Ožujak je mjesec žene, proljeće simbolizira buđenje u prirodi tako i u nama. Idealno je vrijeme da naučiš buditi svoju najsnažniju – žensku energiju. Odabrala sam ovu temu jer u vremenu u kojem živimo, ženska energija je pomalo potisnuta jer mnogi (pogrešno) smatraju da je ženska energija slaba.

Kroz ovaj mjesec otkriti ćeš snagu ženske energije, kroz vježbe ćeš shvatiti zbog kojih uvjerenja i misli si svoju žensku energiju zapostavila te ćeš naučiti to promijeniti. U meditacijama ćeš se povezati  s boginjom unutar sebe, probudit ćeš svoju seksualnost i naučiti biti sigurna u sebe.

Mantra ovog mjeseca je: Osjećam sigurnost biti ono što jesam.

Svaka od nas je jedna, jedinstvena i kada postanemo sigurne u sebe tada prihvaćamo ženu u sebi.

Vježba mjeseca:

Ovu afirmaciju ponavljaj 21 puta svaki dan (odaberi doba dana koji ti najviše odgovara za vježbu). Dok to radiš samo duboko diši, te s punom pažnjom i osjećajem ponavljaj: Osjećam sigurnost biti ono što jesam.

MANTRA MJESECA ZA TVOJ MOBITEL

Kako bi cijeli mjesec imala fokus na ovoj mantri, za tebe sam dizajnirala pozadinu s mantrom koju možeš postaviti na svoj mobitel. Želim te inspirirati i potaknuti da se cijeli mjesec osjećaš dobro u vlastitoj koži, da budeš sigurna i snažna žena. Ovo će ti biti idealan podsjetnik da redovito navratiš na ovaj portal, napraviš svoju meditaciju, novu vježbu i na taj način nastaviš svoj duhovni i osobni razvoj.

[player id=5614]

Unutar svake od nas nalazi se boginja – ženski princip koji često zanemarimo jer potiskujemo tu snažnu energiju. Ova meditacija pomoći će ti osloboditi se obrazaca koji te sprječavaju da se prepustiš uživanju, osjetit ćeš snagu seksualne energije, slobodu, spontanost i radost. Ovu meditaciju odlično je raditi ujutro kako bi se aktivirala za cijeli dan ispred sebe.

VJEŽBA “KAMO JE NESTALA ŽENSKA ENERGIJA”

(Pomoću ovog videa dobit ćeš dublje razumijevanje muško-ženskog principa i shvatiti što je zapravo ženska energija. U današnjem vremenu ženska energija je potisnuta zbog naših uvjerenja i okoline u kojoj živimo. U ovoj lekciji dobit ćeš upute kako prepoznati misli i uvjerenja zbog kojih potiskuješ svoju žensku energiju. )

PREUZMI EMAIL MOTIVACIJU U PDF OBLIKU

meditacija tjedna aktiviranje energije jutra Petra Cutuk

[player id=5773]

Započni svako jutro ovom kratkom meditacijom koja će ti donijeti svježinu jutra i novih mogućnosti u danu.

VJEŽBA “AKTIVIRAJ SEKSUALNU ENERGIJU”

(U ovom videu pripremila sam 2 fantastične vježbe za buđenje seksualne energije. Ove vježbe pomoći će ti ukloniti energetske blokade kako bi se energija mogla aktivirati. Imam izazov za tebe: idućih 7 dana svako jutro napravi ove vježbe i javi nam kako napreduješ i kakvi su rezultati. Sretno! )

PREUZMI EMAIL MOTIVACIJU U PDF OBLIKU

[player id=5819]

Druga čakra “Svadistana” je sjedište naše najsnažnije seksualne energije. Uz pomoć ove meditacije aktivirat ćeš energiju u ovoj čakri što će ti pomoći ukloniti blokade koje su nastale i onemogućuju ti da prihvatiš svoju žensku energiju.

VJEŽBA “DISANJE JE KLJUČ”

(Često me pitate kakva je moja dnevna rutina stoga te u ovom videu učim kako raditi najvažniju vježbu disanja – duboko disanje. Ova vježba pročišćava sve naše čakre, pomaže nam aktivirati energiju i ovakav način disanja masira organe u solarnom pleksusu što će ti pomoći kod raznih ginekoloških problema. )

PREUZMI EMAIL MOTIVACIJU U PDF OBLIKU

[player id=5833]

Događa li ti se ponekad da ne vjeruješ svojoj intuiciji? Intuicija je povezana s ženskom energijom i ova meditacija pomoći će ti povezati se s tvojim “Višim Ja” i probuditi tvoju intuiciju. Uz pomoć ove meditacije počet ćeš više vjerovati sebi.

VJEŽBA “INTUITIVNO DONOŠENJE ODLUKA”

(U ovoj video lekciji naučit ćeš jednu NLP vježbu koja će ti pomoći u donošenju odluka. Tvoj nesvjesni um pokazat će ti simbol kada je odgovor “Da” ili “Ne” koji ćeš kasnije uvijek moći prepoznati kada trebaš donijeti neku odluku. )

PREUZMI EMAIL MOTIVACIJU U PDF OBLIKU

PREUZMI EMAIL MOTIVACIJU U PDF OBLIKU

ŠALABAHTER ŽENSKE ENERGIJE

LIVE Q&A

p.s. svakako posjeti Facebook grupu, postavljaj svoja pitanja, podijeli svoja iskustva te se poveži sa djevojkama koje dijele iste interese poput tebe. Za sve informacije piši mi na info@petracutuk.com.

© Petra Cutuk 2019

PRIJAVI SE SADA - ima još samo nekoliko slobodnih mjesta

X