Ovaj mjesec nosi posebnu energiju i ako ćeš redovito raditi vježbe i meditacije – napravit ćeš velike promjene jer prošlost je nešto što nas uistinu koči u životu, drži u zoni komfora i onemogućava da rastemo i napredujemo. Kroz ovaj mjesec naučit ćeš više cijeniti sadašnji trenutak. Jer život je baš poput valova, pun uspona i padova, a mi trebamo naučiti prihvaćati sve i uživati u procesu.

Mantra ovog mjeseca je: Živim za sadašnji trenutak.

Vježba mjeseca:

Ovu afirmaciju ponavljaj 21 puta svaki dan (odaberi doba dana koji ti najviše odgovara za vježbu). Dok to radiš samo duboko diši, te s punom pažnjom i osjećajem ponavljaj: Živim za sadašnji trenutak.

MANTRA MJESECA ZA TVOJ MOBITEL

Kako bi cijeli mjesec imala fokus na ovoj mantri, za tebe sam dizajnirala pozadinu s mantrom koju možeš postaviti na svoj mobitel. Ova mantra će te podsjećati da je jedino bitan sadašnji trenutak i kako ćeš ga iskoristiti, potpuna moć je u tvojim rukama. A uz to, pozadina na mobitelu će ti biti idealan podsjetnik da redovito navratiš na ovaj portal, napraviš svoju meditaciju, novu vježbu i na taj način nastaviš svoj duhovni i osobni razvoj.

[player id=6826]

VJEŽBA “UVJERENJA”

[player id=6783]

VJEŽBA “STRAH OD NEUSPJEHA”

[player id=6768]

VJEŽBA “OPRAŠTANJA”

[player id=6728]

VJEŽBA “ENERGETSKO ČIŠĆENJE PROŠLOSTI”

p.s. svakako posjeti Facebook grupu, postavljaj svoja pitanja, podijeli svoja iskustva te se poveži sa djevojkama koje dijele iste interese poput tebe. Za sve informacije piši mi na info@petracutuk.com.

© Petra Cutuk 2019

PRIJAVI SE SADA - ima još samo nekoliko slobodnih mjesta

X