UVJETI KORIŠTENJA

Bok, hvala što si posjetila/o ovu web stranicu.

Kako bi svi imali pozitivno iskustvo ovdje možeš pročitati uvjete korištenja. Ovi uvjeti korištenja mogu se mijenjati s vremena na vrijeme bez prethodne najave. Korištenjem sadržaja www.petracutuk.com stranice smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo u nekomercijalne svrhe, za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

PRAVILA PONAŠANJA

Petra Čutuk stranica stvara zajednicu (grupu ljudi) koja će na stranici www.petracutuk.com ostavljati povremeno svoje komentare i mišljenja. Svaka zajednica najbolje funkcionira kada se poštuju određena pravila.

-nećete se lažno predstavljati, odnosno predstavljati u ime druge pravne ili fizičke osobe

-nećete svjesno objavljivati, slati ili razmjenjivati sadržaj koji sadrži viruse ili slične datoteke koje mogu uništiti ili ograničiti rad bilo kojeg računalnog softvera ili hardvera kao i telekomunikacijske opreme

-nećete povrijediti autorska prava

-nećete objavljivati sadržaj koji krši hrvatske ili međunarodne zakone

-nećete vrijeđati druge osobe, slati im prijeteći, rasističke, vulgarne sadržaje kao i sadržaje koji na bilo koji način mogu uvrijediti dugu osobu

-nećete neovlašteno prikupljati, spremati, prenositi i koristiti bilo kakve osobne podatke korisnika Petra Čutuk stranice.

-nećete objavljivati privatne podatke o drugim osobama (njihove adrese, e-mail podatke, telefonski broj ili bilo koju sličnu informaciju)

-nećete koristiti Petra Čutuk stranicu za prikupljanje marketinškog istraživanja za konkurentske firme, udruge, osobe

Komentari objavljeni na www.petracutuk.com od strane korisnika stranice ne odražavaju stav vlasnika i uredništva stranice.

KUPONI & POPUSTI

Svojim vjernim kupcima, fanovima na društvenim mrežama, te osobama prijavljenim u petracutuk newsletter povremeno dajemo kupone za ostvarivanje popusta prilikom kupovine. Kupon je najčešće jedna riječ ili više njih koje trebate upisati prilikom procesa narudžbe u polje za upis kupona. Kada to učinite, kupon će se učitati i automatski će se prikazati cijena s popustom. Kuponi imaju određen rok trajanja i broj korištenja, o tome ćete biti obaviješteni kada zaprimite kupon.

Ukoliko imamo popuste na određene usluge, uvijek ćete o tome moći pronaći informacije na našoj web stranici. Kraj svakog sniženog artikla biti će prikazan iznos popusta, te izražena cijena s popustom. Ukoliko želite primati u svoj e-mail sandučić novosti o popustima, prijavite se na naš newsletter.

AUTORSKA PRAVA

Petra Čutuk je nositelj autorskih prava na cjelokupni sadržaj www.petracutuk.com stranice. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranicama ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez dopuštenja od Petre Čutuk.

RADIONICE

Kako biste rezervirali mjesto na radionici potrebno je izvršiti raniju uplatu. Moguće je platiti na samoj radionici no tada je cijena znatno viša nego za ranije uplate. U slučaju uplate i otkazivanja termina imate pravo povrat novca:

– za otkazivanje 3 dana unaprijed – 100% iznosa

– za otkazivanje 2 dana unaprijed – 50% iznosa

– za otkazivanje unutar 48h od radionice – nemate pravo povrata novca

OSTALO

Petra Čutuk zadržava pravo na izmjenu cijena usluga bez prethodne najave. Primljene narudžbe zadržavaju cijenu koja je bila u trenutku narudžbe.

PRIHVAĆANJE UVJETA

Korištenjem usluga www.petracutuk.com stranice prihvaćate navedene uvjete korištenja.

Petra Čutuk ne odgovara za eventualnu štetu nastalu korištenjem ove web stranice te korištenjem informacija dobivenih na stranici.

Iskoristi sada promo cijenu povodom dana žena

X