Sve kreće od vibracije Ljubavi tako i ovo naše putovanje. Veljača nosi energiju ljubavi stoga je idealna prilika da se bavimo buđenjem ove snažne vibracije. Ljubav ima razne aspekte na kojima ćemo raditi kroz ovaj mjesec: ljubav prema sebi, ljubav i opraštanje, privlačenje partnera i jačanje partnerske ljubavi te iscjeljivanje vibracijom ljubavi. 

Mnogo puta nam se događa da gledamo negativne aspekte našeg života, a ljubav stavljamo u drugi plan. Kada na svakom nivou počnemo osjećati ljubav aktivirat ćemo mnoge pozitivne emocije i početi više uživati u životu.

Vježba mjeseca:

Ovu afirmaciju ponavljaj 21 puta svaki dan (odaberi doba dana koji ti najviše odgovara za vježbu). Dok to radiš samo duboko diši, možeš staviti ruke na svoje srce kako bi se povezala s tom energijom te s punom pažnjom i osjećajem ponavljaj: Vidim ljubav. Osjećam ljubav. Ja sam ljubav.

MANTRA MJESECA ZA TVOJ MOBITEL

Kako bi cijeli mjesec imala fokus na ovoj mantri, za tebe sam dizajnirala pozadinu s mantrom koju možeš postaviti na svoj mobitel. Svaki puta kada pogledaš svoj mobitel aktivirat ćeš energiju ljubavi na kojoj radimo ovaj mjesec. Ovo će ti biti idealan podsjetnik da redovito navratiš na ovaj portal, napraviš svoju meditaciju, novu vježbu i na taj način nastaviš svoj duhovni i osobni razvoj.

[player id=5449]

Idućih 7 dana prakticiraj ovu meditaciju koja ti pomaže razviti ljubav prema sebi. Uz pomoć ove meditacje otvorit ćeš svoju srčanu čakru i otpustiti ćeš sve ono što te ne služi i ne podržava – sve negativne misli i osjećaje koje gajiš prema sebi i zbog kojih ti nedostaje ljubavi prema sebi.

Kako meditirati?

Odaberi vrijeme u danu koje ti najviše odgovara, možeš ponoviti meditaciju i 2 puta dnevno ukoliko osjetiš potrebu. Pronađi mirno mjesto i namjesti se što udobnije. Pusti meditaciju i uživaj u vodstvu.

Ovu meditaciju možeš i preuzeti na svoje računalo ili mobitel ukoliko ti je tako jednostavnije. Samo je potrebno kliknuti na tri točkice i pojavit će ti se tekst “Preuzmi”.

3 VJEŽBE ZA LJUBAV PREMA SEBI

(Ovaj tjedan budi dobro, a ne dobra)

PREUZMI EMAIL MOTIVACIJU U PDF OBLIKU

[player id=5467]

Vrijeme je da u svom životu napraviš prostora za novu energiju i za vibraciju ljubavi, uz pomoć ove meditacije napravit ćeš veliki korak u svom životu – oprostit ćeš nekome i sebi. Kada oprostimo počinjemo osjećati slobodu. Ovu meditaciju radi idućih 7 dana. Možeš svaki dan ponavljati proces zamišljajući istu osobu, ili ukoliko osjetiš potrebu, svaku meditaciju možeš raditi vizualizirajući drugu osobu kojoj želiš oprostiti. Uživaj.

VJEŽBA ZA OPROST SEBI & VJEŽBA “TRI PERSPEKTIVE”

(U ovom videu naučit ćeš kako otkriti što je to zbog čega kriviš sebe, zašto si trebaš oprostiti, naučit ćeš napraviti svoju tjednu listu oprosta. Nakon toga, kroz vježbu “Tri perspektive” otkrit ćeš kako možeš naučiti lekcije iz raznih situacija u svrhu lakše oprosta nekoj osobi jer ćeš sada napokon razumjeti njene/njegove postupke)

PREUZMI EMAIL MOTIVACIJU U PDF OBLIKU

[player id=5506]

Ovo je meditacija koja će te povezati sa srodnom dušom. Ako već imaš partnera, ova meditacija pomoći će ti stvoriti energetsku povezanost između vaših duša te osnažiti vašu ljubav i povezanost. Ukoliko si u potrazi za partnerom, ova meditacija pomoći će ti prizvati srodnu dušu u tvoj život kako bi je što prije manifestirala u realnosti. Uživaj u ovoj ljubavi koju ćeš aktivirati kroz ovu vođenu meditaciju.

VJEŽBA MANIFESTACIJE PARTNERA & VJEŽBE POVEZIVANJA S PARTNEROM

(U ovom videu pripremila sam vježbe za sve vas koji ste u vezi kao i za sve slobodne djevojka. Naučit ćete kako tokom ovog tjedna postići bolju povezanost s partnerom te kako da ponovno probudite onaj osjećaj zaljubljenosti. A one koje su u potrazi za partnerom, naučit ćete kako kreirati svoj scenarij i raditi tehniku vizualizacije.)

PREUZMI EMAIL MOTIVACIJU U PDF OBLIKU

[player id=5576]

Sada ćeš se upoznati s pravom snagom i potencijalom vibracije ljubavi. U ovoj meditaciji aktivirat ćeš svoju srčanu čakru, probuditi vibraciju ljubavi koju ćeš koristiti za iscjeljenje svojih organa, uklanjanje emotivne i fizičke boli.

VJEŽBA “ISCJELJENJE VIBRACIJOM LJUBAVI”

(Jako sam radosna što s tobom dijelim ovu snažnu vježbu koja će ti pomoći aktivirati vibraciju ljubavi za iscjeljenje. Naše tijele posjeduje veliku moć transformacije, samo je važno da naučimo aktivirati energiju kako bismo potaknuli procese. Ljubav je snažan iscjeljitelj i sada ćeš u ovoj vježbi to otkriti.

*Napomena: ova vježba nije zamijena za lijekove i liječničku pomoć. )

PREUZMI EMAIL MOTIVACIJU U PDF OBLIKU

LIVE Q&A

p.s. svakako posjeti Facebook grupu, “probi ti led” i predstavi se unutar grupe i slobodno postavljaj svoja pitanja. Za sve informacije piši mi na info@petracutuk.com.

© Petra Cutuk 2019

Iskoristi sada promo cijenu povodom dana žena

X