ISKORISTI POPUST VEĆI OD 70% JOŠ:
ISKORISTI POPUST VEĆI OD 70% JOŠ:

OVIH DANA RAZMIŠLJAMO O POSTIGNUĆIMA U 2018.

Došao nam je prosinac, mjesec u kojem intenzivno razmišljamo o godini, što smo sve postigli i pitamo se kako će nam izgledati iduća. Je li ti poznat onaj osjećaj nezadovoljstva? Prisjećaš se kako si na početku godine bila/o pun ideja i planova no nekako je sve istopilo, ostale su samo neispunjene želje? Možda se čak i kritiziraš jer si (pre)rano odustala/o od novih navika i vratila se na staro? Kada sagledaš godinu vidiš da ti je nedostajala motivacija i nova strategija koja bi donijela drugačije rezultate?

Udahni, izdahni, sve je ok! Znam kako ti je. Sjećam se kako sam u prošlosti na početku svake godine imala neki plan koji je brzo propao jer stvari “nisu išle” u dobrom smjeru. I na kraju svake godine sam osjećala prazninu i nezadovoljstvo, znala sam da mogu bolje, ali nisam. To sam promijenila od kada sam počela primjenjivati tehnike i alate postavljanja ciljeva, energetskog čišćenja, planiranja, zahvalnosti! Kada imaš prave alate onda ti je magija kreirati svoj život jer rezultati su brzo vidljivi i uživaš u svakom danu svog života.

Zato sam i kreirala ovu 21 dnevnu radionicu jer želim da i ti budeš sretna osoba koja kreira život kakav želi!

SVIDJET ĆE TI SE ŠTO SVE DOBIVAŠ U JEDNOM PROGRAMU

✓ online radionica traje 21 dan – 21 coaching lekcija

✓ svako jutro u 7.00 h u zatvorenoj grupi dobivaš video lekciju za taj dan zajedno s radnim listom za vježbu (ukoliko je potreban)

✓ imaš 70 dana neograničen pristup sadržaju, možeš ponavljati gradivo i vježbe

OVAKO IZGLEDA TVOJ PUT

1. i 2. dan  OSVIJESTI

Započinjemo analizom sadašnjeg stanja kako bi bolje shvatila/o što je postignuto i na čemu ćeš više raditi u 2019. godini kako bi lakše ostvario željene ciljeve.

3. dan  ENERGETSKI OČISTI

Jako je važno s kakvo energijom ulazimo u Novu godinu. U ovom danu radit ćemo energetsko čišćenje negativnih misli i blokada koje su se nakupile u godini.

4. i 5. dan  NOVOGODIŠNJA MAGIJA

Ovo je drevna tehnika Novogodišnje magije prema 5 elemenata. Ova tehnika neće te privući samo zato jer je nemožeš naučiti iz knjiga. Pomoću nje pripremit ćeš energiju za privlačenje uspjeha i ostvarenje ciljeva u Novoj godini.

6. i 7. dan  CILJEVI ZA 2019.

Naučit ćeš korak po korak postaviti svaki cilj za Novu Godinu uz pomoć alata koji koriste najuspješniji ljudi današnjice.

8. i 9. dan  PRONAĐI MOTIVACIJU

Motivacija je ključ ustrajnosti. Ova dva dana bavit ćemo se pronalaskom tvoje svrhe, motivacije koja će biti pokretač tvojih promjena u 2019.

10. i 11. dan  PREPREKE NA PUTU

Na putu do svakog uspjeha moguće je naići na neke prepreke. Napravit ćeš detaljnu analizu što je moguće da te spriječi da ostvariš željene ciljeve kako bi na vrijeme “spriječila/o opasnost koja dolazi” i našla rješenje.

12. i 13. dan  KREIRANJE NAVIKA

Kaže se ako želiš saznati svoju budućnost, dobro prouči svoje navike. U ova dva dana radit ćemo na tvojim navikama, usvajanju podržavajućih navika koje će ti biti podrška u pozitivnim promjenama.

14. i 15. dan  POSTANI LIDER SVOG ŽIVOTA

Preuzmi odgovornost za svoj život! U ova dva dana dobit ćeš tehnike kako da počneš živjeti “po svojim pravilima”, kako da naučiš reći ne, kako da tražiš ono što želiš, kako da budeš svoj i sretan u životu!

16. i 17. dan  PROBUDI BOGATAŠA U SEBI

Ova dva dana radit ćemo na tvojim financijskim uvjerenjima, kreiranju podržavajućih uvjerenja koji će ti pomoći da privučeš energiju bogatstva.

18. i 19. dan  LJUBAV PREMA SEBI

Ljubav prema sebi otvara ti mnoga vrata. Ovaj dio je ključan jer kada voliš sebe, kada si sebi na prvom mjestu biti ćeš ustrajan u svojim novim navikama jer ćeš htjeti sebi samo ono najbolje.

20. i 21. dan  KAKO KREIRATI REALNOST

Naučit ćeš tehniku vizualizacije koja će ti pomoći kreirati željenu realnost. Ono što mislimo, to postajemo.

OVO NIJE OBIČAN TEČAJ – RADIONICA

Ovo je coaching radionica koja traje 21 dan. Na njoj ćeš 400% bolje učiti i postići rezultate nego na standardnim radionicama. Zašto? Jer dnevno (svaki dan 21 dan) dobivaš coaching lekciju za koju imaš cijeli dan vremena napraviti je, razmisliti, preslušati je ponovno. Povezat ćeš se u grupi s ljudima koji imaju isti cilj kao i ti – biti sretne i ispunjene osobe. Kada se energetski povežemo raste naša motivacija, lakše učimo, mijenjamo se i postižemo bolje rezultate.

OVAKO FUNKCIONIRA RADIONICA

 • SVI POČINJEMO ISTI DAN S PROMJENAMA

  28.12. započinje tvoje 21 - dnevno putovanje. Budući da ćeš svakodnevno dobivati coaching lekciju iz tog razloga svi započinju isti dan.

 • SNAGA JE U GRUPI

  Grupa stvara divnu energiju podrške i motivacije, ova radionica je u zatvorenoj Facebook grupi. Povezat ćeš se s ljudima koji imaju isti cilj kao i ti - postati uspješniji i sretniji.

 • TU SAM ZA TEBE

  U grupi možeš postavljati pitanja na koja ću svima odgovarati kako bi ti bila podrška na tvom putu. Divno je znati da nisi sam, zar ne?

 • 21 - DNEVNO VODSTVO

  Svako jutro u 7h u grupi će te čekati video lekcija za taj dan. Ponekad uz lekciju dobit ćeš i radni list za vježbu.

 • SIGURNO ĆEŠ PRONAĆI VRIJEME ZA SEBE U DANU

  Dnevno možeš posvetiti minimum vremena vježbi u danu, a imati ćeš super rezultate. I samo 20 minuta će napraviti wow promjene.

 • VIDLJIVE PROMJENE

  U 21 dan napravit ćeš vidljive promjene u svom životu. Znaš da je 21 dan ključ za promjene?

ŠTO KAŽU POLAZNICI PRETHODNE GODINE?

+ POKLON ZA TEBE

Uz ovu radionicu dobit ćeš divan poklon u vrijednosti 308 kn!

Kako bi ti godina bila što uspješnija, kako bi bila/o što fokusiraniji na ciljeve te na taj način ubrzaš njihovu manifestaciju, darujem ti online radionicu Kreiraj svoju stvarnost na kojoj ćeš naučiti korak po korak izraditi svoj vision board. Vrijednost radionice je 308 kn.

KOJA JE MOJA INVESTICIJA ?

Znam, iznadit ćeš se. Investicija za 21 dan vodstva, za 21 lekciju koja će ti donijeti tranformacije, za kreiranje Novog Života kakvog želiš iznosi samo 384 kune, a ako se odmah sada prijaviš dobivaš više od 70% popusta.

Samo 111,00 kn (za uplate do 18.1.2019)

PS. Ovim lekcijama ćeš imati pristup 70 dana tako da možeš i nakon 21.dana ponavljati gradivo i lekcije, to je odlično, zar ne?

O PETRI

Petra Čutuk je učiteljica meditacije i vježbi disanja s certifikatom internacionalne organizacije, life coach, internacionalno certificirani NLP master i autorica metode Snaga Žene i ciklusa autorskih transformacijskih radionica “Moja vibracija je…” Sa 16 godina počela se baviti radom na sebi koji joj je donjeo velike transformacije zbog kojih je i odlučila prihvatiti ovaj plemeniti poziv da inspirira i podučava ljude kako da počnu vjerovati, tražiti i manifestirati život kakav žele u svim oblastima života. Redovno već više od 10 godina održava radionice, seminare, humanitarne projekte, individualne coachinge koje je prošlo nekoliko tisuća zadovoljnih klijenata kojima je Petra pomogla u duhovnom i osobnom razvoju. Uz ovo Petra je danas uspješna poduzetnica koja je svoju firmu pokrenula kada je imala samo 19 godina, jedan od njenih projekata je ZASU nakit sa svrhom koji je ubrzo nakon lansiranja postao svjetski brend.

IMAŠ DODATNA PITANJA?

ŠTO AKO NEMAM FACEBOOK?

Ukoliko nemaš Facebook nalog i dalje možeš biti dio ovog jedinstvenog iskustva. Na tvoj e-mail stizati će svaki dan video lekcija.

KAKO FUNKCIONIRA OVA RADIONICA?

Nova Godina = Novi Život je online radionica koja je objavljena unutar zatvorene Facebook grupe. Kada izvršiš prijavu i uplatu, zaprimit ćeš link za pristup Facebook grupi. 21 dan imaš stručno vodstvo i svaki dan drugu lekciju za napraviti. Ovom sadržaju imaš pristup čak 70 dana tako da lekcije možeš ponavljati u tempu koji tebi odgovara.

ŠTO AKO IMAM DODATNA PITANJA O RADIONICI?

U komentarima videa, kao i grupi možeš ostavljati bilo kakva pitanja i komentare na koja ćeš dobiti odgovor. Ako želiš postaviti privatno neko pitanje, slobodno se obrati na info@petracutuk.com.

JE LI OVO RADIONICA ZA MENE?

Ako si do sada često odustajala/o od svojih novogodišnjih odluka, ukoliko teško ostvaruješ ciljeve, osjećaš kako ti nedostaje motivacije u životu, ova radionica dati će ti alate i tehnike koje će ti pomoći da to promjeniš i da 2019. godina bude pozitivna i puna uspjeha. 21 dan imat ćeš stručno vodstvo i dobivati jednostavne vježbe koje će napraviti velike promjene u tvom životu. I ono najvažnije – imat ćeš napokon podršku na svom putu!

KOLIKO VREMENA DNEVNO TREBAM ZA OVU RADIONICU?

To ovisi o tebi. Video lekcije su u trajanju 10-20 minuta u kojima ćeš dobiti upute, vježbu. Prednost je jer cijeli dan imaš vježbu na raspolaganju tako da si možeš vidjeti kada ćeš izdvojiti vrijeme za sebe.

ŠTO AKO NE NAPRAVIM NEKU VJEŽBU TAJ DAN?

Bez brige, vježba i sadržaj će te čekati! Imaš 70 dana da ih sve završiš, ja ću ti dati na vrijeme upute što je bitno da napraviš samo zbog Novogodišnje magije 😉 Ova radionica daje ti fleksiblnost da i ako ne uspiješ taj dan napraviti vježbu, imaš vremena.

POČETNIK SAM, JE LI TO OK?

Dobrodošla/ao si! Ova radionica namijenjena je svima bez obzira na prethodno znanje i iskustvo.