U ovom mjesecu radimo na jednoj izuzetnoj važnoj temi – holističkom pristupu zdravlju. Zdravlje je visoka vrijednost u našim životima i zato me ova tema posebno veseli. Kroz ovaj mjesec naučit ćeš brojne tehnike i alate kako da na prirodan, holistički način promijeniš vibraciju svojih organa, očistiš se od toksina, promijeniš svoje navike. Cilj je da počneš osjećati više vitalne energije u sebi i naučiš slušati znakove koje ti tijelo šalje.

Mantra ovog mjeseca je: Svaka stanica mog tijela vibrira energijom zdravlja i ljubavi. 

Vježba mjeseca:

Ovu afirmaciju ponavljaj 21 puta svaki dan (odaberi doba dana koji ti najviše odgovara za vježbu). Dok to radiš samo duboko diši, te s punom pažnjom i osjećajem ponavljaj: Svaka stanica mog tijela vibrira energijom zdravlja i ljubavi. 

MANTRA MJESECA ZA TVOJ MOBITEL

Kako bi cijeli mjesec imala fokus na ovoj mantri, za tebe sam dizajnirala pozadinu s mantrom koju možeš postaviti na svoj mobitel. Ova mantra će te svaki puta potaknuti da osvijestiš vibraciju ljubavi i zdravlja u svakom dijelu svog tijela. A uz to, pozadina na mobitelu će ti biti idealan podsjetnik da redovito navratiš na ovaj portal, napraviš svoju meditaciju, novu vježbu i na taj način nastaviš svoj duhovni i osobni razvoj.

[player id=6193]

Ovu meditaciju pripremila sam za tebe kako bi opustila/o napetosti iz svog tijela i započela/o proces iscjeljenja. Opuštenost je najvažnije stanje koje trebamo postići ako želimo da naše tijelo bude zdravo i snažno.

VJEŽBA “6 IZVORA ENERGIJE”

(U ovom videu želim s tobom podijeliti što je to uopće holistički pristup zdravlju. Također ćeš naučiti kojih su to 6 najvažnijih izvora energije koji su odgovorni za naše zdravlje.

p.s. moja kosa je za vrijeme ovog snimanja bila jako slobodna 🙂 stavljala sam neku prirodnu masku i nisam je mogla ukrotiti jer koristim samo prirodne proizvode za nju pa raste kao nakon kiše :)))

PREUZMI EMAIL MOTIVACIJU U PDF OBLIKU

[player id=6226]

Čakre su energetski centri u nama i kada su nam aktivne i u balansu imat ćemo vitalnu energiju i zdravlje. Ova meditacija pomoći će ti aktivirati svih 7 čakri. Prednost ove meditacije je što djeluje na svih 7 čakri kako bi ti cijelo tijelo bilo u balansu i kako bi probudila i održala zdravlje duha i tijela.

VJEŽBA “NAJVAŽNIJA TEHNIKA DISANJA”

(Presretna sam što s tobom u ovom videu dijelim vježbu koja je u potpunosti promijenila moje zdravlje i koja mi je pomogla uspostaviti savršeno zdravlje već 13 godina. Vjerujem da ćeš pronaći vremena da uvrstiš ovu vježbu u svoju svakodnevnu rutinu.)

PREUZMI EMAIL MOTIVACIJU U PDF OBLIKU

[player id=6244]

(“Postaješ ono kakave su ti misli”, ova meditacija pomoći će ti da tvoj nesvjesni um prihvati ideju tebe kao potpuno zdrave, vitalne i energične osobe.)

VJEŽBA “AKUPRESURA”

(Akupresura je drevna tehnika koja nam pomaže osloboditi blokade u organizmu, budi energiju u organima i pomaže nam smanjiti bolove i napetost. U ovom videu naučit ćeš osnovne akupresurne točke koje će ti pomoći uspostaviti dobro zdravlje. Uživaj.)

PREUZMI EMAIL MOTIVACIJU U PDF OBLIKU

[player id=6305]

(Ova meditacija pomoći će ti eliminirati toksine iz tvog organizma. U ovoj meditaciji posjetit ćeš jednu predivnu šumu i povezati se s elementom Vode i Sunca koji pročišćavaju i donose vitalnu energiju.)

VJEŽBA “EMOCIJE I ZDRAVLJE”

(Duh, tijelo i emocije čine cjelinu. U ovom videu ćeš naučiti zašto je važno imati pozitivne emocije. Uz to, naučit ćeš vježbu kako “primati” negativne komentare ili feedback, a da se ne osjećaš loše i uznemireno.)

PREUZMI EMAIL MOTIVACIJU U PDF OBLIKU

[player id=6359]

(Na vaš zahtjev pripremila sam ovu kratku meditaciju koja služi za sve trenutke kada osjećaš slabost, malaksalost, pad imuniteta ili napetost u fizičkom tijelu. Uživaj.)

LIVE Q&A

p.s. svakako posjeti Facebook grupu, postavljaj svoja pitanja, podijeli svoja iskustva te se poveži sa djevojkama koje dijele iste interese poput tebe. Za sve informacije piši mi na info@petracutuk.com.

© Petra Cutuk 2019

Iskoristi sada promo cijenu povodom dana žena

X