NAJNIŽA CIJENA TRAJE JOŠ:

NAJNIŽA CIJENA TRAJE JOŠ:

Zastani na trenutak.

Udahni duboko.

Izdahni duboko.

Zamisli da u svojim rukama držiš jednu veliku knjigu.

Njen naslov je: Moja 2023. godina

Kakve su korice ove knjige?

Kakav je osjećaj samo dok je gledaš?

Hajde malo prelistaj stranice… Što se nalazi na njima? Koji događaji iz ove godine ti se pojavljuju?

Je li te ova godina iscrpila? Je li ti dala izazove za koje misliš da su bili preteški? Jesi li možda ljuta na sebe jer je prebrzo prošla, a imaš osjećaj kao da nisi mnogo toga postigla? Jesi li bila hrabra i radila male i velike korake ili si stajala na mjestu? Možda dok ovo čitaš si cijelim bićem uzbuđena zbog svih mogućnosti koje te čekaju u 2024., a možda si pomalo obeshrabrena, tužna, i umorna jer imaš osjećaj kako se tvoj život ne može promijeniti.

Možda te ova knjiga zvana “Moja 2023.” čini sretnom jer si napravila lijepe promjene i motivirana si da i 2024. godinu pretvoriš u godinu svojih uspjeha?

Koje god ti se emocije javljaju dok ovo čitaš, prihvati svaku koja dođe. Kakva god ti je ova godina bila, ti imaš moć u svojim rukama da sada napraviš promjene.

 

Vjerujem da se sve događa s razlogom, i da si s razlogom upravo sada ovdje da zajedno krenemo u naše 21 dnevno putovanje kreiranja i manifestiranja najbolje godine našeg života.

Kakva je meni bila 2023.?

To je pitanje koje sam si postavila ovih dana dok sam pisala ovaj tekst. Iskreno, u jednom trenutku sam pomislila kako nisam mnogo toga postigla u ovoj godini i onda sam uzela svoj dnevnik u ruke, počela zapisivati sve ostvareno, sve na čemu sam zahvalna, i otvorila sam stranice na samom početku svog dnevnika na koje sam zapisala ono što želim u ovoj godini i shvatila sam da sam dobila točno to što sam tražila. I u tom trenutku, malo sam i opomenula samu sebe zbog te pomisli, jer kraj sebe sam imala svoja dva blaga, sinove Arela i Valora. Cijelu godinu mogla sam živjeti u skladu sa svojim najvećim životnim vrijednostima: obitelj, sloboda, duhovnost, autentičnost. I zahvalna sam na svim izazovima (porod od 60h se ubraja u to) jer sam naučila lekcije zbog kojih je moja duša napredovala.  Prošle godine sam dobila lekciju da počnem cijelim bićem vjerovati da sve što želim je već na putu prema meni, i ta lekcija, ta energija mi je toliko značila tokom ove godine kada god su mi neki izazovi iskočili na ovom putu zvanom život. Jedva čekam svoje uvide, velike lekcije podijeliti s tobom! Idemo zajedno kreirati najbolju godinu naših života.

ŠTO KAŽU POLAZNICI PRETHODNIH GODINA?

Ovako izgleda tvoje putovanje manifestiranja tvoje 2024.

DIO 01

DETOX TVOG ENERGETSKOG POLJA

Možda u ovom trenutku osjećaš kako ti je čaša prepuna? Osjećaš nezadovoljstvo, frustraciju jer nisi manifestirala to što si htjela ili se ono što ti želiš manifestira tvojim bliskim osobama? Misli su ti raštrkane, pomalo si u kaosu, previše ti je svega… Treba ti predah, treba ti gumb “reset” jer je tvoje energetsko polje pretrpano i u prva tri dana radimo energetske, coacahing vježbe, meditaciju kako da očistiš svoje energetsko polje od svega onoga što više ne želiš. Zapamti, da bi privukli nešto u svoj život, trebamo imati prostora za to!

DIO 02

NOVOGODIŠNJA MAGIJA

Svima nam treba malo magije u životu, zar ne? Naučit ću te kako napraviti drevnu Novogodišnju magiju, to je ritual star tisućama godina i funkcionira po principu 5 elemenata. Ovo je ritual koji već 15ak godina radim, svake godine osjećaj bude poseban i želje koje napišem tokom ovog rituala su se svake godine ostvarile.

DIO 03

OSJEĆAJ SE RADOSNO & OSNAŽENO

Jedna od tajni manifestiranja je u tome u kakvom smo energetskom stanju u trenutku kada kažemo namjeru ili zapišemo svoj cilj. Jer sve je energija. Kako zračiš, tako privlačiš. Nejasnoća vizije, nemotiviranost, osjećaj izgubljenosti, sumnja u uspjeh su pokazatalji kako imaš niski status svoje energije. U ovom dijelu radionice dobit ćeš vježbe za povećanje energije i snage za manifestiranje, otkrit ćeš što je to što tebe istinski čini radosnom. Jer znaš da su sretni i zahvalni ljudi, miljenici Univerzuma?

DIO 04

IZGRADNJA TEMELJA MANIFESTACIJE

Možemo li izgraditi neboder na slabim temeljima? Može li drvo rasti visoko, ako ima plitke i slabe korijene? Ne! Tako je i s nama, naši temelji – uvjerenja, misli i vriednosti su najvažniji faktor u manifestiranju i zato ćemo se u ovoj fazi programa baviti kreiranjem snažnih uvjerenja koja će ti pomoći da manifestiraš to što želiš. Otkrit ćeš svoje najvažnije vrijednosti uz pomoć coaching procesa kako bi mogla svoje ciljeve kreirati u skladu sa njima. Jer kada živimo u skladu sa svojim vrijednostima, živimo svoju svrhu.

DIO 05

SNAGA JE U VJERI

Najveća lekcija u ovoj godini za mene bila je vjerovati! Vjerovati da sam podržana, vjerovati da se sve događa za moje najveće dobro, vjerovati da sve dolazi u najbolji moguć trenutak. U ovom dijelu radionice naučit ćeš se povezati sa svojim srcem, dobit ćeš tehnike za isključenje svog racia kako bi se mogla povezati s “višim ja”, tako ćeš razviiti svoju intuiciju, osjećati veće vodstvo i povjerenje u život. Snaga je zaista u vjeri! 

DIO 06

ZAKORAČI U SVOJU NOVU, UZVIŠENU VERZIJU SEBE

U zadnjem dijelu radionice zakoračit ćeš u svoju budućnost (i novu sadašnjost), u svojem energetskom polju kreirati ćeš svoj novi identitet koji ima, osjeća, vidi, sve ono što želiš u 2024. godini. Naučit ćeš jedinstveni proces manifestiranja, postaviti svoj najveći cilj i dobiti cjeloživotne alate za manifestiranje.

 

 

OVE ĆEŠ TRANSFORMACIJE DOŽIVJETI:

✓ očistit ćeš energiju iz svog energetskog polja

✓ povećat ćeš ljubav prema sebi

✓ povjerovat ćeš da sve što želiš je na putu prema tebi

✓ transformirat ćeš svoja uvjerenja koja te koče

✓ postat ćeš miljenik Univerzuma

✓ promijenit ćeš kvalitetu svojih misli i emocija

✓ napunit ćeš se energijom i motivacijom

✓ reprogramirat ćeš svoj um

✓ početi ćeš više uživati u svakodnevnici

✓ prestat ćeš tražiti izgovore

✓ povezat ćeš se sa svojim kvantnim poljem

✓ sebe ćeš staviti na prvo mjesto

✓ počet ćeš vjerovati da zaslužuješ više, zaslužuješ najbolje

ŠTO KAŽU POLAZNICI PRETHODNIH GODINA?

Sve ovo dobivaš u jednom programu:

  • 21 lekciju od Univerzuma
  • 19 audio lekcija
  • 2 video lekcija
  • 5 vođenih meditacija (u audio obliku)
  • radni listovi
  • POKLON: 1x afirmacije u audio obliku
  • 21 dan Petrine podrške
  • konkretne vježbe i alati za postizanje trajnih promjena
  • pristup WhatsApp grupi za motivaciju
  • praćenje programa iz udobnosti vlastitog doma
  • platforma kojoj možeš pristupiti s bilo kojeg uređaja
  • mogućnost ponavljanja lekcija i praćenje u periodu kada tebi odgovara
  • pristup sadržaju do 1.03.2024.

Rezerviraj sada svoje mjesto i kreiraj najbolju godinu u svom životu 

Tvoja investicija:

Najbolja ponuda sada: 44€

Redovna cijena za jednu osobu: 108 €

*prijava je moguća još samo:

* Plaćanje je moguće virmanski, PayPal ili kartično

  Pročitala/o sam Izjavu o privatnosti i Uvjete korištenja i slažem se s njom

  Tko je

  Petra Čutuk

  i kako mi može pomoći?

   

  Toliko sam sretna što i ove godine možemo zajedno zakoračiti u Novu godinu i kroz 21 dan kreirati godinu ispred nas. Ovo je već 9.godina od kada držim ovu radionicu, prošlo ju je nekoliko tisuća ljudi i ostvareni su mnogi veliki i mali ciljevi, kreirane su mnoge promjene, uvedene nove navike. Moj put podučavanja je put autentičnosti stoga svake godine u ovu radionicu implementiram alate, tehnike, savjete koji su meni kroz godinu pomagali da ostvarujem ciljeve iz raznih aspekata života i lakše prelazim kroz prepreke i izazove koji se ponekad nađu na putu. Ova radionica je holistički pristup manifestiranju, napravit će promjene i u tvom umu, tijelu, emocijama i tvojoj energiji.

  Učiteljica sam meditacije i vježbi disanja s certifikatom internacionalne organizacije, life coach, internacionalno certificirani NLP master,  a moja specijalnost je rad sa ženama kojima pomažem osvijestiti snagu ženske energije, razviti samopouzdanje, imati bolje partnerske odnose i ostvariti ciljeve. Osnivačica sam jedinstvenog koncepta WOW žena Akademija.

  Na put rada na sebi sam zakoračila vrlo rano, sa 16 godina, i provela sam 8 godina života u Ashramu gdje sam se educirala iz oblasti meditacije, kundalini joge i brojnih holističkih metoda. U tom periodu sam spoznala svoju svrhu i zašto sam ovdje, zato već preko 14 godina podučavam ljude kako da počnu živjeti svoju svrhu.

  Moje dvije velike manifestacije, velike lekcije na putu manifestacije, su moja dva sina Valor i Arel.

  Zahvalna sam što si tu. Zahvalna sam što ti mogu biti mentor na ovom putovanju.

  ✓ želiš preuzeti život u svoje ruke

   

  ✓ želiš u ući Novu godinu s pozitivnom energijom i namjerom

   

  ✓ si osoba koja otvorenog uma i srca čeka novo znanje i želiš ga primijeniti

   

  ✓ gledaš na ovo kao na investiciju za svoju budućnost

   

  ✓ vjeruješ da tvoja prošlost tebe ne definira, već da imaš moć u sebi kreirati potpuno drugačiju budućnost

   

  ✓ želiš imati mentora, vodstvo i iz dana u dana raditi korake koje će te dovesti do željenih promjena

  ✖ voliš biti žrtva, misliš da su ti mnogi krivi za tvoj trenutni život

   

  ✖ ne želiš primijeniti ovo znanje već misliš da je ovo neka vrsta magičnog štapića

   

  ✖ misliš da već sve znaš

   

  ✖ gledaš na ovo kao trošak

   

  ✖ misliš da tvoj život ne može postati bolji zbog tvoje prošlosti

   

  ✖ tražiš brzo rješenje za tvoje probleme i misliš da ti ne treba mentor, ne treba ti putokaz za promjenu

  Imaš dodatna pitanja?

  ŠTO AKO SAM VEĆ BILA NA OVOJ RADIONICI (PRETHONIH GODINA)?

  Dobrodošla/ao si nam opet! Svake godine radionica je drugačija od prethodne, lekcije i meditacije su iznova kreirane. Budući da je moj put podučavanja put autentičnosti svake godine u ovu radionicu implementiram lekcije, alate i tehnike koji su meni najviše pomagali kroz godinu.

  KAKO FUNKCIONIRA OVA RADIONICA?

  Nova Godina = Novi Život je online radionica koja traje 21 dan, počinje 28.12.2023. i sav sadržaj nalazi se na platformi za koju ćeš dobiti pristupne podatke nakon izvršene uplate rezervacije.  Svako jutro, već u 6.30h u tvom e-mailu čekat će te upute i smjernice za taj dan. Ovom sadržaju imaš pristup sve do 1.3.2024. tako da lekcije možeš ponavljati u tempu koji tebi odgovara neograničen broj puta. Meditacije, audio afrimacije i radni listovi ostaju trajno tebi.

  ŠTO AKO IMAM DODATNIH PITANJA OKO RADIONICE?

  Tu sam da te podržim, sva pitanja uvijek možeš postaviti unutar platforme u komentarima ili se javiti privatno putem e-maila na info@petracutuk.com

  JE LI OVO RADIONICA ZA MENE?

  Ako si do sada često odustajala/o od svojih novogodišnjih odluka, ukoliko teško ostvaruješ ciljeve, osjećaš kako ti nedostaje motivacije u životu, ova radionica dati će ti alate i tehnike koje će ti pomoći da to promjeniš i da 2024. godina bude pozitivna i puna uspjeha. 21 dan imat ćeš stručno vodstvo i dobivati transformacijske vježbe koje će napraviti velike promjene u tvom životu. I ono najvažnije – imat ćeš napokon podršku na svom putu!

  ŠTO AKO NE NAPRAVIM NEKU VJEŽBU TAJ DAN?

  Bez brige, vježba i sadržaj će te čekati! Imaš pristup sve do 1.3. da ih sve završiš, ja ću ti dati na vrijeme upute što je bitno da napraviš samo zbog Novogodišnje magije Ova radionica daje ti fleksibilnost da i ako ne uspiješ taj dan napraviti vježbu, imaš vremena.

  POČETNIK SAM, JE LI TO OK?

  Dobrodošla/ao si! Ova radionica namijenjena je svima bez obzira na prethodno znanje i iskustvo.

  MOGU LI SE PRIKLJUČITI IZ INOZEMSTVA?

  Naravno da da! Plaćanje rezervacije moguće je kartično, općom uplatnicom ili PayPalom tako da se možeš pridružiti gdje god se nalazila.

  Evo što još kažu polaznice prethodnih godina

  © Petra Cutuk 2023

  PRIJAVI SE SADA - ima još samo nekoliko slobodnih mjesta

  X