POČINJEMO 24.3.2024. (online)

Zamisli da punih 16 tjedana budeš sebi na prvom mjestu i uz potpunu podršku radiš na sebi i kreiraš fenomenalne i trajne promjene?

 

Ne moraš više zamišljati, s razlogom si tu.

 

WOW Žena Akademija je 16 tjedni program koji će ti pružiti upravo to! Vrijeme je za velike životne promjene. Vrijeme je da shvatiš koliku snagu imaš u sebi i da je počneš koristiti.

POČINJEMO 24.3.2024. (online)

Zamisli da punih 16 tjedana budeš sebi na prvom mjestu i uz potpunu podršku radiš na sebi i kreiraš fenomenalne i trajne promjene?

Ne moraš više zamišljati, s razlogom si tu.

WOW Žena Akademija je 16 tjedni program koji će ti pružiti upravo to! Vrijeme je za velike životne promjene. Vrijeme je da shvatiš koliku snagu imaš u sebi i da je počneš koristiti.

Što je WOW žena Akademija?

Već 12 godina posvećena sam radu sa ženama, podučavam tehnike i metode za buđenje ženske energije, i kroz rad s  tisućama žena otkrila sam koji su nam najveći izazovi te sam se posvetila kreiranju programa koji će biti potpuno prilagođen svakoj ženi i koji će donositi trajne, pozitivne promjene. Ovaj program sam pripremala nekoliko godina, čekala sam idealan trenutak da ga objavim, a taj trenutak dogodio se nakon mog poroda kada sam noćima bila budna i dovršavala ovaj program za vas. Jer je porod u meni probudio ogromnu snagu i spoznala sam da je vrijeme da ženama dam znanje kako da probude boginju u sebi. Do sada su četiri generacije žena završile Akademiju, preko 410 zadovoljnih žena, na što sam jako ponosna i sretna sam što sada Ti imaš priliku biti dio pete generacije WOW žena Akademije.

WOW žena Akademija je 16-tjedni online program namijenjen svakoj ženi koja želi probuditi WOW ženu u sebi.

Kakva je to WOW žena? Ona je zadovoljna, motivirana, zdrava, samopouzdana, autentična, povezana sa sobom, intuitivna, senzualna. Upravo ove kvalitete će u tebi probuditi ovaj program koji se sastoji od 8 modula i traje 16 tjedana. Posebnost ovog programa je što kroz module prolazimo kroz naše energetske centre (čakre) i radimo na uklanjanju blokada u njima kako bismo oslobodili energiju i potencijal koji se tamo nalazi.

Pronalaziš se u ovome?

Trenutno vidiš veliko nezadovoljstvo sobom i vlastitim životom?

Lako odustaješ i teško se pokrećeš?

Osjećaš kako te situacije iz prošlosti blokiraju?

Nemaš dovoljno samopouzdanja?

Teško donosiš odluke i ne vjeruješ svojoj intuiciji?

Sramiš se sebe?

Imaš problema u vezama?

Kritiziraš se i rijetko pronalaziš lijepu riječ za sebe, uvijek misliš da nisi dovoljno dobra?

Nagomilavaju ti se kilogrami, ne znaš kako ih ukloniti?

Prolaziš kroz period neplodnosti?

Umorna si?

Draga, nisi sama, nisi jedina koja se pronalazi u ovome.

S razlogom si tu.

Što su Čakre (energetski centri)?

Mnogi na spomen “čakri” pomisle kako su to neke “čiribu-čiriba” priče. Želim ti sada ukratko, svojim jezikom (ja sam osoba koja vjeruje da moramo živjeti balans svjetovnog i duhovnog) približiti što su to čakre i kako ti rad na njima može pomoći. U našem fizičkom tijelu postoje endokrine žlijezde, a suptilnije, u našem energetskom tijelu nalaze se čakre. Imamo 7 glavnih čakri i svaka odgovara određenoj endokrinoj žlijezdi. Opće je poznato kako su endokrine žlijezde povezane s našim fizičkim zdravljem, te pokreću cijelo naše tijelo. Kada počnemo gledati holistički na sebe, shvatit ćemo da su naše tijelo, duh i emocije povezani i da čine cjelinu. Ako imamo problema sa štitnom žlijezdom, to je naš 5. energetski centar, moguće da će se javiti simptomi poput straha od govora, javnog nastupa, problema s izražavanjem svojeg mišljenja. Svaka čakra povezana je s određenim segmentom našeg života. Ovaj program ne samo da će ti pomoći ukloniti blokade iz čakri, već će ti dati i korisne alate pomoću kojih ćeš energizirati i aktivirati određenu čakru te na taj način utjecati na aspekt života kojim taj centar upravlja.

KURIKULUM

WOW Žena akademija nije običan program rada na sebi, on je jedinstven program koji spaja energetski, terapeutski rad, meditacije, taoizam i NLP metode kako bi doživjela najsnažnije transformacije u svom životu. Cilj ove Akademije je pružiti ti znanje i alate koji će ti pomoći kreirati trajne promjene. Nije poanta da se osjećaš dobro samo za vrijeme edukacije i onda se vratiš na staro, cilj je da uvijek budeš WOW žena i znaš kako da održiš to stanje. Svaki dan na ovom 56 dnevnom putovanju osjećati ćeš veću količinu energije, bolju povezanost svog duha tijela i emocija, imati ćeš više vjere u sebe. Na kraju ovog iskustva dobit ćeš holističko znanje za cijeli život koje će ti pomagati napredovati i ostvarivati svoj puni potencijal.

U ovom modulu otkrit ćeš odakle iz prošlosti nosiš određene strahove, osjećaj krivnje i komplekse. Ovaj modul povezan je s našim prvim energetskim centrom (muladara čakra) koji predstavlja naše životne temelje. Kada su nam prisutne blokade u ovom energetskom centru javljaju se: strahovi, neuravnoteženost, nesigurnost, manjak energije, anksioznost, brige.

⫸ Energetske vježbe uzemljenja kada ti je potrebna stabilnost i balans

⫸ Iscjeljivanje unutarnjeg djeteta – uklanjanje blokada koje su nastale u tvojoj prošlosti

⫸ Vođena meditacija s mantrom za aktiviranje ove čakre

⫸ Tao vježba za aktivaciju energije za smanjenje umora

Naš drugi energetski centar (svadistana čakra) sjedište je naše seksualne energije. Seksualna, ženska energija je najsnažnija kreativna energija u čitavom Univerzumu, a kada je ona ovdje blokirana javljaju se: ginekološki problemi, neplodnost, nedostatak kreativnosti, strah od promjene, nedostatak motivcije, ovisnosti (shopping, kocka), nedostatak samopouzdanja. Kroz ovaj modul aktivirat ćemo energiju ovog energetskog centra.

⫸ Energetske vježbe za buđenje seksualne energije i uklanjanje blokada

⫸ Izrazi se – kreativan projekt za buđenje energije druge čakre

⫸ Otkrivanje (i stvaranje novog utiska) kada smo prestali izražavati sebe iz nekog razloga

⫸ Vođena meditacija s mantrom za aktiviranje ove čakre

⫸ Tao vježba za buđenje ženske seksualne energije

Treći energetski centar (manipura čakra) je sjedište naše pokretačke energije, probavne vatre, tu se nalazi energija koja nas motivira na transformacije. Kada je ovaj energetski centar u disbalansu javljaju se: nedostatak motivacije, loša probava, pretilost, ljutnja, okrivljavanje drugih, nedostatak životne vizije i svrhe.

⫸ Tehnike disanje za buđenje vitalne energije i probavne vatre

⫸ Otkrivanje s kojim emocijama se hraniš

⫸ Metode za održavanje vitke linije i mršavljenje

⫸ Upoznaj krivulju promjene – tajnu ustrajnosti

⫸ 6 načina dobivanja energije

⫸ Stvaranje podržavajućih uvjerenja o zdravlju

⫸ Vođena meditacija s mantrom za aktiviranje ove čakre

Ovaj modul posvećen je našem srčanom energetskom centru – anahata čakri u kojoj se nalazi sve vrste ljubavi koje osjećamo u svom životu – prema sebi, partneru, obitelji, prijateljima. Kada ti je ovaj centar otvoren, onda kroz život ideš puna ljubavi i suosjećanja, spremna si oprostiti i ne dozvoljavaš emotivnim ranama prošlosti da utječu na tvoj trenutni život, prihvaćaš svoju ranjivost i ne pokušavaš je sakriti od drugih. Jednostavno voliš sebe i prihvaćaš se. Kada postoji neravnoteža u ovom energetskom centru javlja se manjak ljubav prema sebi, potiskivanje emocija, problemi sa srcem i plućima te dojkama, ne znaš reći ne, javlja se ljutnja, bijes, tuga.

⫸ Moćna tehnika dubokog disanja za transformaciju negativnih emocija (tuge, ljutnje) u emocije ljubavi

⫸ Snaga opraštanja – naučit ćeš snažnu tehniku pomoću koje ćeš moći oprostiti sebi ili nekome

⫸ Dnevnik zahvalnosti – zahvalno srce je magnet za čuda

⫸ Rad s uvjerenjima – ljubav prema sebi i partnerska ljubav

⫸ Vođena meditacija s mantrom za aktiviranje ove čakre

Naš 5. energetski centar (Višudi čakra) je odgovoran za sposobnost samoizražavanja i jedna je vrsta posrednika između naših misli i osjećaja. Ovdje se nalazi centar za komunikaciju u nama; ne samo da je ovaj dio odgovoran za način na koji se izražavamo, govorništvo, već i za našu autentičnost – da znamo prepoznati što istinski želimo te da to slijedimo i ostvarujemo. Kada je ovaj centar u balansu onda s lakoćom i sigurnošću svoj unutarnji svijet iznosimo u vanjski svijet. Blokade u ovom energetskom centru nastaju ako imamo manjak samopouzdanja ili imamo neki sram izraziti svoje misli i osjećaje. Znakovi da postoji dizbalans u ovom centru su: strah od javnog nastupa, prevelika briga što će netko reći ili misliti, potiskivanje emocija, tračanje, problemi sa štitnjačom, policistički jajnici, upale grla, socijalna anksioznost, nedostatak kreativnosti, teško ostvaruješ snove.

⫸ Kada sam prestao izražavati sebe? – tehnika pronalaska trenutka kada je nastala blokada u prošlosti i mijenjanje tog doživljaja

⫸ Alati za otključavanje karizmatičnosti – kongruentnost

⫸ Komunikacija kao ključ uspjeha – NLP tehnike za poboljšavanje komunikacijskih vještina

⫸ Vođena meditacija s mantrom za aktiviranje ove čakre

Kroz ovaj modul bavimo se našim 6. energetskim centrom (Ađna čakra poznata kao Treće oko). Ovo je izuzetno bitna tema jer u današnjem užurbanom, stresnom i bučnom načinu života, odvojili smo se od sebe i teško čujemo svoj unutarnji glas i slijedimo ga. Kada nam je ovaj centar blokiran javlja se: teško donošenje odluka, glavobolje, migrene, nedostatak vizije, ne znaš što želiš u životu, mentalna konfuzija, nedostatak koncentracije. U ovom modulu dobit ćeš znanje kako se ponovno povezati sa sobom i na taj način ćeš početi živjeti svjesniji, skladniji i ispunjeniji život.

⫸ Tehnika vizualizacije – pretvori snove u stvarnost

⫸ Povezivanje s unutarnjim vodičima

⫸ Snažna tehnika disanja koja balansira lijevu hemisferu (logika) i desnu (kreativnost i intuicija) hemisferu mozga

⫸ Vjeruj svojoj intuiciji – vježba uz pomoću koje ćeš naučiti intuitivno donositi odluke

⫸ Vođena meditacija s mantrom za aktiviranje ove čakre

Ovaj modul posvećen je našem 7. energetskom centru – tzv. krunska čakra (Sahasrara), tu se naša individualna svijest spaja s univerzalnom (božanskom) sviješću. Rad s ovim energetskim centrom je izrazito važan jer se odvajamo od svog ega, izlazimo iz svojih kalupa,  shvaćamo neograničenost vlastitog potencijala, postižemo unutarnji mir i prepoznajemo ljepotu trenutka. Kada nam je krunska čakra u balansu prestajemo brinuti o budućnosti i lakše otpuštamo teret prošlosti te živimo u sadašnjem trenutku potpuno svjesno.

Znakovi blokade u ovom energetskom centru su: problemi s jajnicima i mentrualnim ciklusom, manjak empatije, egoizam, noćne more, negiranje duhovnosti, nedostatak smisla u životu, materijalizam, usamljenost, insomnia.

⫸ Moć sadašnjeg trenutka – izrazito oslobađajuća metoda čišćenja vremenske linije kako bi živjeli sada i ovdje, a ne u prošlosti i budućnosti

⫸ Stvaranje podržavajućih uvjerenja o spiritualnosti (duhovnosti)

⫸ Tehnika mijenjanja fokusa pomoću koje ćeš znati naći “izlaz iz problema”

⫸ Vođena meditacija s mantrom za aktiviranje ove čakre

WOW žena je energična, senzualna, slobodna, autentična, zdrava, smirena, ispunjena, slijedi svoje snove, pronalazi vrijeme za sebe… Ove sve kvalitete si naučila buditi kroz prethodnih 7 modula i osjećaš dobrobiti te vidiš promjene na sebe, a ovaj modul će ti pomoći da ostaneš ustrajna i motivirana na svom putu.

⫸ Nova Ja – konstelacija nove verzije tebe – WOW žene

⫸ Kako ostati ustrajna u promjenama

⫸ Krug WOW žena – posebnost ovog modula koji je kruna Akademije je ovaj LIVE koji će se odvijati putem ZOOM aplikacije i u kojem će se sve polaznice programa povezati, zajedno ćemo napraviti jedan predivan ritual povezivanja kako bi svaka WOW žena osjetila podršku žena iz grupe da nastavi slijediti ovaj put i ostati na ovoj vibraciji.

Ove ćeš transformacije doživjeti:

✓ OSLOBODIT ĆEŠ SE STRAHOVA

✓ ZAVOLJET ĆEŠ SEBE

✓ NAUČIT ĆEŠ IZRAZITI SE I KOMUNICIRATI

✓ POČET ĆEŠ VJEROVATI SVOJOJ INTUICIJI

✓ AKTIVIRAT ĆEŠ SVOJU ŽENSKU, SEKSUALNU ENERGIJU

✓ POVEĆAT ĆEŠ SVOJ UNUTARNJI MIR

✓ OTPUSTIT ĆEŠ NEGATIVNE EMOCIJE

✓ POSTAT ĆEŠ MOTIVIRANA

✓ POVEĆAT ĆEŠ SAMOPOUZDANJE

✓ POSTAT ĆEŠ POVEZANIJA SA SOBOM

ŠTO KAŽU POLAZNICE AKADEMIJE:

 .

Da! Želim biti WOW žena

Promo cijena za tebe traje još:

Uplatu je moguće izvršiti uplatom na žiro račun, PayPal ili kartično.

Promotivna cijena specijalno za tebe iznosi: 222 € ili 4×64 €

Redovna cijena WOW žena Akademije iznosi 444 €


  Pročitala sam i slažem se s Uvjetima korištenje i dajem suglasnost da me se kontaktira u svrhu moje rezervacije mjesta i ostalih informacija.

  Petra Čutuk je učiteljica meditacije i vježbi disanja s certifikatom internacionalne organizacije, life coach, internacionalno certificirani NLP master, a njena specijalnost je rad sa ženama kojima pomaže osvijestiti snagu ženske energije, razviti samopouzdanje, imati bolje partnerske odnose i ostvariti ciljeve. Osnivačica je WOW žena Akademije.

   

  Već sa 16 godina počela se baviti radom na sebi koji joj je pokrenuo velike transformacije zbog kojih je i odlučila prihvatiti ovaj plemeniti poziv da inspirira i podučava ljude kako da počnu vjerovati, tražiti i manifestirati život kakav žele u svim oblastima života. 8 godina života provela je živeći u Ashramu, povučenijim načinom života gdje je stjecala svoje unutarnje iskustvo o meditaciji i educirala se da postane učitelj tog predivnog znanja. Redovno već više od 12. godina održava radionice, seminare, humanitarne projekte, individualne coachinge koje je prošlo nekoliko tisuća zadovoljnih klijenata kojima je Petra pomogla u duhovnom i osobnom razvoju. Petra je u srpnju 2020. postala majka i ovo novo poglavlje u njenom životu probudilo je veliku snagu u njoj i želju da još više podučava, pomalo zaboravljeno, znanje o snazi ženske energije i njenom punom potencijalu.

  100% garancija tvog zadovoljstva

  Ovaj program je kreiran kako bi ti dali znanje i podršku da ostvariš svoj puni potencijal i budeš WOW žena – ispunjena, zadovoljna, sigurna u sebe. Isto tako, ovaj program nije magični štapić – važno je da sebe staviš na prvo mjesto i uistinu radiš vježbe iz programa kako bi kreirala promjene u svom životu jer nitko drugi ne može promijeniti tvoj život, osim tebe.

  Želim da se osjećaš fenomenalno jer ulažeš u sebe i svoju budućnost kroz ovaj program.

  Iz tog razloga nudim ti kompletnu garanciju povrata novca. Ako se pridružiš programu, radiš vježbe i slijediš upute te ne vidiš nikakvog smisla u tome, ne osjećaš promjene, moj tim i ja povratit ćemo ti cijeli iznos programa. Jednostavno nam pošalji e-mail unutar 7 dana od početka programa i mi ćemo ti se javiti kako bismo dogovorili povrat sredstava.

  Što sve dobivaš:

  ⫸ program u trajanju od 16 tjedana

  ⫸ 15 video lekcija

  ⫸ 8 vođenih meditacija (u audio obliku)

  ⫸ 9x LIVE radionica putem ZOOM

  ⫸ Krug WOW žena – pristup zatvorenoj WhatsApp/Viber

  ⫸ 16 radnih listova sa zadacima tjedna

  ⫸ Certifikat o završenoj WOW žena Akademiji

  ⫸ konkretne vježbe i alati za postizanje trajnih promjena

  ⫸ Petrina podrška tokom cijelog tvog putovanja

  ⫸ podrška grupe fenomenalnih žena poput tebe koje žele biti WOW

  ⫸ praćenje programa iz udobnosti vlastitog doma

  ⫸ mogućnost ponavljanja lekcija i praćenje u periodu kada tebi odgovara

  ⫸ pristup sadržaju 1 godinu

  ŠTO KAŽU POLAZNICE AKADEMIJE:
  Vrijeme je da sebe staviš na prvo mjesto.

  Ne dozvoli sebi živjeti u nezadovoljstvu, u osjećaju krivice, u strahu od izražavanja sebe, u ograničenosti. Iskoristi sada trenutak, poduzmi korake i probudi u sebi tu WOW ženu koja je senzualna i snažna te živi u balansu, energično, slobodno, ispunjeno i zadovoljno.

  “Petra je zaista predivan mentor koja s tolikom jasnoćom i lakoćom prenosi svoja ogromna znanja.”

  Biljana P.

  “Petra je odličan učitelj i mentor. Daje jako lijepe primjere iz svojeg života vezane za vježbe kroz module. Vrlo vesela i ispunjena, njezin sjaj je definitivno najveći poticaj za rad na sebi.”

  Inja Z.

  Sve je online: Ne moraš nigdje putovati

  Cijeli program je u potpunosti online i možeš ga pratiti gdje god se nalazila, iz udobnosti vlastitog doma, na putovanju. Svake nedjelje otključava ti se nova lekcija i sadržaj.

  Svi materijali, video snimke modula, audio vođene meditacije i tvoji zadaci će biti dostupni na našoj online platformi. S ostalim WOW ženama ćeš se povezati unutar Facebook zajednice, a  live-ovi se održavaju putem ZOOMa.

  Sve je online: Ne moraš nigdje putovati

  Cijeli program je u potpunosti online i možeš ga pratiti gdje god se nalazila, iz udobnosti vlastitog doma, na putovanju. Svake nedjelje otključava ti se nova lekcija i sadržaj.

  Svi materijali, video snimke modula, audio vođene meditacije i tvoji zadaci će biti dostupni na našoj online platformi. S ostalim WOW ženama ćeš se povezati unutar Facebook zajednice, a  live-ovi se održavaju putem ZOOMa.

  Za koga NIJE ovaj program:

  ⫸ Ako misliš da je ovaj program trošak, a ne investicija. Nakon svega što si pročitala, svega što ti ovaj program može donijeti pomoći ti i podržati u kreiranju kvalitetnijeg života, i dalje gledaš na ovo kao na trošak i ne vidiš vrijednost ulaganja u sebe? Onda ovo nije za tebe.

  ⫸ Misliš da je ovaj program neka vrsta magičnog štapića i misliš da će promjene u tvom životu doći same od sebe, a ti se apsolutno ne moraš mijenjati. Netko drugi će te promijeniti.

  ⫸ Misliš da se ne možeš promijeniti, znaš da ti život ne može biti bolji. Nisi rođena pod sretnom zvijezdom i žrtva si raznih okolnosti te misliš da ne možeš sama kreirati promjene u svom životu i pokrenuti svoju energiju.

  OVO TE MOŽDA ZANIMA
  NOVA SAM U OVAKVOJ VRSTI RADA NA SEBI, JE LI OVO ZA MENE?

  Apsolutno, da! Wow žena akademija kreirana je za svaku ženu, bez obzira na njeno prethodno iskustvo i znanje u radu na sebi. Dobrodošla si.

  ZA KOJU DOBNU SKUPINU JE WOW ŽENA AKADEMIJA?

  Program Wow žena akademije namijenjena je ženama svih dobnih skupina. Koliko god imaš godina, program WOW žena akademije pomoći će ti i podržati u kreiranju velikih životnih transformacija.

  JE LI OVAJ PROGRAM DOBAR I ZA TRUDNICE?

  Da. Postoji nekoliko vježbi koje ćemo učiti u sklopu Akademije koje nisu preporučene u trudnoći, i dobit ćeš detaljne upute koje su to točno. Ostali sadržaj možeš prakticirati, vjerujem da će ti pomoći da još više uživaš u trudnoći, jer sretna mama nosi sretnu bebu.

  WOW žena radionica na kojoj se uči dio iz WOW žena Akademije održala se u Beču, Zagrebu, Puli, Rijeci, Zadru i Splitu i online, te ju je prošlo preko 800 zadovoljnih žena.

  © 2023 PETRA ČUTUK

  PRIJAVI SE SADA - ima još samo nekoliko slobodnih mjesta

  X