TEMA MJESECA LIPNJA: OSVIJESTI I PROMIJENI EMOCIJE

ŽELIŠ LI OD SADA SVAKI DAN ŽIVJETI NA VISOKOJ VIBRACIJI?

Je li ti ovo poznat scenarij? Pročitala si fenomenalnu knjigu o osobnom razvoju i dobila si ideju i motivaciju kako ćeš primijeniti savjete iz knjige? Već nakon par dana pomalo i zaboravljaš što si pročitala, a savjete si primijenila samo pokoji put. Završila si neki seminar, dobila mnogo korisnih tehnika i alata, podigla svoju vibraciju, vidjela da je moguće, no nakon par dana prakse jednostavno izgubio ti se entuzijazam?

Najveće promjene u našem životu događaju se kada radimo na sebi i ono najbitnije – kada smo ustrajni u tome. Nedostatak podrške i motivacije su 2 glavna razloga zašto brzo odustajemo od rada na sebi

Nakon 12 godina redovite, intenzivnog rada na sebi, reći ću ti upornost se isplati. Imam sreće, bit ću iskrena, jer u vezi duhovnog razvoja sam “kampanjac”, no moj zaručnik Karlo nije. Svih 12 godina je on moja najveća podrška, on je taj koji me u trenucima kada mi se ne da, motivira da napravim svoju praksu. Znam, nemamo svi Karla, a jako je izazovno samostalno održavati visoku vibraciju. Bez brige, od sada na svom duhovnom i osobnom putu niši više sama, tu sam da te podržim te sam zato kreirala klub Visoka vibracija. Od sada, uz mjesečno članstvo u klubu, svaki dan ćeš moći nastavljati svoj osobni i duhovni razvoj. Ovo je obečavajuće, zar ne?

OVO TE ČEKA KADA SE PRIDRUŽIŠ

Ovo je mantra mjeseca lipnja na kojoj ćemo raditi.

MJESEC LIPANJ

Tema mjeseca: OSVIJESTI I PROMIJENI EMOCIJE

Osjećaš kako emocije upravljaju tvojim životom? Primjećuješ kako često imaš izražene negativne emocije? Želiš više harmonije i pozitivnosti? S ovime se upravo bavimo ovaj mjesec, a cilj je da dobiješ tehnike i alate koji će ti pomoći otpustiti negativne emocije i osvijestiti da ti biraš emocije u svakom trenutku. Kroz ovaj mjesec dobit ćeš:

– tehnike kako promijeniti negativne emocije

– alate kako se staviti u dobro početno stanje iz kojeg djeluješ

– vježbe za otpuštanje negativnih emocija

– otkrivanje kada je određena emocija nastala u tvojoj prošlosti i mijenjanje tih iskustava

– meditacije za prepoznavanje dominantnih negativnih emocija i njihovo mijenjanje

– meditacije za buđenje pozitivnih emocija u svakom trenutku

ŠTO JE KLUB VISOKA VIBRACIJA?

Kreirala sam klub Visoka vibracija zbog velike želje da vas podržim u duhovnom i osobnom razvoju. I sama znam koliko je teško ostati ustrajan u praksi. Nakon 21 dnevne coaching radionice “Nova godina = Novi Život” unutar koje sam svaki dan čitala o velikim promjenama polaznika, moj unutarnji glas je rekao da je potrebno kreirati nešto što će te svaki mjesec držati fokusiranim i ustrajnim u praksi.

Unutar kluba Visoka vibracija svaki mjesec stavljamo fokus na jednu temu za koju ćeš dobiti mantru – afirmaciju. Svaki tjedan dobivaš svoju novu vođenu meditaciju tjedna i video lekciju za 7 dana. Kako bi dobila odgovore na svoja pitanja, produbila svoju praksu, unutar mjeseca imaš priliku pridružiti se LIVE videu u kojem ćemo se družiti i odgovarat ću na vaše upite. Osmislila sam i nedjeljnu motivaciju koju ćeš dobivati na svoj e-mail s savjetima, uputstvima kako da što bolje iskoristiš tjedan ispred sebe. I naravno, tu je grupa podrške unutar koje dijelite svoja iskustva i podržavate se.

Rad na sebi je jednostavan, zabavan, učinkovit, a ja ću ti unutar ovog kluba pokazati da je to istina i zajedno ćemo svjedočiti promjenama u tvom životu. Jako se veselim, a ti?

ŠTO KAŽU ZADOVOLJNE POLAZNICE?

ŠTO KAŽU ZADOVOLJNE POLAZNICE?

ŠTO SVE DOBIVAŠ MJESEČNIM ČLANSTVOM U KLUBU VISOKA VIBRACIJA

MANTRA MJESECA

Svaki mjesec posvećujemo jednoj temi kako bi imali najveće promjene na tom području života. Dobit ćeš svoju mantru (afirmaciju) za svaki mjesec koja će ti pomoći zadržati fokus. U lipnju radimo na polju emocija, a u srpnju na otpuštanju prošlosti.

MEDITACIJA TJEDNA

U svakom tjednu dobit ćeš novu meditaciju za taj tjedan koja se bavi našom mjesečnom temom. Meditacije su u trajanju između 12-20 minuta i kada ćeš ih svaki dan prakticirati osjećat ćeš velike benefite i promjene u svakodnevnici.

MOTIVACIJA TJEDNA

Nedjeljom ćeš zaprimiti motivacijski email od mene u kojem ću ti dati smjernice za tjedan ispred tebe, kako da se pripremiš, kako da održiš visoku vibraciju i nastaviš radom na sebi. Najdivniji je osjećaj kada znaš da nisi sam i da netko misli na tebe, zar ne?

MJESEČNI LIVE

Juhuuu uključujem se LIVE 1x mjesečno! Ovdje ću odgovarati na sva vaša pitanja od tog mjeseca vezana za temu. Ovo je idealna prilika da dobijete dublje uvide u svoj duhovni i osobni razvoj. Veselim se našim druženjima.

TJEDNE VIDEO LEKCIJE

Svaki tjedan u mjesecu dobit ćeš svoju novu lekciju u video i tekstualnom obliku vezane za temu mjeseca. Dobit ćeš uputstva kako da napraviš vježbu i na taj način održiš kontinuirani rad na sebi.

GRUPA PODRŠKE

Kada postaneš član ovog kluba osim pristupu web platformi gdje će bit sadržaj, dobivaš i pristup ekskluzivnoj grupi na Facebooku unutar koje ćete se međusobno motivirati i podržavati.

DA, TO JOŠ NIJE SVE….

POKLON POPUSTI

Kao član kluba Visoka vibracija dobivaš 30% popusta na online edukaciju, 15% popusta na sve radionice “uživo” i 5% popusta na sve retreat programe.

NEOGRANIČENOST PRISTUPU

Imaš neograničen pristup sadržaju iz svakog mjeseca za koji si platila članstvo. Sve možeš ponavljati koliko god želiš puta. Svaku meditaciju, vježbu, sve te čeka!

ŽIVOT NA VISOKOJ VIBRACIJI

Uz ovaj klub, rad na sebi će ti biti zabavan, privlačan, jednostavan i praktičan, a svakodnevno ćeš svjedočiti velikim promjenama.

+ OVO

Svaki mjesec dobit ćeš dizajn Mantre mjeseca u obliku pozadine za mobitel kako bi zadržala fokus cijeli mjesec na željenoj vibraciji.

ŠTO KAŽU POLAZNICI MOJIH RADIONICA?

POSTANI ČLAN KLUBA VISOKA VIBRACIJA

Odaberi mjesečno članstvo ili uštedi odmah 25% iznosa i osiguraj si rad na sebi čak 2 mjeseca

  • Mjesečno članstvo

  • kn1541 mjesec
    • 1 mjesec članstva

  • NAJBOLJA PONUDA 25% popusta

  • kn2312 mjeseca
    • 2 mjeseca članstva

O PETRI

Petra Čutuk je učiteljica meditacije i vježbi disanja s certifikatom internacionalne organizacije, life coach, internacionalno certificirani NLP master i autorica metode Snaga Žene i ciklusa autorskih transformacijskih radionica “Moja vibracija je…” Sa 16 godina počela se baviti radom na sebi koji joj je donjeo velike transformacije zbog kojih je i odlučila prihvatiti ovaj plemeniti poziv da inspirira i podučava ljude kako da počnu vjerovati, tražiti i manifestirati život kakav žele u svim oblastima života. Redovno već više od 10 godina održava radionice, seminare, humanitarne projekte, individualne coachinge koje je prošlo nekoliko tisuća zadovoljnih klijenata kojima je Petra pomogla u duhovnom i osobnom razvoju. Uz ovo Petra je danas uspješna poduzetnica koja je svoju firmu pokrenula kada je imala samo 19 godina, jedan od njenih projekata je ZASU nakit sa svrhom koji je ubrzo nakon lansiranja postao svjetski brend.

IMAŠ DODATNA PITANJA?

JE LI MORAM POČETI PRVOG U MJESECU?

Nije nužno, jer imaš pristup sadržaju za svaki mjesec koji platiš članstvo i to u neograničenom trajanju. Znači i ako 15.uplatiš članstvo za taj mjesec jer te zanima tema, ti taj sadržaj imaš trajno, možeš ga gledati, slušati bilo kada.

ŠTO JE VISOKA VIBRACIJA KLUB?

Visoka vibracija je online klub koji će ti pomoći da svakodnevno održiš visoku vibraciju u svom životu. Najveće promjene dolaze kada smo ustrajni u duhovnoj i osobnoj praksi, a ponekad nam je teško samima održati tu vibraciju. Ovaj klub će ti biti podrška da zadržiš fokus. Svaki mjesec radimo na određenoj temi, tjedno dobivaš meditacije, coaching vježbe, motivacijska pisma, mogućnost postavljanja pitanja i u LIVE videu koji će se održati svaki mjesec. Sav sadržaj će biti na online platformi, a svakako se pridruži i Facebook grupi unutar koje se možeš povezati s članovima gdje ćete se motivirati, pomagati, dijeliti svoja iskustva.

ŠTO AKO IMAM DODATNA PITANJA?

Ako želiš postaviti privatno neko pitanje, slobodno se obrati na info@petracutuk.com. U Facebook grupi se možeš povezati s članovima te tamo postavljati pitanja na koje ćeš dobiti odgovor. A svakako iskoristi priliku i uključi se u LIVE jednom mjesečno gdje će Petra odgovarati na vaša pitanja.

JE LI OVO ČLANSTVO ZA MENE?

Ako želiš ostati ustrajan na svom duhovnom i osobnom razvoju. Ako želiš imati stručno vodstvo. Ako želiš napraviti promjene u životu. Ako želiš svaki dan živjeti na visokoj vibraciji. Onda je odgovor DA. Ako se ne želiš razvijati, ako ti nije važna kvaliteta tvog života, onda ovo članstvo nije za tebe.

KOLIKO VREMENA TREBAM DNEVNO ZA RAD NA SEBI?

To ovisi o tebi. Tjedne meditacije traju između 12 – 20 minuta i savjetujem da njih radiš svaki dan za najbolje dobrobiti. Vježbe koje ćeš dobivati tjedno ne zahtijevaju određeni vremenski period. Intuitivno ćeš vidjeti koliko vremena ti odgovara i hoćeš li svaki dan biti ustrajan u tome.

POČETNIK SAM, JE LI TO OK?

Dobrodošla/ao si! Ova radionica namijenjena je svima bez obzira na prethodno znanje i iskustvo.

ŠTO AKO NE STIGNEM TAJ MJESEC POGLEDATI SADRŽAJ?

Bez brige, vježba i sadržaj će te čekati! Unutar platforme imaš pristup sadržaju od svih mjeseci kada si bio član kluba Visoka vibracija. To je velika prednost jer ako poželiš ponavljati vježbe uvijek možeš pristupiti sadržaju.

MOGU LI OTKAZATI ČLANSTVO?

Ako odlučiš (vjerojatno nećeš) da ovo nije za tebe, unutar 7 dana od početka mjeseca možeš se javiti na info@petracutuk.com i zatražiti otkazivanje članstva. Dobit ćeš novac natrag.