Transformacija zdravlja

Petra Cutuk Vjeruj Traži Manifestiraj Zdravlje Meditacija Vježbe Disanja Samopouzdanje Posao Pelješac Asane

ONLINE RADIONICA

TRANSFORMACIJA ZDRAVLJA

IMAŠ SAMO JEDNO TIJELO, BRINI O NJEMU NAJBOLJE!

Sada imaš priliku pridružiti se transformacijskoj radionici koja će ti pružiti alate, tehnike i motivaciju da poboljšaš svoje zdravlje. Želiš li imati više energije i probuditi vibraciju zdravlja u sebi?

ONLINE RADIONICA

TRANSFORMACIJA ZDRAVLJA

IMAŠ SAMO JEDNO TIJELO, BRINI O NJEMU NAJBOLJE!

Sada imaš priliku pridružiti se transformacijskoj radionici koja će ti pružiti alate, tehnike i motivaciju da poboljšaš svoje zdravlje. Želiš li imati više energije i probuditi vibraciju zdravlja u sebi?

OVA RADIONICA JE TRENUTNO NEDOSTUPNA, PRONAĐI NEKU DRUGU ZA SEBE.

Petra Cutuk Vjeruj Traži Manifestiraj Zdravlje Meditacija Vježbe Disanja Samopouzdanje Posao_1
ODABERI VRIJEME KOJE ŽELIŠ

Pristupi radionici iz udobnosti doma u terminu koji tebi odgovara

Petra Cutuk Vjeruj Traži Manifestiraj Zdravlje Meditacija Vježbe Disanja Samopouzdanje Posao_3
2h

Radionica traje 2h

Petra Cutuk Vjeruj Traži Manifestiraj Zdravlje Meditacija Vježbe Disanja Samopouzdanje Posao_2
IZRADA DNEVNOG PLANA

Kreirat ćeš individualni plan novih dnevnih rutina za transformaciju zdravlja

Pripremi se za veliku transformaciju svog zdravlja uz pomoć ove online radionice.

Ova radionica je za svakoga tko se želi osjećati bolje u vlastitoj koži, promijeniti način razmišljanja, usvojiti podržavajuća uvjerenja o zdravlju i povećati svoju svakodnevnu razinu energije. Nakon završene online radionica “Transformacija zdravlja” imat ćeš ključ za zdravlje u svojim rukama i kreirat ćeš plan za svoju svakodnevnicu s novim navikama koje će donijeti transformacije u tvoj život.

*******

KAKO FUNKCIONIRA ONLINE RADIONICA?

Prvi korak je da napraviš prijavu na ovoj stranici, nakon prijave zaprimit ćeš na svoj e-mail podatke za uplatu. Kada izvršiš uplatu zaprimit ćeš poziv da se pridružiš zatvorenoj Facebook grupi u kojoj će biti radionica u obliku videa. Možeš gledati neograničen broj puta, ostavljaj komentare jer svaki komentar će dobiti odgovor.

EVO ŠTO  ONLINE RADIONICA “TRANSFORMACIJA ZDRAVLJA” UKLJUČUJE

✔ vođena meditacija iscjeljenja koja je namijenjena za svakoga, bilo da si početnik ili već iskusni praktikant nekog oblika meditacije. U ovoj meditaciji prepoznat ćeš svoju unutarnju snagu, probuditi energiju i koristiti je za iscijeljenje svog tijela i uma. Ovu meditaciju zaprimiti ćeš i u audio obliku kako bi je mogao prakticirati svakodnevno i nakon online radionice.

✔ ključ zdravlja – tehnike disanja. Imaš jedinstvenu priliku naučiti 2 najvažnije tehnike disanja koje će te napuniti energijom, poboljšati zdravlje, ukloniti energetske blokade, osvježiti tvoj um.

 usvajanje novih – podržavajućih uvjerenja o tvom zdravlju. Ono što mislimo, to postajemo. U ovoj radionici prepoznat ćeš koje misli utječu na tvoje sadašnje psihofizičko stanje i naučit ćeš ih mijenjati.

✔ osobnu,inspirativnu, transformacijsku priču Petre koja je uz pomoć ovih vježbi dovela svoje tijelo u stanje visoke vibracije i zdravlja te se u posljednjih 11 godina nije niti jednom razboljela. Podijelit će svoje intimne detalje iz života kako se osjećala u mladosti zbog narušenog zdravlja i što ju je potaknulo na veliku transformaciju.

✔ osobni plan transformacije zdravlja – kreirati ćeš plan za svoje nove, svakodnevne navike kako bi postigao/la savršeno zdravlje

 5 točaka savršenog zdravlja – naučit ćeš novih 5 navika koje će ti pomoći da tvoja vibracija postane zdravlje

O PETRI

Petra Čutuk je učiteljica meditacije i vježbi disanja, life coach, NLP master i dugogodišnja poduzetnica.

Njena transformacijska priča započinje u dobi od 16 godina kada je započela praksu meditacije i vježbi disanja. Kao mala često je bila bolesna (kronične upale mjehura, usporen rad bubrega, slab imunitet) i cijela situacija oko njenog fizičkog zdravlja stvarala joj je stres i psihički napor jer je imala osjećaj kao da će cijeli život biti osuđena živjeti s tim problemima. Tada je krenula na tečaj DHP i taj tečaj joj je potpunosti promijenio život jer je otkrila kolika snaga leži u pojednicu i koliko sami možemo iscijeliti vlastito tijelo i postići savršeno zdravlje.

U samo 3 mjeseca, potpuno je regenerirala svoje tijelo, osnažila ga i od tada je savršeno zdrava, puna energije te se u 11 godina nije niti jednom razboljela (čak ni prehlada). Oduševljena transformacijom svog života, odlučila je svoj život strastveno posvetiti podučavanju drugih ljudi da prepoznaju moć koju nose u sebi i manifestiraju život kakav žele.

Petra Cutuk Vjeruj Traži Manifestiraj Zdravlje Meditacija Vježbe Disanja Samopouzdanje Posao Ciljevi Radionica

Iskustva polaznika Petrinih radionica

[no_testimonials testimonial_type=”image_above” show_title=”yes” show_title_separator=”no” text_align=”left_align” show_author=”yes” author_position=”below_text” show_position=”no” show_image=”yes” image_position=”top” image_position_slide=”over” show_image_border=”no” show_navigation_arrows=”no” show_navigation=”no” auto_rotate_slides=”3″ title_color=”#0c0c0c” text_color=”#606060″ author_text_color=”#1c1c1c”]

Iskoristi sada promo cijenu povodom dana žena

X