TRUDNOĆA je jedno od najljepših razdoblja svake žene, ovu kolekciju meditacija kreirala sam za sve vas koje ste na putu da postanete trudnice kao i za vas koje već uživate u trudnoći

Meditacija je jednostavna i snažna tehnika koja će te podržati na putu do majčinstva.

Kolekcija meditacija “WOW mama” sastoji se od 2 kompleta: “Priprema za trudnoću” i “Moja trudnoća”, svaki od kompleta sadrži 4 meditacije + BONUS meditaciju.

Kako nam meditacija pomaže na putu do majčinstva?

Danas sve veći broj žena prolazi kroz stresan period nemogućnosti začeća. I sama sam prošla kroz isto iskustvo i tek kada sam to podijelila s ljudima, javio mi se velik broj vas koji prolazite kroz to i ne znate kako da si pomognete. Dokazalo se da je stres jedan od najvećih uzročnika neplodnosti. Meditacija nam pomaže otpustiti trostruku napetost: emotivnu, fizičku i mentalnu kako bismo se pripremile za trudnoću te kako bismo bile što smirenije za vrijeme same trudnoće.

Ovu kolekciju kreirala sam vodeći se vlastitim iskustvima trudnoće i sa sigurnošću mogu reći kako je meditacija najvažnija tehnika u mom danu koja mi pomaže da uistinu uživam u ovom magičnom periodu života.

Ukoliko si u periodu pripreme za trudnoću ili prolaziš kroz iskustvo nemogućnosti začeća meditacije koje sam kreirala pomoći će ti otpustiti blokade i strahove, kreirati jasnu sliku sebe kao trudnice, naučiti te strpljenju, povećati tvoju žensku energiju.

Ako već uživaš u trudnoći, ove meditacije će ti pomoći smanjiti jutarnje mučnine, povezati se energetski s bebom, opustiti se kada je potrebno, kreirati viziju svog zdravog poroda.

Za meditaciju ti ne treba mnogo vremena u danu, a rezultati koje ćeš dobiti će ti omogućiti da na vijet sdoneseš jedno predivno, zdravo biće koje se razvijalo u energiji ljubavi i harmonije.

Ovo možeš očekivati od ove kolekcije meditacija

Komplet meditacija “Priprema za trudnoću” sadrži:

Meditacija “Vjerujem procesu” – uz pomoć ove meditacije naučit ćeš vjerovati procesu i shvatiti da se uvijek sve događa u pravi trenutak iako ponekad mislimo da to nije tako. Strpljenje je jedna od najvažnijih kvaliteta koje buduća majka treba probuditi u sebi, a upravo će ti ova meditacija pomoći u tome.

Meditacija “Vizija mene kao majke” – naši unutarnji identiteti često stoje na putu do toga da postanemo majke i ostanemo u drugo stanju. Kroz ovu meditaciju otkrit ćeš kako se osjeća identitet majke u tebi i pomoći ćeš mu da se izrazi, zablista i postane dio tvoje stvarnosti.

Meditacija “Boostanje plodnosti”  – blokiranost naše seksualne energije često uzrokuje neplodnost, s ovom meditacijom aktivirat ćeš svoju seksualnu energiju kako bi otpustila blokade i aktivirala energiju plodnosti.

Meditacija “Otpuštanje blokada – ovo je snažna meditacija kroz koju ćeš otkriti svoja uvjerenja, unutarnje strahove zbog kojih još uvijek ne možeš ostati u drugom stanju. Kroz ovu meditaciju osjetiti ćeš veliko olakšanje i poboljšati protok energija.

BONUS “Probudi boginju u sebi” – unutar svake od nas nalazi se boginja – ženski princip koji često zanemarimo jer potiskujemo tu snažnu energiju. Ova meditacija pomoći će ti osloboditi se obrazaca koji te sprječavaju da se prepustiš uživanju, osjetit ćeš snagu seksualne energije, slobodu, spontanost i radost. Ovu meditaciju odlično je raditi ujutro kako bi se aktivirala za cijeli dan ispred sebe.

 

Komplet meditacija “Moja trudnoća” sadrži:

Meditacija “Zdrava trudnoća” – kroz ovu meditaciju povezivat ćeš se sa svojim tijelom, naučiti slušati njegove poruke, razviti svoju intuiciju i svjesno se opuštati kako bi ti trudnoća bila što ljepše iskustvo.

Meditacija “Povezivanje s djetetom” –  kroz ovu meditaciju svakodnevno ćeš graditi svoj odnos s bebom koja raste u tebi. Stvorit ćeš predivnu energetsku povezanost, slati energiju ljubavi bebi, graditi joj osjećaj sigurnosti i opuštenosti.

Meditacija “Vizija mog poroda” – mnoge žene imaju blagi strah od porođaja, a ova meditacija pomoći će ti vizualizirati porod kojim ćeš na najbolji moguć način na svijet donijeti svoju zdravu i sretnu bebu.

Meditacija “Jutro bez mučnina” – ova kratka meditacija pomoći će ti povezati se sa svojim disanjem. Ova metoda je meni pomogla da cijelu trudnoću provedem bez mučnina jer sam koristila metodu ovakve meditacije da se umirim.

BONUS “Volim se – Prihvaćam se” – uz pomoć ove meditacje otvorit ćeš svoju srčanu čakru i otpustiti ćeš sve ono što te ne služi i ne podržava – sve negativne misli i osjećaje koje gajiš prema sebi i zbog kojih ti nedostaje ljubavi prema sebi.

Meditacije ćeš zaprimiti na svoj e-mail u audio obliku i možeš ih preuzeti na bilo koji uređaj.

Naruči sada svoju kolekciju meditacija “WOW mama” po PROMO cijeni

Moguće je zasebno naručiti komplet meditacija “Priprema za trudnoću” i “Moja trudnoća” ili možeš naručiti cijelu kolekciju meditacija “WOW mama” koja u sebi sadrži oba kompleta.

Cijena kompleta zasebno:  24€ 12€

Cijena cijele kolekcija “WOW mama”: 38€ 19€

Ispuni kontakt obrazac i u najkraćem roku ćeš zaprimiti podatke za plaćanje (moguće platiti virmanski, kartično ili PayPal)

    Pročitala/o sam Izjavu o privatnosti i Uvjete korištenja i slažem se s njom

    Iskoristi sada promo cijenu povodom dana žena

    X