Toliko sam sretna i ponosna na tebe što si dio kluba Visoka vibracija! Zaista vjerujem kako si napravila jako važan korak u svom životu i da ćeš svjedočiti divnim promjenama u svojoj svakodnevnici.

Od sada na svom putu nisi sama, pripremila sam za tebe ovih 8 jednostavnih koraka koje kada ćeš slijediti imati ćeš najveće dobrobiti od ovog kluba. Jesi li spremna?

PRVI KORAK – UGOVOR VISOKE VIBRACIJE

Kao početak svog rada na sebi kroz ovaj klub savjetujem da potpišeš svoj Ugovor Visoke vibracije. Ovaj ugovor je jedan magičan i snažan način da označiš svoju predanost svom osobnom i duhovnom razvoju. Bit će ti sjajan podsjetnik u svakom trenutku na ono što želiš postati i prema kamo ideš u životu.

PREUZMI OVDJE UGOVOR.

DRUGI KORAK – MEDITIRAJ SVAKODNEVNO

Svaki tjedan dobit ćeš novu vođenu meditaciju koju ti savjetujem da radiš svaki dan. Ujutro, navečer, popodne, kada god uhvatiš vremena u danu, pusti svoju vođenu meditaciju i uživaj. Imaš neoganičen pristup meditacijama tako da ih uvijek možeš ponavljati, raditi one koje intuitivno osjetiš da ti u tom trenutku odgovaraju.

TREĆI KORAK – TJEDNE VJEŽBE

Ponedjeljkom ćeš dobiti vježbu za tjedan ispred sebe.Uzmi si vremena u danu koliko možeš da zapisuješ, kontempliraš i primjenjuješ u svakodnevnici savjete i tehnike iz vježbe tjedna.

ČETVRTI KORAK – NEDJELJNA MOTIVACIJA

Nedjeljom pogledaj svoj e-mail jer ćeš dobiti nedjeljnu motivaciju, savjete za tjedan, moje trikove koji mi pomažu da ostanem na visokoj vibraciji.

PETI KORAK – POZADINA NA MOBITELU

Svaki mjesec dobit ćeš svoju pozadinu za mobitel koja sadržava mantru (afirmaciju) tog mjeseca. Ova lijepo grafički oblikovana pozadina u sebi nosi posebnu energiju i djeluje kao jedna vrsta sidra koja će te u svakom trenutku podsjećati na tvoj duhovni i osobni napredak.

ŠESTI KORAK – PRIDRUŽI SE GRUPI PODRŠKE

Najljepše je kad znaš da nisi sama, zar ne? Velika prednost ovog kluba je što okuplja istomišljenike, ljude poput tebe koji su odlučili živjeti na visokoj vibraciji. Klikni i pridruži se zatvorenoj Facebook grupi.  

Kada zatražiš pristup potrebno je neko vrijeme da te administrator odobri.

SEDMI KORAK – PRIHVATI OVAJ IZAZOV

Da te odmah u startu motiviram kao i cijelu zajednicu na Facebooku imam izazov za tebe. Onaj svog ugovor s prvog koraka uslikaj (možeš napraviti i jedan dobar selfie s njime) i objavi unutar grupe. Predstavi se ukratko grupi i napiši neke svoje trenutne izazove i što želiš postići uz pomoć ovog kluba. Opušteno, tu smo da se podržavamo! Ovim korakom dobit ćeš dodatni vjetar u leđa i osjetit ćeš energiju podrške cijele grupe. Na ovaj način slavimo tvoj dolazak u klub!

OSMI KORAK – UŽIVAJ U SVAKOM TRENUTKU

Ideja ovog kluba je da shvatiš koliko je rad na sebi zabavan i jednostavan. Uživaj u svakom trenutku, procesu i vježbi. Imaj na umu koliko ti to podiže vibraciju i pristupi s osmijehom svakoj vježbi. Podijeli s grupom svoja iskustva, inspiriraj nekoga, zatraži pomoć kada ti je potrebna.

Iskoristi sada promo cijenu povodom dana žena

X