ŽELIŠ  POZITIVNE PROMJENE U SVOM ŽIVOTU, ZAR NE?

Osjećaš kako ti je život previše stresan? Primjećuješ kako teško radiš neke promjene? Voljela bi raditi na sebi i podići kvalitetu svog života na viši nivo?

Na pravom si mjestu i s razlogom upravo ovo čitaš. Sada imaš jedinstvenu priliku investirati u ovaj program “12o dana pozitivnih životnih promjena”. Ovo je sadržaj Kluba Visoka vibracija i sada ćeš odmah dobiti cjelokupni paket koji imaš trajno (neograničeni pristup) i imaš potpunu slobodu raditi vježbe i meditacije u tempu koji tebi najviše odgovara.

Ovo je JEDINSTVEN program na tržištu jer sada imaš mogućnost iz udobnosti vlastitog doma u bilo kojem trenutku raditi na svom duhovnom i osobnom razvoju. Zamisli, ne moraš nigdje ići, možeš ponavljati lekcije, raditi u tempu koji tebi odgovara i svjedočiti sjajnim promjenama u svom životu. Koliko je ovo super?

TRENUTNA PROMO CIJENA JE 198 KN (28€), A CIJENA ĆE NARASTI ZA:
TRENUTNA PROMO CIJENA JE 198 KN (28€), A CIJENA ĆE NARASTI ZA:

SVIDJET ĆE TI SE ŠTO SVE DOBIVAŠ U JEDNOM PROGRAMU

✓ 17 coaching video lekcija (više od 260 minuta video materijala)

✓ 18 vođenih meditacija

✓ 16 inspiracijskih PDF-ova s uputama i savjetima kako da napreduješ u određenim aspektima

✓ neograničen pristup sadržaju (cjelokupno gradivo odmah dobivaš u STARTU i možeš raditi u tempu koji tebi najviše odgovara)

✓ stručnu podršku i vodstvo Petre – možeš se uvijek obratiti s dodatnim pitanjima

✓ MANTRU (afirmaciju) za svaki mjesec + specijalno dizajniranu pozadinu za mobitel s mantrom

✓ BONUS 4 videa u kojem odgovaram na najčešća pitanja vezana za temu mjeseca

PRIJE NEGO SAZNAŠ SADRŽAJ PAKETA, PROVJERI ŠTO KAŽU ZADOVOLJNE POLAZNICE

Primijetila sam da kada imam ovako redovitu podršku i nisam prepuštena sama sebi mnogo češće radim meditacije i vježbe.
Tina Slukan
Primjetila sam da sam puno opuštenija, sretnija i da me ne smetaju stvari koje su me inače smetale. Počela sam više voljeti sebe i ne kritizira se toliko kao ranije
Vlatka Juzbašić

OVO SVE DOBIVAŠ U PROGRAMU

Sve kreće od vibracije Ljubavi tako i ovo naše putovanje. Veljača nosi energiju ljubavi stoga je idealna prilika da se bavimo buđenjem ove snažne vibracije. Ljubav ima razne aspekte na kojima ćemo raditi kroz ovaj mjesec: ljubav prema sebi, ljubav i opraštanje, privlačenje partnera i jačanje partnerske ljubavi te iscjeljivanje vibracijom ljubavi. 

SADRŽAJ OVOG PAKETA

Meditacija “Ljubav iscjeljuje”

Meditacija “Povezujem se sa srodnom dušom”

Meditacija “Opraštam sebi, opraštam drugima, osjećam slobodu”

Meditacija “Volim se, prihvaćam se”

Coaching vježba “3 vježbe za ljubav prema sebi”

Coaching vježba “Oprosti sebi & 3 perspektive”

Coaching vježba “Manifestacija partnera & povezivanje s partnerom”

Coaching vježba “Iscjeljivanje vibracijom ljubavi”

Idealno je vrijeme da naučiš buditi svoju najsnažniju – žensku energiju. Odabrala sam ovu temu jer u vremenu u kojem živimo, ženska energija je pomalo potisnuta jer mnogi (pogrešno) smatraju da je ženska energija slaba. Kroz ovaj paket otkriti ćeš snagu ženske energije, kroz vježbe ćeš shvatiti zbog kojih uvjerenja i misli si svoju žensku energiju zapostavila te ćeš naučiti to promijeniti. U meditacijama ćeš se povezati  s boginjom unutar sebe, probudit ćeš svoju seksualnost i naučiti biti sigurna u sebe.

SADRŽAJ OVOG PAKETA

Meditacija “Buđenje intuicije”

Meditacija “Buđenje druge čakre”

Meditacija “Aktiviranje energije jutra”

Meditacija “Probudi boginju u sebi”

Coaching vježba “Kamo je nestala ženska energija”

Coaching vježba “Aktiviraj seksualnu energiju”

Coaching vježba “Disanje je ključ”

Coaching vježba “Intuitivno donošenje odluka”

Cilj ovog mjeseca je da uz pomoć meditacija, vježbi i alata promijeniš svoja uvjerenja i energiju prema novcu i obilju jer upravo je to najveći razlog naših financijskih nezadovoljstava. U ovom mjesecu postavit ćeš svoje financijske ciljeve, otkriti što je to što želiš, naučit ćeš kako razviti ispravan odnos prema novcu.

SADRŽAJ OVOG PAKETA

Meditacija “Večernja zahvalnost”

Meditacija “Rastem i napredujem”

Meditacija “Vidim bogatstvo oko sebe”

Meditacija “Moje drvo obilja”

Meditacija “Privuci obilje u dan”

Coaching vježba “Kakva je moja vibracija prosperiteta”

Coaching vježba “Postavljanje financijskih ciljeva”

Coaching vježba “Snaga vizualizacije”

Coaching vježba “Uklanjanje prepreka prošlosti”

Coaching vježba “8 pravila vibracije prosperiteta”

U ovom mjesecu radimo na jednoj izuzetnoj važnoj temi – holističkom pristupu zdravlju. Zdravlje je visoka vrijednost u našim životima i zato me ova tema posebno veseli. Kroz ovaj mjesec naučit ćeš brojne tehnike i alate kako da na prirodan, holistički način promijeniš vibraciju svojih organa, očistiš se od toksina, promijeniš svoje navike. Cilj je da počneš osjećati više vitalne energije u sebi i naučiš slušati znakove koje ti tijelo šalje.

SADRŽAJ OVOG PAKETA

Meditacija “Opuštanje i iscjeljenje”

Meditacija “Podizanje vibracije zdravlja”

Meditacija “Pročišćenje”

Meditacija “Novi ja”

Meditacija “Buđenje 7 čakri”

Coaching vježba “6 izvora energije”

Coaching vježba “Najvažnija tehnika disanja”

Coaching vježba “Akupresura”

Coaching vježba “Emocije i zdravlje”

ŠTO JOŠ KAŽU KORISNICI OVOG PROGRAMA?

KOJA JE TVOJA INVESTICIJA?

Znam, iznadit ćeš se. Vrijednost ovog cijelog paketa (120 dana) iznosi 616 kn (85€). A ti sada možeš sve to dobiti po cijeni od samo 198 kn (28€) . Postoji jedna “caka”, cijena iz svakog trenutka raste, sada je NAJVEĆI popust do sada. Nemoj propustiti priliku da dobiješ sve ovo po ovako niskoj cijeni. Imaš neograničen pristup sadržaju – to je jakooo velika prednost, znači i nakon 120 dana sadržaj ostaje tebi.

NE PROPUSTI PRILIKU!

PRIJAVI SE DANAS PO NAJNIŽOJ CIJENI KOJA TRAJE JOŠ:

ŠTO MOŽEŠ OČEKIVATI OD OVOG PROGRAMA?

O PETRI

Petra Čutuk je učiteljica meditacije i vježbi disanja s certifikatom internacionalne organizacije, life coach, internacionalno certificirani NLP master i autorica metode Snaga Žene i ciklusa autorskih transformacijskih radionica “Moja vibracija je…” Sa 16 godina počela se baviti radom na sebi koji joj je donjeo velike transformacije zbog kojih je i odlučila prihvatiti ovaj plemeniti poziv da inspirira i podučava ljude kako da počnu vjerovati, tražiti i manifestirati život kakav žele u svim oblastima života. Redovno već više od 10 godina održava radionice, seminare, humanitarne projekte, individualne coachinge koje je prošlo nekoliko tisuća zadovoljnih klijenata kojima je Petra pomogla u duhovnom i osobnom razvoju. Uz ovo Petra je danas uspješna poduzetnica koja je svoju firmu pokrenula kada je imala samo 19 godina, jedan od njenih projekata je ZASU nakit sa svrhom koji je ubrzo nakon lansiranja postao svjetski brend.

IMAŠ DODATNA PITANJA?

ŠTO AKO NEMAM FACEBOOK?

Ukoliko nemaš Facebook nalog i dalje možeš biti dio ovog jedinstvenog iskustva. Sav sadržaj je na web portalu, a na Facebooku se nalazi grupa podrške u kojoj izmjenjujemo iskustva.

KAKO FUNKCIONIRA OVAJ PROGRAM?

Ovaj program je u potpunosti ONLINE i možeš ga pratiti gdje god se nalazila, u periodu koji tebi odgovara. Cjelokupni program nalazi se na web portalu kojemu ćeš imati pristup nakon izvršene uplate. Svaki mjesec je zasebno strukturiran i unutar te web stranice nalazi se sadržaj od svakog mjeseca. Prednost je što možeš sve raditi u tempu koji tebi odgovara.

ŠTO AKO IMAM DODATNA PITANJA O RADIONICI?

U komentarima videa, kao i grupi možeš ostavljati bilo kakva pitanja i komentare na koja ćeš dobiti odgovor. Ako želiš postaviti privatno neko pitanje, slobodno se obrati na info@petracutuk.com.

JE LI OVO RADIONICA ZA MENE?

Ako želiš napraviti životne promjene, ako ti je potrebno stručno vodstvo, ako želiš imati slobodu da radiš vježbe i meditacije u tempu koji tebi odgovara te ih ponavljaš koliko god puta želiš, onda DA! Apsolutno je za tebe!

POČETNIK SAM, JE LI TO OK?

Dobrodošla/ao si! Ova radionica namijenjena je svima bez obzira na prethodno znanje i iskustvo.

NE PROPUSTI PRILIKU!

PRIJAVI SE DANAS PO NAJNIŽOJ CIJENI KOJA TRAJE JOŠ:

Iskoristi sada promo cijenu povodom dana žena

X