ČESTITAM NA ODLIČNOJ ODLUCI – ŽIVJETI SVAKI DAN NA VISOKOJ VIBRACIJI

INVESTIRAJ SADA SAMO 154 kn (21 )

Moguće je izvršiti uplatu na 2 načina. Virmanski (općom uplatnicom) ili kartično (i PayPal).

Nakon izvršene uplate kontaktirat ćemo te kako bi odabrala/o željeni mjesec članstva te ćemo ti poslati pristupne podatke.

VIRMANSKO PLAĆANJE

Ispuni ove podatke, u najkraćem roku ćeš zaprimiti potvrdni e-mail svoje rezervacije s podacima za uplatu. Nakon izvršene uplate, zaprimit ćeš pristupne podatke za online radionicu. Uplatu je potrebno uplatiti unutar 48h.

P.s.molim te provjeri svakako “Spam (neželjenu)” poštu jer ponekada e-mail zaluta…

    Pročitala/o sam Izjavu o privatnosti i Uvjete korištenja i slažem se s njom Želim primati sadržaj od kluba Visoka vibracija, info o popustima, besplatne savjete i sadržaj, informacije o događanjima i proizvodima

    KARTIČNO PLAĆANJE

    Ovaj način plaćanje je u potpunosti siguran, moja web stranica sadrži SSL certifikate zaštite. Iznos će ti biti obračunat u Eurima (21 ). Potrebno je samo da klikneš na ovaj gumb i provedeš transakciju. Nakon uplate ubrzo ćeš na svoj email zaprimiti podatke za pristup webinaru.

    OTKAZIVANJE ČLANSTVA

    Ukoliko iz nekog razloga odlučiš da ne želiš više biti dio Kluba “Visoka vibracija”, unutar 7 dana od početka mjeseca možeš pisanim putem na info@petracutuk.com zatražiti otkazivanje. Novac će ti u potpunosti biti vraćen.