ZAŠTO DETOX? TREBA LI MENI DETOX?

Ovo je možda prvo pitanje koje ti se sada pojavilo nakon što si pročitala/o ovaj naslov.

Detox ti je potreban ukoliko se pronalaziš u jednom (ili više) ovih opisa:

1) Osjećaš umor i bezvoljnost (iako možda dobro spavaš, nikako da se riješiš tog umora)?

2) Primjećuješ kako sporo napreduješ u nekim oblastima života, kao da ti nedostaje pokretačke energije?

3) Nakupljaju ti se negativne emocije i teško “izlaziš na kraj” s njima?

4) Imunitet ti je jako slab i ne osjećaš vitalnu energiju u sebi?

5) Često razmišljaš o prošlosti, brineš o budućnosti, a u sadašnjem trenutku teško uživaš?

6) Želiš novu energiju, pozitivne promjene u svom životu?

POGLEDAJ I OVAJ VIDEO, PUNO TOGA ĆE TI BITI JASNIJE

MOŽDA SI SADA MISLIŠ: “OK, trebam detox, pod hitno!”

A kakav je ovaj program?

Ovaj program nastao je mojim dugogodišnjim radom s klijentima i ono najvažnije – osobnom praksom! Godinama provodim intenzivni detox program koji je ključ mog fizičkog i mentalnog zdravlja (Ponosno mogu reći: 11 godina bez prehlade i bilo koje druge bolesti).

Ponosna sam jer sam kreirala revolucionarni program koji se ne bavi samo detoxom tijela, već je ovo program koji gleda na tri povezana aspekta svakog od nas, a to su tijelo, um i emocije. Kako bismo se regenerirali, unijeli novu, pozitivnu energiju i započeli snažne životne transformacije važno je očistiti se nakupljenog negativnog sadržaja na svim slojevima.

Onečišćenje je postalo sastavni dio života svakog pojednica i nitko nije otporan na to. Na fizičkom planu zagađujemo se lošim prehrambenim navikama, toksinima iz kozmetičkih preparata, proizvoda za čišćenje kao i zrakom, vodom, jer toksini su svuda pristuni. S druge strane naš um zagađujemo negativnim razmišljanjem, strahovima, brigama, informacijama koje sakupljamo i koje su toksične za naš um. Naše emocije kao poslijedica tjelesnog i umnog zagađenja također postaju negativne, javljaju nam se česte promjene raspoloženja i osjećamo kao da emocije kontroliraju našim životom, a ne suprotno.

Ovaj program sam kreirala kako bi ti pomogla da od ovog trenutka kreneš raditi detox na ova tri polja: tijelo, um i emocije!

Zamisli samo koliko smo mi inteligentna bića i koliko je važno sagledati sva ova tri segmenta kao cjelinu: Ako ti je tijelo puno toksina, osjećaš težinu i tromost, tvoj um će biti okupiran time kako se osjećaš i počet ćeš brinuti. A kao poslijedica ovoga i tvoje emocije će biti negativne. U takvom stanju teško razmišljamo o vlastitim ciljevima, nemamo pokretačku energiju i teško radimo pozitivne promjene u vlastitom životu.

Ili zamisli jednu neurednu, prljavu prostoriju… kada uđeš u nju vjerojatno ćeš se osjećati loše, zarobljeno i nimalo inspirativno. Tako je i s našim tijelom, ako je puno toksina, naš um i emocije isto nisu na visokoj vibraciji.

SVIDJET ĆE TI SE ŠTO SVE DOBIVAŠ U JEDNOM PROGRAMU

detox uma tijela emocija

MODUL 1: DETOX TIJELA

Svaku sekundu svog života provodiš u vlastitom tijelu, stoga se pobrini da je to najdivnije mjesto na svijetu!

Ja sam otkrila da je tajna mog zdravlja upravo u ovom detoxu kojeg provodim zadnjih nekoliko godina. Toksemija našeg tijela uzrokuje umor, iscrpljenost, kao i brojna oboljena. Njemački doktor Warburg dobio je Nobelovu nagradu za medicinu jer je otkrio da su acidoza (povećana kiselost) i hipoksija (manjak kisika) uzročnik brojnih oboljena. A detox će ti pomoći da povećaš količinu kisika, i dovedeš u balans svoj pH sustav.

Svi smo izloženi toksinima koje ulaze u naše tijelo, a sada je vrijeme da ih izbacimo van.

U ovom modulu naučit ćeš:

✔ tehnike disanja koje povećavaju količinu kisika, pomažu u procesu izbacivanja toksina (70% toksina izbacujemo pravilnim disanjem), jačaju solarni pleksus, daju nam stabilnost

✔ utjecaj vode na proces detoksikacije

✔ fizičke vježbe za cirkulaciju, poticanje izbacivanje toksina

✔ post program za kompletan detox tijela prema drevnoj recepturi

✔ program prehrane nakon detoxa

MODUL 2: DETOX UMA

Naš um je toliko zanimljiv i jednom kada shvatiš kako funkcionira, postat ćeš pozitivnija, zadovoljnija i uspješnija osoba.

Budimo iskreni, današnji užurbani način života donosi nam na svakodnevnom nivou jako puno novih informacija, briga, izazova koje opterećuju naš um. Kada je um opterećen, teško možemo živjeti u sadašnjem trenutku. Opterećeni smo doživljajima iz prošlosti, brinemo kako će naša budućnost izgledati i zbog toga se javlja nezadovoljstvo i strahovi. Detoksikacijom uma, oslobodit ćeš se briga, nepotrebnih informacija i naučiti kako početi više uživati i prihvaćati svaki trenutak postojanja.

U ovom modulu naučit ćeš:

✔ najmoćniju tehniku za čišćenje vlastitog uma: meditaciju koja će ti pomoći da se oslobodiš prošlosti, strahova oko budućnosti i naučiš živjeti u sadašnjem trenutku

✔ kako očistiti svoju vremensku liniju života

MODUL 3: DETOX EMOCIJA

Najveća moć svakog pojedinca leži u tome što sam odabire svoje emocije i stvara vlastitu stvarnost.

Prethodna dva modula: Detox tijela i Detox uma svakako utječu i na Detox naših emocija, jer kada pročistimo tijelo i um, naše emocije postaju pozitivnije prirodnim tokom.

U ovom modulu naučit ćeš:

✔ voditi svoj dnevnik emocija kako bi osvijestio koje su trenutno najizazovnije emocije koje želiš promijeniti

✔ tehniku za zamjenu emocija na nesvjesnom nivou

✔ tehnike za svjesno mijenjanje emocija u određenim situacijama

ISKUSTVA ZADOVOLJNIH POLAZNIKA

OVA RADIONICA JE INVESTICIJA ZA TVOJU SADAŠNJOST I BUDUĆNOST.

IMAŠ NEOGRANIČENI PRISTUP RADIONICI, U KOJEM GOD TRENUTKU OSJETIŠ DA TI JE VRIJEME ZA DETOX MOŽEŠ PONOVITI OVAJ PROGRAM.

ČASTIM TE POVODOM SVOG ROĐENDANA!

INVESTIRAJ SADA SAMO 488 kn (66 €) 222 kn (30 €)

Česta pitanja

Kako funkcionira ova radionica?

Detox tijela, uma i emocija je online radionica kojoj ćeš dobiti pristup nakon uplate svog programa. Imaš neograničen pristup radionici, tako da možeš ponavljati gradivo,vježbati uz vodstvo Petre i to iz udobnosti vlastitog doma.¸Radionica je podijeljena u 3 dijela: Detox tijela, Detox uma, Detox videa te u sklopu nje dobivaš svoju meditaciju u audio obliku, radni list i dodatni video s fizičkim vježbama za Detox tijela.

Što ako imam dodatna pitanja o radionici?

Ako želiš postaviti privatno neko pitanje, slobodno se obrati na info@petracutuk.com. Tu smo da ti pomognemo u tvom procesu da napraviš fenomenalan Detox tijela, uma i emocija.

Na koji način mogu svakodnevno raditi meditaciju iz ove radionice?

Meditaciju na stranici možeš preuzeti na bilo koji uređaj i imaš joj trajni pristup.

Koliko dugo imam pristup sadržaju?

Imaš doživotni pristup sadržaju:) Zbog toga je ovo investicija u tvoju sadašnjost i cijelu budućnost jer svaki puta kada osjetiš potrebu, možeš ponoviti ovaj Detox program, fenomenalno, zar ne?

Početnik sam u radu na sebi, je li ovo za mene program?

Odgovor je Da! Ovaj program kreirala sam za svakoga, bez obzira na tvoje predznanje! Idealno je da započneš svoj put rada na sebi ili nadogradiš već dosadašnje znanje.

O PETRI

Petra Čutuk je učiteljica meditacije i vježbi disanja s certifikatom internacionalne organizacije, life coach, internacionalno certificirani NLP master i autorica metode Snaga Žene i ciklusa autorskih transformacijskih radionica “Moja vibracija je…” Sa 16 godina počela se baviti radom na sebi koji joj je donjeo velike transformacije zbog kojih je i odlučila prihvatiti ovaj plemeniti poziv da inspirira i podučava ljude kako da počnu vjerovati, tražiti i manifestirati život kakav žele u svim oblastima života. Redovno već više od 10 godina održava radionice, seminare, humanitarne projekte, individualne coachinge koje je prošlo nekoliko tisuća zadovoljnih klijenata kojima je Petra pomogla u duhovnom i osobnom razvoju. Uz ovo Petra je danas uspješna poduzetnica koja je svoju firmu pokrenula kada je imala samo 19 godina, jedan od njenih projekata je ZASU nakit sa svrhom koji je ubrzo nakon lansiranja postao svjetski brend.