LJUBAV je najsnažnija vibracija u Univerzumu, želiš li je još više osjetiti u svom životu?

Meditacija nam pomaže probuditi tu vibraciju u svakodnevnici kako bismo osjećali sve dobrobiti koje ljubav donosi.

Ova kolekcija meditacija sadrži 4 meditacije za buđenje vibracije ljubavi i na poklon ćeš dobiti još 2 meditacije: za buđenje ženske energije i dobar početak dana.

Kako nam meditacija pomaže?

Primjećuješ li koliko danas užurbano živimo? Osjećaš li kako negativna energija često prevladava u tvojoj svakodnevnici? Imaš previše misli i teško se opuštaš?

Ovo su sve simptomi nas, suvremenih ljudi jer jednostavno živimo u stresnoj okolini. Ovdje nastupa meditacija, za koju volim reći da je moja supermoć!

Zamisli da imaš alat koji ti pomaže otpustiti stres koji si nakupila tokom dana? Zamisli da ti taj alat pomaže da se povežeš sa svojom pravom prirodom, povećaš pozitivnost, izliječiš stare rane prošlosti? Taj alat je meditacija i ona nam pomaže u svemu navedenom.

Za meditaciju ti ne treba mnogo vremena u danu. Postat ćeš opuštenija osoba, imat ćeš više energije, naučit ćeš buditi vibraciju ljubavi koja je kod mnogih blokirana zbog stresa, emotivnih rana prošlosti, obrazaca po kojima živimo.

Ovo možeš očekivati od ove kolekcije meditacija

Meditacija “Volim se – Prihvaćam se” (trajanje 15:40) – uz pomoć ove meditacje otvorit ćeš svoju srčanu čakru i otpustiti ćeš sve ono što te ne služi i ne podržava – sve negativne misli i osjećaje koje gajiš prema sebi i zbog kojih ti nedostaje ljubavi prema sebi.

Meditacija “Iscjeljenje vibracijom ljubavi” (trajanje 15:25) – sada ćeš se upoznati s pravom snagom i potencijalom vibracije ljubavi. U ovoj meditaciji aktivirat ćeš svoju srčanu čakru, probuditi vibraciju ljubavi koju ćeš koristiti za iscjeljenje svojih organa, uklanjanje emotivne i fizičke boli.

Meditacija “Opraštam sebi” (trajanje 21:02) – vrijeme je da u svom životu napraviš prostora za novu energiju i za vibraciju ljubavi, uz pomoć ove meditacije napravit ćeš veliki korak u svom životu – oprostit ćeš nekome i sebi. Kada oprostimo počinjemo osjećati slobodu.  Možeš svaki dan ponavljati proces zamišljajući istu osobu, ili ukoliko osjetiš potrebu, svaku meditaciju možeš raditi vizualizirajući drugu osobu kojoj želiš oprostiti. Uživaj.

Meditacija “Privlačenje srodne duše” (trajanje 21:19) – ovo je meditacija koja će te povezati sa srodnom dušom. Ako već imaš partnera, ova meditacija pomoći će ti stvoriti energetsku povezanost između vaših duša te osnažiti vašu ljubav i povezanost. Ukoliko si u potrazi za partnerom, ova meditacija pomoći će ti prizvati srodnu dušu u tvoj život kako bi je što prije manifestirala u realnosti. Uživaj u ovoj ljubavi koju ćeš aktivirati kroz ovu vođenu meditaciju.

BONUS “Probudi boginju u sebi” (trajanje 16:42) – unutar svake od nas nalazi se boginja – ženski princip koji često zanemarimo jer potiskujemo tu snažnu energiju. Ova meditacija pomoći će ti osloboditi se obrazaca koji te sprječavaju da se prepustiš uživanju, osjetit ćeš snagu seksualne energije, slobodu, spontanost i radost. Ovu meditaciju odlično je raditi ujutro kako bi se aktivirala za cijeli dan ispred sebe.

BONUS “Aktiviranje energije jutra”  (trajanje 8:35) – ovo je predivna meditacija koja kratko traje i koja je idealna za početak svakog dana. S ovom meditacijom započet ćeš dan s pozitivnom energijom.

Meditacije ćeš zaprimiti na svoj e-mail u audio obliku i možeš ih preuzeti na bilo koji uređaj.

Naruči sada svoju kolekciju meditacija “Vibracija ljubavi”

CIJENA  14 €

Ispuni kontakt obrazac i u najkraćem roku ćeš zaprimiti podatke za plaćanje (moguće platiti virmanski ili PayPal)

    Pročitala/o sam Izjavu o privatnosti i Uvjete korištenja i slažem se s njom

    © Petra Cutuk 2023

    Iskoristi sada promo cijenu povodom dana žena

    X