Bok!

JA SAM PETRA

Poduzetnica, promotorica zdravog lifestyla, dizajnerica, radoholičarka, Blizanac prepun ideja, ispunjena, zdrava i sretna. Jako se veselim da ovdje s tobom mogu podijeliti kako da i ti manifestiraš sve svoje ciljeve.

Od malih nogu bila sam jedno veselo, kreativno dijete koje je više od svega voljelo biti u centru pažnje. Imala sam velik interes za duhovnošću, san mi je bio pomagati ljudima, a roditelji su me naučili kako da cijenim sebe te kako da drugi cijene mene i moj rad. Ono što me je tada karakteriziralo, a i danas je velik pečat moje osobnosti je činjenica da uvijek dobijem sve što poželim, imam snažnu volju i ne odustajem lako. Radoholičarka sam od kad znam za sebe, rano sam naučila raditi i tražiti nagradu za svoj rad, uvijek sam imala ušteđevinu te još kao klinka sam radila razne poslove jer mi je to bio izazov. Što da vam kažem, poduzetnik sam od malih nogu (…smijeh…)

 

Moj trenutak promjene

Kao i gotovo svaki teenager imala sam svojih poteškoća, depresivnih misli, slabe koncentracije, dosade, besciljnog životnog lutanja, sklonosti negativnom razmišljanju. Uz to sam bila konstantno bolesna, od malih nogu sam imala problema s bubrezima i akutnom upalom mjehura zbog kojeg mi je i odlazak na bazen u školi predstavljao problem. U jednom trenutku osjećala sam se potpuno izgubljeno jer nisam znala što se događa s mojim tijelom, u sebi sam osjećala tugu i strah. No tada se sve počinje mijenjati…

Na nagovor Karla (mog tadašnjeg i sadašnjeg partnera) otišla sam na tečaj meditacije i DHP programa u Divine Energy Park. Imala sam u sebi taj bunt koji je govorio da nikako ne želim promjenu, ne želim ići na tečaj, no uz puno nagovaranja, napravila sam taj korak koji me u potpunosti promijenio. Od toga dana na svojoj koži osjećam velike promjene kako na fizičkom tako i na mentalnom nivou te u svim aspektima života. Moje zdravstveno stanje se popravilo (u 9 godina nisam nikada bila bolesna), izgradila sam se u pozitivnu, energičnu osobu prepunu ideja i životnog elana. Shvatila sam da sama krojim svoj život i da mogu ostvariti sve što poželim.

Vjerujem da je svatko od nas genije. Da snovi postoje kako bismo ih mogli ostvariti. Sami stvaramo svoj život, sami odabiremo svoje misli. Imamo potpunu moć u vlastitim rukama. Potrebno je samo da vjerujemo i krenemo živjeti život kakav smo oduvijek sanjali.

Nakon nekoliko godina prakticiranja divine meditacije i DHP programa koji se sastoji od vježbi disanja, punjenja energijom, yoga asana te brojnih naprednih tehnika za kultivaciju ženske energije, krenula sam na svoj učiteljski tečaj jer mi je velika želja bila prenositi to divno znanje koje je transformiralo moj život. Certificirana sam učiteljica DHP programa u internacionalnoj organizaciji Divine Energy Park, terapeut sam Esenske medicine i učiteljsku diplomu Mjesečeve vode (sustav vježbi za njegovanje ženske energije). Kreator sam sustava radionica: PMS (Postani Majstorica Sreće) i Snaga Žene.

Danas uspješno vodim svoje (naše jer Karlo i ja smo poslovni i privatni partneri, upoznat ćete ga kroz ovaj blog) dvije tvrtke, dizajniram ZASU nakit, imam liniju ZASU HOME mirisa za energiziranje prostora, održavam radionice, uživam u svakom trenutku, živim jednim spiritualno – svjetovnim lifestylom, obožavam pripremati zdrava jela i truditi se svaki dan biti bolja osoba nego jučer.

Radionica PMS u Splitu
PMS radionica Podgorica

Koji je tajni recept uspjeha?

 

 

Iako kažu nema tajnog recepta, postoje neke stvari koje sam naučila kako bi povećala svoje šanse za uspjehom. Jedan od ključnih sastojaka za postizanje životnog uspjeha je svakako rad na sebi. Neizostavni dio svakog mog dana je meditacija koja mi pomaže u svakom aspektu života. Naučila sam da snovi postaju stvarnost jedino ako ih znamo prepoznati, postaviti ciljeve i raditi na njima. To je moja tajna uspjeha.

Veselim se našem zajedničkom putovanju. Kroz ovu stranicu, radionice te besplatni sadržaj želim s tobom podijeliti svoje znanje i tehnike koje koristim svakodnevno. Vjerujem u tebe jednako kao i u sebe. Vrijeme je prekratko, sada je pravi trenutak da krenemo u akciju. Jesi li spremna/an samnom krenuti na ovo putovanje manifestiranja svih snova i ciljeva? Ovdje sam ti na raspolaganju da ti pomognem u tome.

Hvala puno što čitaš ovaj sadržaj, svaki tvoj komentar mi puno znači i radujem se našem druženju.

S ljubavlju,
Petra

 INSPIRATIVNA ISKUSTVA

INSPIRATIVNA ISKUSTVA

POLAZNIKA KOJE ME ČINE SRETNOM

ŽELIŠ SE OPUSTITI?

Ukloniti stres i napetosti?

Napuniti POZITIVNOM energijom?

Pripremila sam za tebe fantastičnu meditaciju koja je u potpunosti besplatna.

Želiš li meditirati?

Hvala!