ZAKORAČILI SMO U NOVO POGLAVLJE, 2020, KAKO SE OSJEĆAŠ?

Početkom godine donosimo nove odluke i analizirajući prethodnu godinu, želimo sve poduzeti da ova bude bolja. Znaš li da već u prva 3.tjedna Nove godine otprilike 80% ljudi odustane od navika i ponovno krene sve po starom? A ako se vratimo na isto, ako ponavljamo iste postupke imat ćemo isti rezultat. Događa li se tebi da brzo odustaješ? Primjećuješ nezadovoljstvo no ne znaš sama kako si pomoći?

Ako se pronalaziš u ovome, ako želiš 2020. završiti s jednim osmjehom i zadovoljstvom, ako si stvarno spremna preuzeti kontrolu nad svojim životom, onda si na pravom mjestu.

Napravi duboki udah. I duboki izdah. Opusti se, sve je u redu. Imala sam taj osjećaj godinama. Kada bi napravila analizu svake godine rezultati koje sam vidjela su me stavljali u jednu paralizu, osjećala sam prazninu i nezadovoljstvo, znala sam da mogu bolje, ali nisam. To sam promijenila od kada sam počela primjenjivati tehnike i alate postavljanja ciljeva, energetskog čišćenja, planiranja, zahvalnosti, kada sam naučila da moje svakodnevne navike kreiraju promjene i da je bitno s kakvom energijom započinjem Novu godinu. Kada imaš prave alate onda ti je magija kreirati svoj život jer rezultati su brzo vidljivi i uživaš u svakom danu svog života.

Na pravom si mjestu, u pravo vrijeme, idealan je trenutak da mi se pridružiš i da zajedno kroz 21 dan radimo na manifestiranju 2020. godine o kakvoj si oduvijek maštala!

SVIDJET ĆE TI SE TVOJ PUT MANIFESTIRANJA 2020.

OVO NIJE OBIČAN TEČAJ – RADIONICA

Ovo je coaching radionica koja traje 21 dan. Na njoj ćeš 400% bolje učiti i postići rezultate nego na standardnim radionicama. Zašto? Jer dnevno (svaki dan 21 dan) dobivaš coaching lekciju za koju imaš cijeli dan vremena napraviti je, razmisliti, preslušati je ponovno. Povezat ćeš se u grupi s ljudima koji imaju isti cilj kao i ti – biti sretne i ispunjene osobe. Kada se energetski povežemo raste naša motivacija, lakše učimo, mijenjamo se i postižemo bolje rezultate.

OVAKO FUNKCIONIRA RADIONICA

Cilj ovog 21 dnevnog programa je da se svaki dan osjećaš odlično! Na online platformi dobit ćeš 21 coaching vježbu i meditaciju i svaki dan radi 1 vježbu i tako 21 dan. U udobnosti vlastitog doma, uz šalicu tople čokolade i čaja, možeš pratiti sadržaj gdje god se nalazila. I velika prednost je što sve možeš gledati i slušati neograničen broj puta (sve do 1.4.).

Kada se pridružiš ovoj radionici, svih 21 dan imat ćeš moju podršku i vodstvo kako bi svaki dan, korak po korak, manifestirala svoju spektakularnu 2020. godinu. Tu je i cijela grupa ljudi, koji baš poput tebe, žele kreirati promjene i s kojima se možeš povezati unutar zatvorene Facebook grupe.

U svakoj video lekciji dijelit ću s tobom svoje alate i tehnike koje godinama koristim i koji mi pomažu da ostvarujem svoje ciljeve, živim na visokoj vibraciji i mijenjam svoj život.

S ovom online radionicom, ova 2020. godina će biti garantirano drugačija od prethodnih!

Tajna u stvaranju promjena je kontinuiranost, a upravo će ti do donijeti ovaj program. Sada ćeš 21 dan raditi na sebe, imati podršku i motivaciju kada poželiš odustati i na taj način ćeš stvoriti trajne promjene u svom životu.

OVA RADIONICA JE ZA TEBE AKO SI SPREMNA

nova-godina

Želiš novu energiju u 2020.godini

sreća-navike-nova-godina

Kroz 21 dan kreirati pozitivne navike koje će ti donijeti trajne promjene.

ples-sreća-nova-godina

Osjećati se dobro i puno pozitivne energije.

manifestiraj-nova-godina

Naučiti kako manifestirati život o kojem oduvijek sanjaš.

vjeruj-jednorog-nova-godina

 Početi vjerovati u sebe i da je sve moguće.

obrasci-uvjerenja-nova-godina

Osloboditi se starih obrazaca i otpustiti sve što te ne podržava.

ŠTO KAŽU POLAZNICI PRETHODNE GODINE?

+ POKLON ZA TEBE

Uz ovu radionicu dobit ćeš divan poklon u vrijednosti 448 kn!

Kako bi ti ova fenomenalna 2020 godina započela što bolje, uz ovaj program dobit ćeš poklon online radionicu Detox tijela & uma & emocija s kojom ćeš korak po korak očistiti svoje tijelo od toksina, otpustila negativne misli i napravila si prostora za novu energiju koja će ući u tvoj život.

KOJA JE MOJA INVESTICIJA ?

Znam, iznadit ćeš se. Investicija za 21 dan vodstva, za 21 video lekciju, 21 audio meditaciju, 21 domaću zadaću i podršku Petre kao i cijele grupe uz pomoć kojih ćeš kreirati svoju 2020 godinu iznosi samo 688 kn (92€), a sada možeš iskoristiti dodatnu pogodnost i platiti samo 199 kn (27€) sve ovo + dobivaš POKLON u vrijednosti od 448 kn (60 €).

Iskoristi novogodišnji popust i pridruži se što prije.

ISKORISTI NOVOGODIŠNJU CIJENU OD SAMO 199 kn (27 €) KOJA VRIJEDI SAMO:

PS. Ovim lekcijama ćeš imati pristup sve do 1.4.2020. tako da možeš i nakon 21.dana ponavljati gradivo i lekcije, to je odlično, zar ne?

O PETRI

Petra Čutuk je učiteljica meditacije i vježbi disanja s certifikatom internacionalne organizacije, life coach, internacionalno certificirani NLP master i autorica metode WOW žena i ciklusa autorskih transformacijskih radionica “Moja vibracija je…” Sa 16 godina počela se baviti radom na sebi koji joj je donijeo velike transformacije zbog kojih je i odlučila prihvatiti ovaj plemeniti poziv da inspirira i podučava ljude kako da počnu vjerovati, tražiti i manifestirati život kakav žele u svim oblastima života. Redovno već više od 10 godina održava radionice, seminare, humanitarne projekte, individualne coachinge koje je prošlo nekoliko tisuća zadovoljnih klijenata kojima je Petra pomogla u duhovnom i osobnom razvoju. Petra održava edukacije u Hrvatskoj, Austriji, Crnoj Gori, Srbiji i Makedoniji. Uz ovo Petra je danas uspješna poduzetnica koja je svoju firmu pokrenula kada je imala samo 19 godina, jedan od njenih projekata je ZASU nakit sa svrhom koji je ubrzo nakon lansiranja postao svjetski brend.

IMAŠ DODATNA PITANJA?

TREBAM LI IMATI FACEBOOK?

Ne 🙂 Ova 21 dnevna radionica nalazi se na zasebnoj platformi kojoj ćeš pristupiti sa svojim korisničkim imenom i lozinkom te će na njoj biti dostupan sav sadržaj. Platformi možeš pristupiti s bilo kojeg uređaja (mobitel, tablet, računalo). Postoji zatvorena Facebook grupa za komunikaciju među članovima.

KAKO FUNKCIONIRA OVA RADIONICA?

Nova Godina = Novi Život je online radionica koja traje 21 dan, počinje 28.12.2019. i sav sadržaj nalazi se na platformi za koju ćeš dobiti pristupne podatke nakon izvršene uplate rezervacije. Svaki dan čeka te nova lekcija i meditacija, možeš postavljati pitanja, dijeliti svoja iskustva. 21 dan imaš stručno vodstvo i svaki dan drugu lekciju za napraviti. Ovom sadržaju imaš pristup sve do 1.4.2020. tako da lekcije možeš ponavljati u tempu koji tebi odgovara neograničen broj puta.

ŠTO AKO IMAM DODATNIH PITANJA OKO RADIONICE?

U komentarima videa, kao i grupi možeš ostavljati bilo kakva pitanja i komentare na koja ćeš dobiti odgovor. Ako želiš postaviti privatno neko pitanje, slobodno se obrati na info@petracutuk.com.

JE LI OVO RADIONICA ZA MENE?

Ako si do sada često odustajala/o od svojih novogodišnjih odluka, ukoliko teško ostvaruješ ciljeve, osjećaš kako ti nedostaje motivacije u životu, ova radionica dati će ti alate i tehnike koje će ti pomoći da to promjeniš i da 2020. godina bude pozitivna i puna uspjeha. 21 dan imat ćeš stručno vodstvo i dobivati jednostavne vježbe koje će napraviti velike promjene u tvom životu. I ono najvažnije – imat ćeš napokon podršku na svom putu!

KOLIKO VREMENA DNEVNO TREBAM ZA OVU RADIONICU?

To ovisi o tebi. Video lekcije su u trajanju 10-20 minuta u kojima ćeš dobiti upute, vježbu. Vođene meditacije traju između 5 i 22 minute. Prednost je jer cijeli dan imaš vježbu na raspolaganju tako da si možeš vidjeti kada ćeš izdvojiti vrijeme za sebe kao i ponoviti u periodu koji tebi odgovara. Zapamti da najveće promjene dolaze kada smo kontinuirani i svaki dan radimo na sebi.

ŠTO AKO NE NAPRAVIM NEKU VJEŽBU TAJ DAN?

Bez brige, vježba i sadržaj će te čekati! Imaš pristup sve do 1.4. da ih sve završiš, ja ću ti dati na vrijeme upute što je bitno da napraviš samo zbog Novogodišnje magije 😉 Ova radionica daje ti fleksibilnost da i ako ne uspiješ taj dan napraviti vježbu, imaš vremena.

POČETNIK SAM, JE LI TO OK?

Dobrodošla/ao si! Ova radionica namijenjena je svima bez obzira na prethodno znanje i iskustvo.

MOGU LI SE PRIKLJUČITI IZ INOZEMSTVA?

Naravno da da! Plaćanje rezervacije moguće je kartično, općom uplatnicom ili PayPalom tako da se možeš pridružiti gdje god se nalazila.

✵ 21 dnevna radionica

✵ 21 vođena meditacija

✵ 21 coaching video lekcija

✵ Podrška Petre

✵ Podrška grupe (pristup zatvorenoj Facebook zajednici)

✵ Platforma kojoj možeš pristupiti s bilo kojeg uređaja (mobitel, tablet, računalo)

✵ Neograničen pristup sadržaju sve do 1.4.2020

Poklon u vrijednosti od 448 kn

PRIJAVI SE SADA PO NAJNIŽOJ CIJENI OD 199 kn (27 €)