PMSPostani Majstorica Sreće

WEBINAR

Radionica koja će tvoje emocije dovesti u balans

raspolozenja

Pogledaj ovu sliku. Pronalaziš li sebe u njoj? Da, to smo mi – žene. Senzibilne, emotivne, snažne i svakako trebamo biti takve i pokazivati svoje emocije. No osjećaš li ponekad da emocije kontroliraju tvoj život? Koliko puta ti se dogodilo da u vrlo kratkom roku promijeniš cijelu paletu emocija, od tuge, preko ljutnje, straha, do smijeha? Želiš li preuzeti emocije u svoje ruke i osjećati se samopouzdano & sretno & zadovoljno?

Svakodnevno se susrećemo s novim izazovima, situacijama u kojima trebamo zadržati svoju emocionalnu stabilnost. Srećom, imamo fantastičnu sposobnost da sami upravljamo svojim emocijama, sami ih kreiramo i mijenjamo.

Pridruži se ovoj jedinstvenoj radionici na kojoj ćeš naučiti tehnike za cijeli život koji će ti pomoći da svoje emocije održiš u balansu.

Snaga Žene

Radionica koja će probuditi tvoju unutarnju snagu

snaga zene1

Želiš li probuditi svoju najsnažniju energiju? Jesi li spremna otkriti snagu svoje ženske energije i početi uživati u vlastitom tijelu? Ova radionica kreirana je kako bi ti pružila tehnike i alate za buđenje naše snažne seksualne energije. Nauči kako možeš svakodnevno koristiti svoj potencijal i unutarnju energiju za postizanje zdravlja, otklanjanje energetskih blokada, buđenje ljubavi i zadovoljstva prema sebi. Razvij pozitivan stav prema vlastitom tijelu, probudi snagu koja leži u tebi!

ŽELIŠ SE OPUSTITI?

Ukloniti stres i napetosti?

Napuniti POZITIVNOM energijom?

Pripremila sam za tebe fantastičnu meditaciju koja je u potpunosti besplatna.

Želiš li meditirati?

Hvala!