Osvijesti i promijeni emocije je tema na kojoj ćemo raditi ovoga mjeseca i smatram je veoma važnom jer mnogi ne kontroliraju vlastite emocije, imaju dominantne negativne emocije i izazovno pronalaze razlog za sreću i pozitivnost. Kroz ovaj mjesec naučit ćeš svjesno mijenjati svoje emocije, radit ćemo na otpuštanju negativnih emocija, otkrivanju kada su nastale negativne emocije u prošlosti i što ih je aktiviralo. Cilj ovog mjeseca je da postaneš pozitivnija osoba koja u svakom trenutku pronalazi razlog za sreću i zahvalnost, jer kada su te emocije aktivne, onda sve negativne “padaju u drugi plan”.

Mantra ovog mjeseca je: U svakom trenutku pronalazim razlog za sreću i zahvalnost.

Vježba mjeseca:

Ovu afirmaciju ponavljaj 21 puta svaki dan (odaberi doba dana koji ti najviše odgovara za vježbu). Dok to radiš samo duboko diši, te s punom pažnjom i osjećajem ponavljaj: U svakom trenutku pronalazim razlog za sreću i zahvalnost.

MANTRA MJESECA ZA TVOJ MOBITEL

Kako bi cijeli mjesec imala fokus na ovoj mantri, za tebe sam dizajnirala pozadinu s mantrom koju možeš postaviti na svoj mobitel. Ova mantra će ti pomoći da u svakom trenutku pronađeš razlog za odabiranje pozitivnih emocija, za pronalazak sitnica na kojima si zahvalan. Kada svoj um fokusiramo na zahvalnost, naše misli će postati pozitivnije. A uz to, pozadina na mobitelu će ti biti idealan podsjetnik da redovito navratiš na ovaj portal, napraviš svoju meditaciju, novu vježbu i na taj način nastaviš svoj duhovni i osobni razvoj.

[player id=6700]

(U ovoj meditaciji aktivirat ćeš istinsku radost u sebi.)

VJEŽBA “POZITIVNOST JE STVAR IZBORA”

[player id=6641]

(Uz pomoć ove meditacije osvijestit ćeš svoju unutarnju snagu i lakše prihvatiti sve što ti se događa u životu.)

VJEŽBA “MIJENJANJE EMOCIJA PROŠLOSTI”

[player id=6575]

(Ova kratka meditacija idealna je za početak svakog dana kako bi aktivirala pozitivne emocije. Javi mi kako se osjećaš nakon.)

VJEŽBA “SIDRO POZITIVNIH EMOCIJA”

(Ova vježba će ti pomoći probuditi pozitivne emocije i staviti te u dobro početno stanje.)

VJEŽBA “OSVIJESTI EMOCIJE”

(Prvi korak u radu s emocijama je upoznavanje s trenutnim stanjem. U ovoj vježbi dobit ćeš alat kako da u idućih nekoliko dana napraviš analizu svojih negativnih emocija kako bi ih mogla/ao promijeniti.)

[player id=6463]

(U ovoj snažnoj, transformacijskoj radionici otpustit ćeš negativne emocije, misli, uvjerenja koja blokiraju novu energiju da uđe u tvoj život.)

RASPORED

△ 07.06. Meditacija za otpuštanje negativnih emocija

p.s. svakako posjeti Facebook grupu, postavljaj svoja pitanja, podijeli svoja iskustva te se poveži sa djevojkama koje dijele iste interese poput tebe. Za sve informacije piši mi na info@petracutuk.com.

© Petra Cutuk 2019