Poduzetnica sam već preko 10 godina i sada više nego ikada svjedočimo vremenu kada su naše financije dovedene u pitanje, kada nam je ugrožena egzistencija. Naučeni smo da moramo raditi, raditi, raditi da bismo imali prihode, no nitko nas nije učio što će se dogoditi kada zbog nekih situacija moramo ili jednostavno poželimo stati s radom. Računi nam i dalje pristižu, troškovi života postoje, a prihodi se samo smanjuju. Možda znaš o čemu pričam? Poznata ti je ova situacija?

Na sreću, pronašla sam jedan odličan poslovni model, dobila izvrsnog mentora, uspješnog poduzetnika koji je u ovom poslu preko 17 godina. A znaš kako se kaže, sreća se množi kada se dijeli, stoga želim s Tobom podijeliti ovu mogućnost.

 

U ponedjeljak 30.3. samo od 20 – 22h bit će dostupan besplatni webinar koji vodi moj mentor na kojem će biti objašnjen poslovni plan. Mogu ga podijeliti samo s par osoba. Prije samog webinara poslat ću ti kratki video koji sam snimila za tebe kako bi ti podijelila svoje iskustvo i razloge zbog čega me privukao ovakav poslovni plan. Jako me raduje što ćemo zajedno surađivati i rasti.

 

Ovo nije za tebe ako:

– misliš da će novac krenuti padati s neba

– ako si lijen

– ako ne vjeruješ da možeš zarađivati više nego što zarađuješ trenutno

Ovo je za tebe ako:

– želiš imati bolju financijsku situaciju

– želiš imati više slobodnog vremena

– želiš imati mogućnost i drugima pomagati da žive kvalitetnije i financijski slobodno

 

Koji je tvoj prvi korak?

Ispuni kontakt obrazac i uskoro ćeš zaprimiti moj video i link za webinar moga mentora.

*** ovo je prilika za tebe ako imaš više od 18 godina i iz Hrvatske si 🙂

 

    Pročitala/o sam Izjavu o privatnosti i Uvjete korištenja i slažem se s njom

    © Petra Cutuk 2020

    Iskoristi sada promo cijenu povodom dana žena

    X