OVAJ WEBINAR JE ZA SVAKOGA TKO SE PRONALAZI U OVA TRI IZAZOVA

Osjećaš li ponekad da emocije kontroliraju tvoj život?

Koliko puta ti se dogodilo da u vrlo kratkom roku promijeniš cijelu paletu emocija, od tuge, preko ljutnje, straha, do smijeha?

Vidiš da te vlastite emocije ponekad iscrpljuju?

Petra Cutuk Vjeruj Traži Manifestiraj Zdravlje Meditacija Vježbe Disanja Samopouzdanje Posao Savjet Emocije
Pogledaj ovu sliku. Pronalaziš li sebe u njoj? Da, to smo mi – žene. Senzibilne, emotivne, snažne i svakako trebamo biti takve i pokazivati svoje emocije.

Oline radionica PMS – Postani Majstorica Sreće najpopularnija je Petrina radionica jer tematika s kojom se bavi je nešto što je svakoj ženi izazovno i emocije su aspekt života u kojem gotovo svaka žena ima prostora za napredak. Kada završiš PMS radionicu dobit ćeš sve alate i tehnike koji su ti potrebni kako bi osvijestila vlastite emocije i naučila negativne transformirati u pozitivne. Najveća transformacija događa se u trenutku kada prihvatimo sebe, spoznamo i donesemo odluku da ćemo se promijeniti. U tome će te podržati ova radionica.

OVAKO IZGLEDA TVOJ PUT DA POSTANEŠ MAJSTORICA SREĆE

LEKCIJA 1 MEDITACIJA

Idealan početak ovog webinara je duboka meditacija. U ovoj vođenoj meditaciji imat ćeš priliku osvijestiti vlastite emocije, prepoznati u kojem dijelu tijela se manifestira određena emocija. Ova meditacija pomoći će ti da postigneš balans, otpustiš negativne misli, opustiš se i probudiš osjećaj sreće odmah u ovom trenutku.

LEKCIJA 2 ŠTO RADI MAJSTORICA SREĆE

U ovoj lekciji naučit ćeš što je to zajedničko svakoj majstorici sreće i što je potrebno da napraviš kako bi postala sretnija i zadovoljnija osoba.

LEKCIJA 3 TVOJE TRENUTNO STANJE

U svakome od nas prisutne su razne emocije, jesi li svjestna/an svojih emocija u svakom trenutku? Ova vježba pomoći će ti da zagledaš u sebe i vidiš svoje sadašnje, realno stanje. Tvoje trenutno stanje je odlična polazišna točka koja će ti služiti da vidiš promjene koje će ti donijeti alati i tehnike iz ovog webinara.

LEKCIJA 4 TEHNIKA SIDRENJA

U ovoj lekciji naučit ćeš jednu od najmoćnijih tehnika koju rade uspješni ljudi – tehniku sidrenja. Stvorit ćeš svoje sidro koje će ti služiti da u svakom trenutku probudiš osjećaj sreće.

LEKCIJA 5 TEHNIKE DISANJA

Disanje je najvažniji proces u našem organizmu, disanje utječe na naše mentalno i fizičko zdravlje. Sada u ovoj lekciji imaš priliku naučiti tehnike disanja kako bi povećao svoj plućni kapacitet, poboljšao svoje zdravlje i izbacili toksine iz tijela. Disanje umiruje um, donosi emotivni balans.

LEKCIJA 6 6 ISCJELJUJUĆIH ZVUKOVA

Ovo je vježba koju ćeš obožavati zbog njenih snažnih dobrobiti. Svaka emocija utječe na naše organe, a s ovom vježbom ćeš transformirati negativne emocije u pozitivne i na taj način utjecati i na svoje zdravlje! Odlično, zar ne?

LEKCIJA 7 21 DNEVNI IZAZOV

U ovoj završnoj lekciji vrijeme je da prihvatiš ovaj izazov kako bi što prije Postala Majstorica Sreće.

INVESTIRAJ SADA SAMO 328 kn (45 €) 229 kn (31€) 

70% iznosa tvoje kupnje donirat ćemo za pomoć izbjeglicama iz Ukrajine. Hvala ti što zajedno činimo dobro djelo.

 

Što možeš očekivati od PMS webinara?

✓ sadržaj unutar 7 FHD videa

✓ vođena meditacija (koju možeš preuzeti i u audio obliku) za svakodnevnu transformaciju svojih emocija u pozitivne i za povezivanje s vlastitim emocijama

✓ alate za svjesno mijenjanje stresnih situacija

✓ tehnike disanja za uklanjanje napetosti iz tijela, smanjivanje stresa i postizanje emotivnog balansa

✓ izuzetno snažna tehnika za transformaciju negativnih emocija u pozitivne koja će utjecati i na zdravlje tvog tijela & duha

✓ alate koji će ti pomoći da u svakom trenutku probudiš željeno stanje u kojem želiš biti

✓ pristupi ovom fenomenalnom webinaru iz udobnosti vlastitog doma, u doba koje tebi najviše odgovara i uz to imaš neograničen pristup gledanju

Petra Cutuk Vjeruj Traži Manifestiraj Zdravlje Meditacija Vježbe Disanja Samopouzdanje Posao Pms Webinar

ISKUSTVA ZADOVOLJNIH POLAZNIKA

O PETRI

Petra Čutuk je učiteljica meditacije i vježbi disanja s certifikatom internacionalne organizacije, life coach, internacionalno certificirani NLP master i autorica metode Snaga Žene i ciklusa autorskih transformacijskih radionica “Moja vibracija je…” Sa 16 godina počela se baviti radom na sebi koji joj je donjeo velike transformacije zbog kojih je i odlučila prihvatiti ovaj plemeniti poziv da inspirira i podučava ljude kako da počnu vjerovati, tražiti i manifestirati život kakav žele u svim oblastima života. Redovno već više od 10 godina održava radionice, seminare, humanitarne projekte, individualne coachinge koje je prošlo nekoliko tisuća zadovoljnih klijenata kojima je Petra pomogla u duhovnom i osobnom razvoju. Uz ovo Petra je danas uspješna poduzetnica koja je svoju firmu pokrenula kada je imala samo 19 godina, jedan od njenih projekata je ZASU nakit sa svrhom koji je ubrzo nakon lansiranja postao svjetski brend.

PRIJAVI SE SADA - ima još samo nekoliko slobodnih mjesta

X