Pogledaj ovu sliku. Pronalaziš li sebe u njoj? Da, to smo mi – žene. Senzibilne, emotivne, snažne i svakako trebamo biti takve i pokazivati svoje emocije. No osjećaš li ponekad da emocije kontroliraju tvoj život? Koliko puta ti se dogodilo da u vrlo kratkom roku promijeniš cijelu paletu emocija, od tuge, preko ljutnje, straha, do smijeha? Želiš li preuzeti emocije u svoje ruke i osjećati se samopouzdano & sretno & zadovoljno?

15895170_10154891497454467_5719891233619657621_n

NOVO – ONLINE RADIONICA⎹ 15.8. (Facebook LIVE)

Nakon prijave i rezervacije dobit ćeš pristup zatvorenoj Facebook grupi u kojoj će biti objavljen video radionice koji možeš pogledati u bilo kojem trenutku (do kraja kolovoza). 15.8. od 19 – 21h će biti LIVE prijenos radionice u Facebook grupi.

Majstorica Sreće kontrolira vlastite emocije, odabire emocije koje donose pozitivne promjene u život. Na ovoj jedinstvenoj radionici naučit ćeš tehnike pomoću kojih ćeš naučiti svjesno upravljati emocijama i na taj način živjeti u skladu, radosti i miru.

pms petra cutuk zasto

Zato jer sam žena, jer znam što znači u istom satu biti sretna, tužna, zabrinuta, uzbuđena, zaljubljena, nesretna… A isto tako znam kako to promijeniti i kako sam postala stabilna, sretna, uspješna mlada žena. Dugogodišnjim radom na sebi, dubokim, intenzivnim praksama otkrila sam na koji način možemo utjecati na vlastitu sreću. Ovu radionicu sam kreirala kako bi svakoj od vas pomogla na putu promjene, na putu do sretnijeg života. Kreirala sam ju tako da vam ne oduzima previše vremena dnevno, jer ipak smo mi užurbane žene, a imat ćete fantastične rezultate. Dobit ćeš konkretne alate pomoću kojih ćeš svakodnevno raditi sa svojim emocijama, naučiti kako se osloboditi emocija koje te sputavaju te na koji način probuditi pozitivne emocije u svakodnevnici. Želim da Postaneš Majstorica Sreće i na taj način otvoriš svoj puni potencijal, živiš 100% života!

Dobrobiti radionice

svjesna promjena
oprosti
postaješ majstorica sreće
pozitivne emocije
ciljevipostavi
6 zvukova
petra cutuk spoznaj
POZITIVNE AFIRMACIJE
pranayame

Normalno je da nam se emocije tokom dana mijenjaju. No u jednom trenutku kada one počinju kontrolirati naš život vrijeme je za promjenu. Je li ti se događa da od stresa, negativnih misli, strahova i osjećaja beznađa imaš osjećaj kao da se ne možeš maknuti s iste točke u životu? Emocije su odgovorne za naše psihofizičko stanje i ključne su za postizanje životnog uspjeha na svim poljima.

Svatko od nas je 100% odgovoran za vlastite emocije. Jesi li spremna Postati Majstorica Sreće i dovesti svoje emocije u balans?

160,00 kn PROMO cijena za ONLINE

POSEBNA PRILIKA ZA PRVIH 10 PRIJAVA 120,00 kn

Iskustva polaznica

 • Već me dugo vremena "muće" loše misli i nekako sam u fazi da se teško usmjerim na nešto pozitivno. Na dan radionice sam htjela odustati jer nisam bila raspoložena doći, ali me neka viša sila natjerala da se pomaknem. Ovo pišem 5 dana nakon ove radionice koja mi je OTVORILA oči!! Hvala ti Petra na svemu. Redovita sam u vježbama, promjene već vidim ja, a i moja obitelj. Veselim se novom susretu.

  - Lorena D.

 • "Draga Petra, ne znam što da ti kažem za početak nego veliko HVALA. Hvala ti na divnoj radionici koja je u meni pokrenula pozitivnu energiju. Velika si inspiracija jer svojim životnim iskustvom, snažnom voljom si uspjela toliko toga ostvariti. Bio mi je užitak slušati te jer si probudila u meni iskru i želju da se "trgnem" i promjenim svoj život. Napokon sam osvijestila da sam sama odgovorna za svoj život. Danas sam se probudila puna planova i jedva čekam ih sve realizirati. PMS radionica je odličan koncept, i toplo preporučam svima."

  - Ana S.

 • Evo par dojmova s jucerasnje radionice.. Bilo mi je jako lijepo i korisno, iznenadjujuce... Dobili smo konkretne smjernice za zdraviji i sretniji zivot i sigurno cu prakticirati neke od savjeta svakodnevno, a knjizica koju smo dobili je odlican podsjetnik na sve vjezbe. Sve pohvale i za tvoj rad! Samo veselo i hrabro dalje ❤ Nadam se da ce uskoro opet biti prilike za druzenje.

  - Ana P.

 • Draga Petra želim ti se zahvaliti na prekrasnoj radionici Postani Majstorica Sreće.Slijedila sam svoju intuiciju i osjećala da ću na ovoj radionici pronaći i više nego jedan odgovor na svoja pitanja.Tako se i manifestiralo.Hvala ti na iskrenom dijeljenju svojih životnih iskustava to je ljepota emocija iskreno reći svoje osjećaje.Hvala ti na konkretnim objašnjenjima za Ciljeve u životu,dobrobiti Zvukova za naše tijelo i meni najvažnije DISANJE.Hvala ti za vježbe disanja koje su meni osobno od velike važnosti.Hvala svim predivnim ženama i Karlu koji su podijelili svoju pozitivnu energiju na radionici.Za kraj vrlo vrijedna stvar su tvoje knjižice s pisanim materijalom s radionice jer su divan podsjetnik kroz cijelo vrijeme rada na sebi!Radujem se novom susretu !

  - Katarina P.

Sjajna atmosfera na PMS radionicama