KOLEKCIJA MEDITACIJA PRIVLAČENJE POSLOVNOG USPJEHA

Kolekcija meditacija za privlačenje poslovnog uspjeha

5 od 5 Na temelju 2 ocjena
(2 recenzije korisnika)

39.00 Kn

Želiš li postizati više uspjeha u poslu? Želiš imati više samopouzdanja prije javnih nastupa, sastanaka? Pomoću kolekcije ovih meditacija moći ćeš se opustiti i vizualizirati uspjehe koje želiš ostvariti. Kolekcija se sastoji od dvije meditacije – kratke meditacije koja će ti pomoći prije svakog poslovnog sastanka, novog poslovnog izazova da se balansiraš, motiviraš i programiraš za velike uspjehe. Druga meditacija u kolekciji pomoći će ti da se u potpunosti opustiš, ukloniš stres i kreneš kreirati svoje uspjehe. Što čekaš? Usmjeri svoj um na uspjeh pomoću ovih meditacija i kreni manifestirati sve ciljeve sada.

_______________________________________

Kako koristiti ovu kolekciju meditacija?

Nakon izvršene naplate, zaprimit ćeš na svoj e-mail kolekciju meditacija u MP4 formatu koju možeš slušati na svim uređajima. Ovo su vođene, audio meditacije koje te na jedan lagan način vode kroz proces. Sve što trebaš je pronaći udobno mjesto, pustiti audio meditaciju i uživati!

Kategorija:
Recenzije (2)
  1. 5 od 5

    :

    Hvala Petra na ovoj meditaciji 🙂 Ova kratka me spasi svaki puta kada idem na neki razgovor s nadređenima da se smirim. Odlična je.

  2. 5 od 5

    :

    Odlična meditacija, ja je koristim prije ispita na faksu da vizualiziram, pomaže mi, imam manju tremu,uđem smirenija na ispit. Hvala Petra!

Napiši recenziju

ŽELIŠ SE OPUSTITI?

Ukloniti stres i napetosti?

Napuniti POZITIVNOM energijom?

Pripremila sam za tebe fantastičnu meditaciju koja je u potpunosti besplatna.

Želiš li meditirati?

Hvala!