Osjećaš li kako te emocije opterećuju?

Primjećuješ li kako imaš mnogo negativnih emocija?

Je li potiskuješ svoje emocije?

Osjećaš li kako ti je tijelo tromo i potrebno mu je čišćenje (detox)?

Bezvoljna si?

Ne znaš koja je tvoja svrha?

Želiš li prestati biti žrtva svojih emocija?

Želiš li osjetiti slobodu od vlastiith emocija?

Želiš li osvijestiti kako emocije utječu na tvoje tijelo?

Želiš li naučiti tehnike za buđenje emocija visokih vibracija?

 

Ako si dok si ovo gore čitala, kimala glavom ili u sebi govorila “da” od srca te pozivam na online radionicu Proljetni Detox Emocija!

04.05. od 18 – 20.30 h online (ZOOM) 

dobit ćeš snimku kojoj imaš pristup 30 dana nakon radionice

1) Osjećaj svježine, lakoće i oslobođenja od negativnih emocija

Svaka emocija predstavlja određeni oblik energije koji se skladišti u našem tijelu. Kroz tehnike disanja i duboku meditaciju radit ćemo da oslobađanju i uklanjanju te energije iz tvog tijela kako bi napravila prostora za nove, željene emocije i energiju.

 

2) Naučit ćeš taoističku tehniku 6 iscjeljujućih zvukova

Znaš li da svaka tvoja emocija utječe na tvoje fizičko stanje i zdravlje? Ljutnja je loša za jetru, brige uzrokuju probleme s želucem, strahovi s bubrezima… S ovom vježbom naučit ćeš kako energetski čisiti svoje najvažnije sustave organa te na taj način transformiraš negativne emocije u one pozitivne.

 

3) Aktivirat ćeš i pročistiti svoju jetru

Jetra je simbolički čuvar naše svrhe. Ona je zadužena za detoksikaciju našeg cijelokupnog organizma i naše svrhe. Ukratko rečeno, čisti sve otpade u našem tijelu, duhu i umu. Povezana je s mnogim energetskim centrima, između ostalog, jako je bitna za našu žensku energiju.

 

4) Povezati ćeš se sa svojim unutarnjim djetetom

Kroz vođenu meditaciju osvijestit ćeš koliko je tvoja jetra povezana s unutarnjim djetetom.

 

5) Dobit ćeš konkretne savjete kako na holistički način pročistiti svoju jetru

 

6) Odabrati ćeš jednu željenu emociju visoke vibracije te ćeš naučiti kako svakodnevno buditi tu emociju

tehnike disanja za pročišenje fizičkog, emotivnog i mentalnog tijela

duboku vođenu meditaciju za transformaciju negativnih emocija u pozitivne

duboku vođenu meditaciju za iscjeljenje unutarnjeg djeteta i aktivaciju jetre

taoističku tehniku “6 iscjeljujućih zvukova” za mijenjanje emocija i poboljšanje zdravlja najvažnijih organa

vježbe za aktivaciju jetre

holističko znanje i savjete koji trajno ostaju tebi

ZOOM radionicu u trajanju od 2,5h

snimku radionice kojoj imaš pristup 30 dana

konkretne vježbe i alate

podrška Petre i Glorije te mogućnost postavljanja pitanja tokom live-a

Rezerviraj sada svoje mjesto i probudi novu energiju i emocije u sebi

(broj polaznica je ograničen)

Tvoja investicija trenutno iznosi: 33 €

Regularna cijena: 58 €

Promo cijena traje još:

  Pročitala/o sam Izjavu o privatnosti i Uvjete korištenja i slažem se s njom
  Tko će te voditi kroz ovo iskustvo

  Petra Čutuk je učiteljica meditacije i vježbi disanja s certifikatom internacionalne organizacije, life coach, internacionalno certificirani NLP master, a njena specijalnost je rad sa ženama kojima pomaže osvijestiti snagu ženske energije, razviti samopouzdanje, imati bolje partnerske odnose i ostvariti ciljeve. Osnivačica je WOW žena Akademije.

   

  Već sa 16 godina počela se baviti radom na sebi koji joj je pokrenuo velike transformacije zbog kojih je i odlučila prihvatiti ovaj plemeniti poziv da inspirira i podučava ljude kako da počnu vjerovati, tražiti i manifestirati život kakav žele u svim oblastima života. 8 godina života provela je živeći u Ashramu, povučenijim načinom života gdje je stjecala svoje unutarnje iskustvo o meditaciji i educirala se da postane učitelj tog predivnog znanja. Redovno već više od 12. godina održava radionice, seminare, humanitarne projekte, individualne coachinge koje je prošlo nekoliko tisuća zadovoljnih klijenata kojima je Petra pomogla u duhovnom i osobnom razvoju. Petra je u srpnju 2020. postala majka i ovo novo poglavlje u njenom životu probudilo je veliku snagu u njoj i želju da još više podučava, pomalo zaboravljeno, znanje o snazi ženske energije i njenom punom potencijalu.

  Gloria Mišković
  “Smatram se sretnicom jer se ubrajam u onih 3% ljudi u svijetu koji rade na sebi. Mi smo alkemičari vlastitog života. Nadam se da ćeš i ti, koja ovo čitaš, poželjeti poći na putovanje u središte sebe jer sve počinje od nas samih i jedan je pojedinac dovoljan da napravi veliku
  promjenu! Veselim se upoznati te!”

   

  Diplomirana sam doktorica dentalne medicine i radim u jednoj maloj obiteljskoj ordinaciji u predivnom Rovinju. Pomaganje ljudima me oduvijek ispunjava. Niz životnih okolnosti me doveo do toga da se upoznam s vlastitom energijom i moći vlastita tijela i uma. Od tada (već par godina) zaljubljena sam u rad na sebi i vlastiti razvoj. Od tada sam prošla puno edukacija i radionica. Završila sam prvi stupanj NLP-a i autogenog treninga. Odslušala sam prvi stupanj i master Wow žena akademije. Obožavam svoje jutarnje rituale, zdravu hranu, šetnje prirodom, zvuk valova i najviše od svega, svoj mir.
  Kada sam se upoznala s Petrom i Wow žena akademijom, moj život je poprimio novu dimenziju. Sretna sam što Petru mogu nazvati svojom mentoricom, učiteljicom i prijateljicom. Ogroman je izvor inspiracije.Studentica sam energetske psihologije na Kepler institutu u Beogradu. Biti vječni student me inspirira jer obožavam učiti i otkrivati nove stvari. Htjela bih da svaka osoba osjeti djelić mog entuzijazma i spozna koliko smo svi mi kao pojedinci moćni i to da sve kreće od nas samih. Dio moje svrhe je upravo prenositi to znanje drugim ljudima i pomagati im kako živjeti bolje, kvalitetnije, zdravije i samim tim ispunjenije.

  “Petra je učitelj koji te ne tjera, na lijep način ti kaže da moraš : ) Petra izvlači iz tebe najbolje i nikako je se ne bojiš (i kad zabrljaš ona te bodri kao da si napravio dobru stvar). Petra je WOW učitelj.”

  Jelena S.B.

  “Za Petru se osjeti da zaista sve što radi, radi s jednom velikom dozom ljubavi, energije i entuzijazma. Sretna sam i radosna što imam takvu mentoricu i učiteljicu.”

  Martina Renka

  “Petra je zaista predivan mentor koja s tolikom jasnoćom i lakoćom prenosi svoja ogromna znanja.”

  Biljana P.

  “Petra je odličan učitelj i mentor. Daje jako lijepe primjere iz svojeg života vezane za vježbe kroz module. Vrlo vesela i ispunjena, njezin sjaj je definitivno najveći poticaj za rad na sebi.”

  Inja Z.

  Za koga NIJE ova radionica

  ⫸ Ako misliš da je ovaj program trošak, a ne investicija. Nakon svega što si pročitala, svega što ti ovaj program može donijeti pomoći ti i podržati u kreiranju kvalitetnijeg života, i dalje gledaš na ovo kao na trošak i ne vidiš vrijednost ulaganja u sebe? Onda ovo nije za tebe.

  ⫸ Misliš da je ovaj program neka vrsta magičnog štapića i misliš da će promjene u tvom životu doći same od sebe, a ti se apsolutno ne moraš mijenjati. Netko drugi će te promijeniti.

  ⫸ Misliš da se ne možeš promijeniti, znaš da ti život ne može biti bolji. Nisi rođena pod sretnom zvijezdom i žrtva si raznih okolnosti te misliš da ne možeš sama kreirati promjene u svom životu i pokrenuti svoju energiju.

  Ovo te možda zanima
  Hoće li biti još neki termin ove radionice?

  Neće. Sada je prilika da budeš dio ove radionice. Ako ne možeš 4.5. biti online, bez brige, stiže ti snimka i imaš pristup 30 dana.

  Što trebam za praćenje programa?

  Dobru namjeru i otvoreno srce za promjenu. Potreban ti je internet, ZOOM aplikacija i pribor za pisanje.

  Je li ovaj program za početnike? Trebam li neko predznanje?

  Ovaj radionica je namijenjen svakome, bez obzira na predznanje i stupanj rada na sebi. Svi ste dobrodošli i svatko tko će slijediti upute će imati promjene u vlastitom životu.

  © 2023 PETRA ČUTUK

  PRIJAVI SE SADA - ima još samo nekoliko slobodnih mjesta

  X