jesi-spremna1

Beograd⎹  2.2. 2018.

od 18 – 21h

(Energy House, Maglajska 24)

Rijeka⎹  17.2. 2018.

od 17 – 20h

Što je radionica Snaga Žene?

 

Snaga Žene je revolucionarna radionica na kojoj imaš priliku naučiti tehnike kako probuditi unutarnju snagu i svoju najsnažniju energiju – seksualnu, razviti svoje samopouzdanje i postati “Wow žena”.

Želiš li i ti biti “Wow žena”? To je žena koja uživa u svom zdravom tijelu, upoznata je s vlastitim energijama te ih zna koristiti, voli sebe, osjeća se fenomenalno u vlastitoj koži, smirena je, majstorica emocija, pršti samopouzdanjem!

Svaka od nas želi imati zdravo tijelo, bezbolne menstruacije, energiju da može ostvarivati uspjehe na svim poljima života. Ova radionica je namijenjena svakoj ženi koja je spremna probuditi svoju snagu i postati žena koja ostvaruje sve!

ZAŠTO TREBAŠ DOĆI NA OVU RADIONICU?

 

Tokom dana osjećaš manjak energije? Ako želiš naučiti koristiti svoje izvore energije, ukloniti energetske blokade te imati fantastično mišljenje o sebi, onda je ovo radionica za tebe.

Današnja moderna žena ima brojne izazove pred sobom. Velik broj nas žena ima problema s menstruacijama, emocijama u PMS-u, javljaju nam se ciste i drugi zdravstveni problemi. S druge strane često imamo manjak samopouzdanja i nedostaje nam onaj osjećaj kada obožavamo biti u svojoj koži.

Tehnike koje ćeš naučiti na ovoj radionici pomoći će ti da probudiš svoj najveći potencijal – seksualnu energiju koja daje mladolikost, samopouzdanje, zdravlje i vitalnost. Ako u nama postoje energetske blokade, ta energija ne može cirkulirati našim tijelom, a na radionici ćeš naučiti kako ukloniti blokade kako bi imala više energije.

Ti si predivna žena.
U tebi leži skrivena energija.
Probudi svoju energiju.
Postani WOW Žena!

Ublažavanje bolnih menstruacija

Naučit ćeš tehnike koje će ti pomoći smanjiti / ukloniti menstrualne bolove.

Uklanjanje energetskih blokada

Naučit ćeš kako ukloniti energetske blokade kako bi povećala razinu svoje energije & zdravlje.

Buđenje ženstvenosti & senzualnosti

Buđenje seksualne energije

Probudi svoju najsnažniju energiju.

Povećanje samopouzdanja

Tehnike kako imati fantastično mišljenje o sebi

Stvaranje emocionalnog balansa

Povećanje vitalnosti & mladolikosti

Postigni i očuvaj svoje zdravlje s tehnikama disanja

Otkrivanje unutarnje snage

Snaga žene

KURIKULUM

Prepoznavanje vlastitog potencijala

U uvodnom dijelu radionice ispričat ću svoju osobnu priču kako bi te motivirala da i ti možeš napraviti veliku promjenu svog života. Kako sam od osobe sklone bolestima postala zdrava, sretna i ispunjena osoba.

Oslobađanje napetosti & strahova

U svakom od nas nalaze se strahovi, obrasci i blokade koji nas sputavaju na našem napretku. Loše mišljenje, nedostatak samopouzdanja, određena su uvjerenja koja ćemo u ovom dijelu radionice kroz duboku meditaciju otpustiti i promijeniti.

Uklanjanje energetskih blokada

Sve je energija. U nama se nalazi najsnažnija – seksualna energija koja donosi brojne dobrobiti. Kako bi se energije mogle kretati u nama potrebno je ukloniti blokade. Ovdje ćeš uz pomoć vježbi raditi na svojim donjim čakrama, potaknuti prokrvljenost i bolji tok energije.

Buđenje najsnažnije energije

S ovim vježbama naučit ćeš kako se svaki dan puniti energijom. Imat ćeš više snage, bolje zdravlje i raspoloženje u svakom trenutku. Ovo su drevne taoističke tehnike koje bude seksualnu energiju, uče te kako je koristiti.

Disanje – ključ za zdrav život

Kisik je najvažnija hrana koju naše tijelo dobiva. Naučit ćeš kako uspostaviti i održati svoje zdravlje na visokom nivou uz pomoć ovih tehnika. Ove vježbe smanjuju menstrualne bolove, potiču bolju prokrvljenost u organima, osnažuju organe, umiruju um.

Kako postati WOW Žena

Pomoći ću ti kreirati tvoj osobni plan kako da postaneš WOW Žena i probudiš željene kvalitete u sebi. Ovdje ćeš naučiti kako da najbolje iskoristiš naučene tehnike i alate te kreneš u akciju! S radionice ćeš izići s konkretnim planom akcije.

ISKUSTVA POLAZNICA

elizabeta
ivana
martaž

Ja sam Petra, WOW Žena

Danas mogu za sebe reći da sam “Wow žena”, nekada zbog manjka samopouzdanja ne bi si mogla dati ovaj epitet. Koja je moja priča? Imala sam mnogo problema sa zdravljem (bubrezi, mjehur). Jednog dana odlučila sam da ću se promijeniti. Shvatila sam da sam sama odgovorna za svoje trenutno stanje. Počela sam raditi ove tehnike i krenula uživati gledajući svoje tijelo, energiju, biće kako se mijenja. Transformacija iz nesigurne osobe u WOW ženu je put na koji i ti sada možeš krenuti. Sretna sam jer je stotine žena prošlo moju edukaciju i napravilo pozitivnu promjenu u svom životu. Jednom kada shvatiš kolika energija se nalazi u tebi, kreneš  je buditi, spoznaš da granice ne postoje i da možeš apsolutno sve ostvariti. Što je za mene “Wow žena”? To je žena koja je postigla savršeno zdravlje, ispunjena, zadovoljna, voli sebe, može se pogledati u oči i reći si lijepu riječ, žena koja zna što želi, vjeruje u sebe i ostvaruje ciljeve. Ti možeš postati upravo ta žena!

petra crno bijelo livada-2

ŽELIŠ SE OPUSTITI?

Ukloniti stres i napetosti?

Napuniti POZITIVNOM energijom?

Pripremila sam za tebe fantastičnu meditaciju koja je u potpunosti besplatna.

Želiš li meditirati?

Hvala!