IZJAVA O PRIVATNOSTI

Ova izjava o privatnosti kreirana je jer svatko od nas želi zadržati svoju privatnost. Cijenimo tvoju privatnost, ovdje možeš pronaći kako ćemo koristiti podatke koje si nam dao/la prilikom korištenja www.petracutuk.com stranice.

Prihvaćanje uvjeta

Posjetom i korištenjem ove web stranice slažeš se s “Izjavom o privatnosti” i “Uvjetima korištenja”

Petra Čutuk se obvezuje da neće zloupotrebljavati dobivene osobne podatke stranice (ime i prezime, adresa, e-mail, itd.)  kupaca i korisnika web stranice www.petracutuk.com

Svi osobni podaci koji su nužni za narudžbu proizvoda ili usluga strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su dobiveni podaci potrebni kako bi mogli kvalitetno obavljati posao.

Petra Čutuk informira korisnike i kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, daje im mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste u marketinške svrhe (najčešće je riječ o slanju newslettera, informacijama o novostima i popustima).

Svi podaci koji su prikupljeni u obrascu za narudžbu/prijavu zaštićeni su i neće se otkrivati trećoj strani.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezanih za Privatnost na ovoj stranici molimo da nam se javite putem e-maila info@petracutuk.com s naslovom “Izjava o privatnosti”.

ŽELIŠ SE OPUSTITI?

Ukloniti stres i napetosti?

Napuniti POZITIVNOM energijom?

Pripremila sam za tebe fantastičnu meditaciju koja je u potpunosti besplatna.

Želiš li meditirati?

Hvala!