petra cutuk vjeruj trazi manifestiraj zdravlje meditacija vjezbe disanja samopouzdanje posao snaga zene motivacija

Je li nešto od ovoga istina u tvom životu?

Osjećaš manjak energije.
Umaraš se brzo i javlja ti se bezvoljnost.

Primjećuješ manjak ženstvenosti.

Imaš bolne menstruacije.

Nedostaje ti samopouzdanja.

Trenutno imaš zdravstveni problem (upala mjehura, infekcije, ciste).

Kada se pogledaš u ogledalo uvijek vidiš nedostatke?

Potreban ti je unutarnji mir? Želiš se osjećati bolje u vlastitoj koži?

Zamisli ovo…

Uživaš u vlastitom tijelu.

Tokom dana imaš puno energije. Zdrava si i vitalna.

Osjećaš se zadovoljno, senzualno, ženstveno.

Tvoje menstruacije su bezbolne i ugodne.

Kada se pogledaš u ogledalo zadovoljna

si onime što vidiš. Voliš sebe.

 

Energija kojom zračiš je predivna, snažna.
odlučna si u životu i hrabra.

 

Ovo nije neostvarivi san. Ovo je opis koji i ti možeš imati u svom životu.
Moj život je nekada u potpunosti odgovarao prvom opisu i uspjela sam ga

transformirai u drugi. Iz tog razloga sam ovdje sada.

Petra Cutuk Vjeruj Traži Manifestiraj Zdravlje Meditacija Vježbe Disanja Samopouzdanje Posao Harmonija
Petra Cutuk Vjeruj Traži Manifestiraj Zdravlje Meditacija Vježbe Disanja Samopouzdanje Posao Novigrad

Moja metoda će ti pomoći da postaneš Wow žena.

Kada sam na sebi vidjela promjene koje su mi donijele ove tehnike, osjetila sam snažnu potrebu i poziv da ih podijelim sa svim ženama koje žele raditi na sebi, uživati u zdravom, vitalnom tijelu. Ženama koje žele probuditi svoj potencijal, žensku energiju.

Stoga sam kreirala Snagu Žene, metodu transformacije koja je potpuna revolucija. Odabrala sam najsnažnije tehnike, jednostavne, namijenjene svakoj ženi.

Bez obzira na dob, fizičku spremnost, stupanj spiritualnog razvoja, metoda je prilagođena svima.

Vodila sam računa o najvećim ženskim izazovima: samopouzdanju, zdravlju, buđenju ženstvenosti, umoru i manjku energije i na temelju toga sam odabrala vježbe i razvila svoju metodu koja će te korak po korak voditi do snažnih transformacija.

Želiš li i ti biti “Wow žena”? To je žena koja uživa u svom zdravom tijelu, upoznata je s vlastitim energijama te ih zna koristiti, voli sebe, osjeća se fenomenalno u vlastitoj koži, smirena je, majstorica emocija, pršti samopouzdanjem!

Svaka od nas želi imati zdravo tijelo, bezbolne menstruacije, energiju da može ostvarivati uspjehe na svim poljima života. Ova radionica je namijenjena svakoj ženi koja je spremna probuditi svoju snagu i postati žena koja ostvaruje sve!

Današnja moderna žena ima brojne izazove pred sobom. Velik broj nas žena ima problema s menstruacijama, emocijama u PMS-u, javljaju nam se ciste i drugi zdravstveni problemi. S druge strane često imamo manjak samopouzdanja i nedostaje nam onaj osjećaj kada obožavamo biti u svojoj koži.

Tehnike koje ćeš naučiti na ovoj radionici pomoći će ti da probudiš svoj najveći potencijal – seksualnu energiju koja daje mladolikost, samopouzdanje, zdravlje i vitalnost. Ako u nama postoje energetske blokade, ta energija ne može cirkulirati našim tijelom, a na radionici ćeš naučiti kako ukloniti blokade kako bi imala više energije.

Snaga žene

KURIKULUM

Prepoznavanje vlastitog potencijala

U uvodnom dijelu radionice ispričat ću ti svoju osobnu priču kako bi te motivirala da i ti možeš napraviti veliku promjenu svog života. Kako sam od osobe sklone bolestima postala zdrava, sretna i ispunjena osoba. Podijelit ću s tobom svoje svakodnevne navike koje mi pomažu da se osjećam fenomenalno u vlastitoj koži.

Oslobađanje napetosti & strahova

U svakom od nas nalaze se strahovi, obrasci i blokade koji nas sputavaju na našem napretku. Loše mišljenje, nedostatak samopouzdanja, određena su uvjerenja koja ćemo u ovom dijelu radionice kroz duboku meditaciju otpustiti i promijeniti. Pomoću ove meditacije počet ćeš stvarati novu sliku o sebi i probuditi uspavanu energiju i snagu koja se nalazi u tebi. Ovu meditaciju dobit ćeš i u audio obliku kako bi je mogla svakodnevno prakticirati.

Uklanjanje energetskih blokada

Sve je energija. U nama se nalazi najsnažnija – seksualna energija koja donosi brojne dobrobiti. Kako bi se energije mogle kretati u nama potrebno je ukloniti blokade. Ovdje ćeš uz pomoć vježbi raditi na svojim donjim čakrama, potaknuti prokrvljenost i bolji tok energije.

Buđenje najsnažnije energije

S ovim vježbama naučit ćeš kako se svaki dan puniti energijom. Imat ćeš više snage, bolje zdravlje i raspoloženje u svakom trenutku. Ovo su drevne taoističke tehnike koje bude seksualnu energiju, uče te kako je koristiti.

Disanje – ključ za zdrav život

Kisik je najvažnija hrana koju naše tijelo dobiva. Naučit ćeš kako uspostaviti i održati svoje zdravlje na visokom nivou uz pomoć ovih tehnika. Ove vježbe smanjuju menstrualne bolove, potiču bolju prokrvljenost u organima, osnažuju organe, umiruju um.

Utjecaj emocija na žensko zdravlje

Svaka od naših emocija manifestira se u našem tijelu i umu jer ono čini cjelinu. Postoji dublji razlozi zašto nam se na fizičkom tijelu javljaju određeni disbalansi (bolesti). U ovom dijelu radionice bavit ćemo se s najčešćim ženskim tegobama – ciste, upale jajnika i mjehura, vaginalna oboljenja i sl. te ćeš naučiti kako promjenama svojih emocija možeš utjecati na vlastito zdravlje.

Kako postati WOW Žena

Pomoći ću ti kreirati tvoj osobni plan kako da postaneš WOW Žena i probudiš željene kvalitete u sebi. Ovdje ćeš naučiti kako da najbolje iskoristiš naučene tehnike i alate te kreneš u akciju! S radionice ćeš izići s konkretnim planom akcije.

ONLINE RADIONICA

Video radionica objavljena je u zatvorenoj Facebook grupi. Imaš neograničen pristup gledanju! Možeš gledati bilo kada, koliko god puta poželiš.

POPUST

ISKORISTI SADA POPUST! Za samo 105 kn pristupi radionici. 

Redovna cijena je 308 kn.

ISKUSTVA POLAZNICA

Petra Cutuk Vjeruj Traži Manifestiraj Zdravlje Meditacija Vježbe Disanja Samopouzdanje Posao Iskustva Inspiracija
Petra Cutuk Vjeruj Traži Manifestiraj Zdravlje Meditacija Vježbe Disanja Samopouzdanje Posao Iskustva
Petra Cutuk Vjeruj Traži Manifestiraj Zdravlje Meditacija Vježbe Disanja Samopouzdanje Posao Afirmacije Inspiracija Iskustva

O PETRI

Petra Čutuk je učiteljica meditacije i vježbi disanja s certifikatom internacionalne organizacije, life coach, NLP master i autorica metode Snaga Žene koja se bazira na taoističkim vježbama buđenja ženske energije.

Njena transformacijska priča započinje u dobi od 16 godina kada je započela praksu meditacije i vježbi disanja. Kao mala često je bila bolesna (kronične upale mjehura, usporen rad bubrega, slab imunitet) i cijela situacija oko njenog fizičkog zdravlja stvarala joj je stres i psihički napor jer je imala osjećaj kao da će cijeli život biti osuđena živjeti s tim problemima. Tada je krenula na tečaj DHP i taj tečaj joj je potpunosti promijenio život jer je otkrila kolika snaga leži u pojednicu i koliko sami možemo iscijeliti vlastito tijelo i postići savršeno zdravlje.

U samo 3 mjeseca, potpuno je regenerirala svoje tijelo, osnažila ga i od tada je savršeno zdrava, puna energije te se u 11 godina nije niti jednom razboljela (čak ni prehlada). Oduševljena transformacijom svog života, odlučila je svoj život strastveno posvetiti podučavanju drugih ljudi da prepoznaju moć koju nose u sebi i manifestiraju život kakav žele. Nakon dobivanja certifikata u internacionalnoj organizaciji za tehnike disanja i meditaciju, završila je i svoje obrazovanje u istoj organizaciji za tehnike njegovanja ženske energije i zdravlja, bazirane na drevnim taoističkim tehnikama prema kojima je osmislila revolucionarnu metodu Snaga Žene.

Radionicu Snaga Žene prošlo je nekoliko stotina zadovoljnih polaznica u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori i Sloveniji, a zbog jako velikog interesa za ovakvim znanjem koje je potpuno jedinstveno na tržištu, odlučila je online održavati radionice kako bi žene iz svih dijelova svijeta mogle dobiti ovo snažno znanje koje svakoj ženi donosi brze, snažne transformacije u životu.

Česta pitanja

Kako funkcionira ova radionica?

Snaga Žene je online radionica koja je objavljena unutar zatvorene Facebook grupe. Kada izvršiš prijavu i uplatu, zaprimit ćeš link za pristup Facebook grupi. Imaš neograničen pristup radionici, tako da možeš ponavljati gradivo,vježbati uz vodstvo Petre i to iz udobnosti vlastitog doma.

Nova sam u ovakvoj vrsti rada na sebi, je li ovo za mene radionica?

Apsolutno, da! Metoda Snaga Žene osmišljena je za svaku ženu, bez obzira na njeno prethodno iskustvo i znanje u radu na sebi. Petra je odabrala najefikasnije tehnike koje su vrlo jednostavne i koje će svakoj ženi donijeti pozitivne promjene.

Što ako imam dodatna pitanja o radionici?

U komentarima videa, kao i grupi možeš ostavljati bilo kakva pitanja i komentare na koja ćeš dobiti odgovor. Ako želiš postaviti privatno neko pitanje, slobodno se obrati na info@petracutuk.com. Tu smo da ti pomognemo u tvom procesu da postaneš wow žena.

Na koji način mogu svakodnevno raditi meditaciju iz ove radionice?

U zatvorenoj Facebook grupi objavljena je meditacija u audio obliku koju možeš preuzeti. Ta meditacija ostaje trajno tvoja, te je možeš svakodnevno prakticirati.

SADA JE IDEALAN TRENUTAK ZA TRANSFORMACIJE

ZATVORI

ISKORISTI POPUSTE

ODABERI ONLINE RADIONICU -

INVESTIRAJ SAMO 105 KN!

SNIŽENJE TRAJE JOŠ KRATKO

DRAGO MI JE ŠTO ĆEŠ I TI BITI DIO OVE ZAJEDNICE

Prijavi se da u svoj sandučić dobivaš motivaciju, savjete, vježbe, promocije i budeš dio ove fenomenalne zajednice.

Pročitala/o sam Izjavu o privatnosti i Uvjete korištenja i slažem se s njom*

HVALA NA PRIJAVI!