Prošlo je već neko vrijeme, a ti nisi manifestirala, ostvarila svoj cilj? Pokušavaš na sve načine, trudiš se no nikako da manifestiraš? Već pomalo gubiš nadu i počinješ sumnjati?

Prošlo je već neko vrijeme, a ti nisi manifestirala, ostvarila svoj cilj? Pokušavaš na sve načine, trudiš se no nikako da manifestiraš? Već pomalo gubiš nadu i počinješ sumnjati?

Je li ti se ovo događa?

Već dugo stojiš na istom mjestu. Osjećaš neko nezadovoljstvo, želiš promjenu, no ona se ne događa. Vizualiziraš, zapisala si cilj, ponavljaš afirmacije, mantraš, imaš i vision board no nikako da manifestiraš to što tvoja duša želi? Radiš korake prema cilju, možda i spavaš manje kako bi radila više za cilj… I kako vrijeme odmiče, a ne živiš željenu realnost, počinješ već lagano gubiti nadu, vjeru, pitaš se što ti je još potrebno, koja literatura, koje znanje, koji resurs?

Opusti se. Zastoj se dogodio zbog tvoje energije.

Tvoja energija je prva, a nju prati fizička manifestacija.

Iskreno, bila sam frustrirana

Jedan dugi period svog života bila sam nezadovoljna i pomalo frustirana rezultatima u životu, posebno onim vezanim za moju karijeru i financije. Nije mi bilo jasno zašto ne manifestiram. Meditirala sam, bila jako pozitivna, no živjela sam u besparici. Onda sam otišla na NLP (neuro lingvističko programiranje), edukaciju koja mi je donijela ogromno znanje, završila sam i MASTER stupanj NLP-a, i s tim znanjem o ciljevima oni su se počeli ostvarivati. Prvih nekoliko godina nakon što sam dobila znanje o ciljevima oni su se ostvarivali ponekad sporo, u meni je bilo prisutno još sumnje, ponekad i brige hoće li se ostvariti. Eksperimentirala sam s manifestiranjem, u dubokim meditacijama tražila sam odgovore, koristila sam svoje znanje o energoterapiji i počela ga primjenjivati u manifestiranju i sve se počelo otvarati, sve je počelo dolaziti do mene s većom lakoćom, moj um ne brine, vjerujem cijelim svojim bićem da kada sam usklađena energetski s time što želim da će to pronaći put do mene. 

U čemu je tajna MANIFESTIRANJA?

Tajna je u tvojoj energiji (vibraciji). Ovaj predivni Univerzum je veliko energetsko polje u kojem sve ima svoju vibraciju. Svaki rezultat koji želiš manifestirati ima određenu vibraciju. Ti trenutno nešto ne privlačiš jer nemaš dovoljno energije za to. Tvoju energiju čine tvoje misli, navike, emocije, obrasci, uvjerenja. Kada nam je dominantna emocija očaja ili beznađa (što se često događa kada nešto ne uspijevamo ostvariti) tada živimo na vrlo niskoj vibraciji i iz te vibracije se željena promjena ne događa. Mi smo naučeni vjerovati da je materija sve, i kada nešto ne možemo promijeniti tražimo krivce u fizičkim čimbenicima, no Zakon privlačenja nas uči – energija je prva i kako zračiš tako privlačiš.

Ovo ćeš naučiti:

1. Tehniku čišćenja svog uma

Tvoj bučan um je prepreka u manifestiranju jer trošiš svoju energiju na sve informacije, misli koje imaš tokom dana. S ovom tehnikom ćeš se stavljati u sadašnji trenutak i dobiti veću jasnoću što je to što usitinu želiš.

 

2. Kako slušati svoju inuticiju

Naučit ćeš kako se osloniti na svoju intuiciju i manje slušati mozak, a više svoje srce. Uz pomoću ovoga ćeš otkriti što uisitnu želiš manifestirati. Ono što naša duša istinski želi lakše pronalazi put do nas.

 

3. Energetski proces iscjeljenja tvog energetskog tijela

Kroz ovaj snažni energetski proces očistiti ćeš energiju iz svojih čakri i aure kako bi pokrenula flow svoje energije. Energetske blokade koje trenutno imaš nastale su zbog tvojih misli, emocija, obrazaca i one su poput brana na rijeci koje onemogućavaju prirodni flow rijeke.

 

4. Kako postaviti namjeru

Naučit ćeš kako jasno tražiti to što želiš ostvariti.

 

5. Energetsku vježbu uz pomoću koje ćeš ukloniti blokade do tog cilja

Ova jednostavna vježba za koju ti je potrebno samo nekoliko minuta pomoći će ti ukloniti blokadu do specifičnog cilja i nakon nje ćeš osjetiti kako je tvoja energija protočna.

 

6. Kako se uskladiti s vibracijom tvog cilja 

S ovom procesnom vježbom ćeš se stavljati u željeno stanje, stanje u kojem ćeš povećati svoju vibraciju iz kojeg ćeš manifestirati.

bonus – FLOW meditacija

Kao poklon uz ovaj masterclass dobivaš vođenu meditaciju FLOW koja će ti pomoći da u samo 11 minuta napraviš energetsko čišćenje i pokreneš tok svoje energije prema tome što želiš manifestirati.

ISKUSTVA ZADOVOLJNIH POLAZNICA

Prijavi se – oblokiraj svoju energiju i počni manifestirati

PROMO CIJENA TRAJE JOŠ SAMO:

Promo cijena: 44 €

Redovna cijena: 88 €

* Plaćanje je moguće virmanski, PayPal ili kartično

Za virmansko ili paypal plaćanje ispuni prijavnicu:

  Pročitala/o sam Izjavu o privatnosti i Uvjete korištenja i slažem se s njom

  Tko je

  Petra Čutuk

  i kako mi može pomoći?

   

  Učiteljica sam meditacije, holistički energoterapeut, life coach, internacionalno certificirani NLP master,  a moja specijalnost je rad sa ženama kojima pomažem osvijestiti snagu ženske energije, razviti samopouzdanje, imati bolje partnerske odnose i ostvariti ciljeve. Osnivačica sam jedinstvenog koncepta WOW žena Akademija.

  Na put rada na sebi sam zakoračila vrlo rano, sa 16 godina, i provela sam 8 godina života u Ashramu gdje sam se educirala iz oblasti meditacije, kundalini joge i brojnih holističkih metoda. U tom periodu sam spoznala svoju svrhu i zašto sam ovdje, zato već preko 14 godina podučavam ljude kako da počnu živjeti svoju svrhu.

  Moje dvije velike manifestacije, velike lekcije na putu manifestacije, su moja dva sina Valor i Arel.

  Zahvalna sam što si tu. Zahvalna sam što ti mogu biti mentor na ovom putovanju.

  ŠTO KAŽU POLAZNICI PRETHODNIH  MASTERCLASSA

  ✓ želiš manifestirati željenu promjenu, cilj

   

  ✓ želiš ukloniti energetske blokade

   

  ✓ si osoba koja otvorenog uma i srca čeka novo znanje i želiš ga primijeniti

   

  ✓ gledaš na ovo kao na investiciju za svoju budućnost

   

  ✓ želiš imati ovaj masterclass za svaki trenutak u životu kada se dogodi blokada

   

  ✓ želiš živjeti na visokoj vibraciji

  ✖ na vjeruješ u energiju i to su ti gluposti

   

  ✖ ne želiš primijeniti ovo znanje već misliš da je ovo neka vrsta magičnog štapića

   

  ✖ misliš da već sve znaš

   

  ✖ gledaš na ovo kao trošak

   

  ✖ misliš da tvoj život ne može postati bolji zbog tvoje prošlosti

   

  ✖ tražiš brzo rješenje za tvoje probleme i misliš da ti ne treba mentor, ne treba ti putokaz za promjenu

  Imaš dodatna pitanja?

  ŠTO AKO NE MOGU BITI TOČNO U TO VRIJEME PRISUTNA?

  Dobit ćeš snimku odmah nakon live-a kojoj imaš neograničen pristup kako bi mogla u svakom trenutku proći kroz ove procese, vježbe i pokrenuti svoju energiju.

  KAKO FUNKCIONIRA OVA RADIONICA?

  Ovaj masterclass održati će se putem ZOOMa 24.5. od 18 – 20 h i snimku ćeš dobiti koja ti trajno ostaje.

  ŠTO AKO IMAM DODATNIH PITANJA OKO RADIONICE?

  Tu sam da te podržim, na kraju samog masterclassa tokom ZOOM-a možeš postaviti svoje pitanje i uvijek mi se možeš javiti putem e-maila.

  JE LI OVO RADIONICA ZA MENE?

  Ako vjeruješ u energiju, ako želiš odblokirati svoje energetske zastoje i pokrenuti svoj energetski flow kako bi manifestirala željene ishode, onda je ovo za tebe.

  POČETNIK SAM, JE LI TO OK?

  Dobrodošla/ao si! Ova radionica namijenjena je svima bez obzira na prethodno znanje i iskustvo.

  MOGU LI SE PRIKLJUČITI IZ INOZEMSTVA?

  Naravno da da! Plaćanje rezervacije moguće je kartično, općom uplatnicom ili PayPalom tako da se možeš pridružiti gdje god se nalazila.

  © Petra Cutuk 2024

  PRIJAVI SE SADA - ima još samo nekoliko slobodnih mjesta

  X