Koliko puta ti se dogodilo da si napisala/o listu želja i planova za novu godinu no oni se nisu ostvarili? Obećala si sebi da ćeš od 1.1. krenuti mijenjati svoj život, no ubrzo si odustala? Kreiraš li svoj život onakvim kakvim sanjaš? Ostvaruješ li svoje ciljeve?

Sada imaš jedinstvenu priliku kreirati GODINU KAKVU ŽELIŠ, kreiraj 2017. godinom svojih uspjeha i ostvarenja. Ova radionica će ti pružiti znanje i alate koji će ti pomoći postaviti i programirati tvoje ciljeve. Kao šećer na kraju radionice, izradit ćeš svoju personaliziranu ZASU narukvicu od intuitivno odabranih kristala. Ova narukvica bit će tvoja podrška na putu ostvarivanja ciljeva u 2017.godini.

Želiš otputovati na Bali, novi auto, pokrenuti vlastitog posla, povišicu na poslu, tijelo dovesti u fit formu, pronaći srodnu dušu… ? Svi naši snovi mogu postati stvarnost, važno je samo stvoriti dobru strategiju kako ćemo doći do uspjeha. Jednom kada shvatiš da si sam krojač svoje sudbine,više ne propuštaš ni trenutak, odmah uzimaš “stvar u svoje ruke” i krećeš planirati i ostvarivati ciljeve.

Uzmi kist u svoje ruke i kreiraj 2017. godinu kakvu želiš. Zajedno ćemo stvoriti pozitivnu energiju i podržavajuće okruženje u kojem ćeš otkriti svoj potencijal, napuniti se energijom i kreirati fantastičnu 2017.godinu.

Dobrobiti radionice

dobrobiti1
dobrobiti2
dobrobiti3
dobrobiti51
dobrobiti4
dobrobiti6

Dokazano je da uspješni ljudi imaju zajedničko što svi planiraju svoj život i ciljeve. Ovu radionicu kreirala sam kako bi te naučila korake koje osobno koristim za postizanje uspjeha. Fantastičan je osjećaj svako jutro probuditi se s ciljem, i završiti dan za zadovoljstvom kakav je dan bio. Ukoliko i ti želiš da 2017.godina bude godina tvojih postignuća & pozitivnih promjena, ova radionica je za tebe.

Termini:

 

Podgorica (Crna Gora) – 11.02.2017 od 11 – 14h Hotel Hilton

Broj mjesta je ograničen! Rezerviraj svoje mjesto na vrijeme.

Promo cijena za ranije uplate iznosi 40 Eura. Redovna cijena na dan radionice je 50 Eura.

 

Kako se prijaviti?

Slobodno se obrati našem timu ZASU Montenegro:

e-mail: zasumne@gmail.com

tel: +382 69 090 619

+382 67 367 390

Klikom na gumb: Želim doći na radionicu / Prijavi se sada – otvorit će ti se direktno e-mail na koji možeš poslati svoju prijavu.

Želiš li u 2017.godini ostvariti svoje ciljeve i snove? Želiš li da to bude godina velikih pozitivnih promjena u tvom životu? Donesi jednu od najboljih odluka, prisutvuj ovoj radionici i nauči korake kako ostvariti sve što poželiš!

ŽELIŠ SE OPUSTITI?

Ukloniti stres i napetosti?

Napuniti POZITIVNOM energijom?

Pripremila sam za tebe fantastičnu meditaciju koja je u potpunosti besplatna.

Želiš li meditirati?

Hvala!