Osjećaš li manjak samopouzdanja?

U prošlosti ti se dogodila neka situacija zbog koje danas nemaš samopouzdanja?

Zbog manjka samopouzdanja vidiš da ne ostvaruješ uspjehe u životu?

Želiš li to promijeniti sada?

ŠTO JE WEBINAR SAMOPOUZDANJE?

Samopouzdanje je webinar koji se sastoji od 6 video dijelova kroz koje ćeš naučiti najvažnije tehnike i alate kako da povećaš svoje samopouzdanje. Namijenjen je za svakoga, bilo da si skroz nova u osobnom razvoju ili se već dugi niz godina baviš radom na sebi ovaj webinar pružit će ti sasvim novi pogled na izgradnju samopouzdanja i vjere u sebe. Odabrala sam najsnažnije i najefikasnije tehnike i metode od kojih sam kreirala ovaj webinar, koje su meni,kroz dugodišnji rad na sebi, pokazale najveće rezultate u polju samopuzdanja.

Petra Cutuk Vjeruj Traži Manifestiraj Zdravlje Meditacija Vježbe Disanja Samopouzdanje Posao Samopouzdanje Webinar Radionica

Budimo iskreni, gotovo svaka osoba se susrela s periodom života kada nije imala samopouzdanja. Samopouzdanje je energija kojom zračimo i sreća je u tome što je samopouzdanje nešto na čemu radimo, nešto što gradimo i nešto što možemo povećati. Manjak samopouzdanja je danas čest problem kod velikog broja ljudi. Kada nemamo samopouzdanja odgađamo važne korake u životu, živimo u strahu, nezadovoljstvu, ne volimo i ne cijenimo sebe.

Zašto se to događa?

Često samo jedna situacija koju proživimo i koja ostavi negativan utjecaj na nas, utječe na naše samopouzdanje u budućnosti. Osjećamo kao da smo izgubili tlo pod nogama, dovodimo svoje kvalitete u pitanje, sumnjamo u sebe…

Ja znam kako je to. I sada ću ti iskreno reći, uspjela sam to promijeniti, i ti to možeš!

Možeš ostaviti prošlost iza sebe, kako bi buduća ti bila samopouzdana osoba.

Možeš se suočiti sa situacijama od kojih si bježala zbog manjka samopouzdanja.

Možeš ostvarivati svoje ciljeve.

Možeš zračiti energijom samopouzdanja.

Što možeš očekivati od webinara Samopouzdanje?

✓ sadržaj unutar 6 FHD videa

✓ vođena meditacija (koju možeš preuzeti i u audio obliku) za svakodnevno jačanje samopouzdanja i self image-a

✓ tehniku za aktiviranje samopouzdanja u svakom trenutku

✓ tehnike za mijenjanje fokusa

✓ motivaciju kako imati više vjere u sebe

✓ izrada osobnog plana za jačanje samopouzdanja

✓ osobna, motivacijska priča Petre kako je od osobe bez samopouzdanja to promijenila

✓ pristupi ovom fenomenalnom webinaru iz udobnosti vlastitog doma, u doba koje tebi najviše odgovara i uz to imaš neograničen pristup gledanju

INVESTIRAJ SADA SAMO 47 31

ISKUSTVA ZADOVOLJNIH POLAZNIKA

TVOJ PUT DO SAMOPOUZDANJA IZGLEDA OVAKO

LEKCIJA 1 MOTIVACIJA

Započinjemo webinar mojm motivacijskom pričom kako bi ti odmah u startu dala motivaciju da znaš da je sve moguće i da s užitkom kreneš raditi na svom samopouzdanju.

LEKCIJA 2 SELF IMAGE

U ovoj lekciji naučit ćeš kako povećati svoj self-image (sliku u sebi) uz pomoć snažne transformacijske meditacije koja će te dovesti u dublja stanja svijesti u kojima ćeš otkriti svoj potencijal. Ovu meditaciju možeš preuzeti kako bi je svakodnevno mogla/ao prakticirati za povećanje svog samopouzdanja i energetskog polja.

LEKCIJA 3 FOKUS

Je li ti poznat onaj osjećaj kada si u nekoj stresnoj situaciji i jedino na što se možeš fokusirati je vlastita napetost i nervoza? Samo si svjestan sebe i svojih mana u tom trenutku? U ovoj lekciji naučit ću te kako promjenom fokusa možeš utjecati na vlastito samopouzdanje.

LEKCIJA 4 VJERA U SEBE

Vjera u sebe je jedan od najvažnijih koraka za postizanje uspjeha u svim aspektima života. U ovoj lekciji naučit ćeš kako vjerovati više u sebe.

LEKCIJA 5 TEPIH SAMOPOUZDANJA

U ovoj lekciji naučit ćeš jednu snažnu vježbu sidrenja – tepih samopouzdanja koja će ti služiti u svim situacijama kada ti je potrebno da zasjaš u punom sjaju – samopouzdanju u bilo kojem aspektu života.

LEKCIJA 6 15 MINUTA DNEVNO

Disciplina je ključ uspjeha. Ako želiš biti samopouzdana osoba, važno je svakodnevno raditi na tome. U ovoj lekciji vrijeme je da napraviš svoj dnevni plan za akciju i vlastitu disciplinu.

Petra Cutuk Vjeruj Traži Manifestiraj Zdravlje Meditacija Vježbe Disanja Samopouzdanje Posao Novigrad

O PETRI

Petra Čutuk je učiteljica meditacije i vježbi disanja s certifikatom internacionalne organizacije, life coach, internacionalno certificirani NLP master i autorica metode Wow Žena i ciklusa autorskih transformacijskih radionica “Moja vibracija je…” Sa 16 godina počela se baviti radom na sebi koji joj je donjeo velike transformacije zbog kojih je i odlučila prihvatiti ovaj plemeniti poziv da inspirira i podučava ljude kako da počnu vjerovati, tražiti i manifestirati život kakav žele u svim oblastima života. Redovno već više od 10 godina održava radionice, seminare, humanitarne projekte, individualne coachinge koje je prošlo nekoliko tisuća zadovoljnih klijenata kojima je Petra pomogla u duhovnom i osobnom razvoju. Uz ovo Petra je danas uspješna poduzetnica koja je svoju firmu pokrenula kada je imala samo 19 godina, jedan od njenih projekata je ZASU nakit sa svrhom koji je ubrzo nakon lansiranja postao svjetski brend.

Iskoristi sada promo cijenu povodom dana žena

X