ISKORISTI PRILIKU I PRIDRUŽI SE WEBINARU

ISKORISTI PRILIKU I PRIDRUŽI SE WEBINARU

[fanim snippet=1]

Nedostatak samopouzdanja. Negativne emocije prema sebi. Nezadovoljstvo životom. Osjećaj srama. Nemogućnost pronalaska partnera. Ovo su samo neki od “simptoma” s kojima se danas susreće velik broj nas žena. Zbog vremena u kojem živimo gdje mnogi smatraju žensku energiju slabijom, u želji da budemo prihvaćene, sve više aktiviramo muški princip, a žensku energiju pomalo potiskujemo što nas dovodi do nezadovoljstva.

Vrijeme je za velike životne promjene. Vrijeme je da shvatiš koliku snagu imaš u sebi i da je počneš koristiti.

Danas, više nego ikada osjećam veliku odgovornost podijeliti s tobom ovo predivno, drevno znanje, tehnike koje prakticiram već deset godina koje su meni pomogle da prihvatim svoju žensku energiju.

Želiš li se povezati s najsnažnijom energijom koja se nalazi u tebi? Ženska energija je toliko snažna da iz nje nastaje novi život. To je energija radosti, ljepote, slobode, nesputanosti, intuicije… Kroz Wow žena webinar naučit ćeš tehnike i alate kako da je aktiviraš i u potpunosti promijeniš svoj život.

KONCEPT WOW ŽENA WEBINARA

✓ LIVE webinar će biti 02.4.  od 18 – 21h, nakon toga ćeš dobiti snimku koju možeš gledati neograničen broj puta

✓ za vrijeme LIVE-a možeš postavljati pitanja i direktno dobiti odgovore od Petre

✓ možeš pratiti s bilo kojeg uređaja, u periodu kada tebi odgovara jer ćeš imati trajni pristup

✓ Radionica WOW žena sastoji se od 3 dijela

na poklon ćeš dobiti meditaciju za buđenje ženske energije

Otpuštanje je prvi korak ka napretku.

U ovom prvom dijelu radionice upoznat ćeš se sa snagom energije koju nosiš u sebi te ćeš dobiti kompletan uvid u energije i njihov potencijal. Kroz vježbe i alate koje ćeš dobiti ćemo napraviti energetsko čišćenje prve i druge čakre u kojima nastaju blokade zbog kojih je ženska, seksualna energija potisnuta. U vođenoj vježbi upoznat ćeš se s izvorom svojih negativnih uvjerenja i misli koje imaš o sebi te ćemo ih zajedno transformirati u pozitivne i podržavajuće.

Poveži se sa svojom pravom prirodom.

Unutar tebe nalazi se neiscrpni izvor energije, ti jesi predivna, wow žena, boginja…Kroz ovu inicijaciju otvorit ćeš svoje energetske kanale, pročistiti se i povezati s ovom predivnom energijom. Inicijacija je potrebna kako bi nam Učitelj energetski pokazao put i pomogao da otkrijemo potencijal koji nosimo u sebi.

Aktiviraj svoju žensku energiju i svaki dan uživaj u njenim dobrobitima.

Sada ćeš naučiti praktične, drevne tehnike za buđenje i kultivaciju seksualne energije. Ove vježbe pomoći će ti da imaš više energije, povećaš svoju kreativnost, razviješ intuiciju i pomladiš svoj duh i tijelo. Uz pomoć ovih tehnika ćeš naučiti aktivirati svoju najsnažniju energiju kako bi u svim segmentima života imala napredak.

ŠTO SVE DOBIVAŠ NA WEBINARU

✓ inicijacija u buđenje ženske energije

✓ alate za prepoznavanje negativnih uvjerenja i osjećaja koje imaš prema sebi

✓ tehniku otpuštanja starih obrazaca

✓ tehnike disanja za umirivanje emocija, otpuštanje stresa i poboljšanje zdravlja

✓ drevne tehnike za jačanje seksualne energije

✓ tehnike za uklanjanje energetskih blokada u čakrama

✓ drevne tehnike za podizanje energije i uklanjanje umora

✓ vježba pomlađivanja i kultivacije ženske energije

✓ meditacija buđenja ženske energije na poklon

OVO ĆE TI DONIJETI PROGRAM WOW ŽENA

Vitalnost & mladolikost

Seksualna energija zaslužna je za našu mladolikost i vitalnost. Prema taoizmu, kultivacijom seksualne energije mi pomlađujemo svoje tijelo i energiju. Ovaj program će ti donijeti dobrobiti u kojoj god si dobnoj skupini sada.

Bolji ljubavni odnosi

I seksualni 😉 Uz pomoć ovog programa naučit ćeš probuditi svoju ženstvenost i seksualnu energiju što će ti pomoći da izgradiš bolji odnos s partnerom. Naučit ćeš kako se osloboditi negativnih emocija koje te možda trenutno blokiraju da se u potpunosti prepustiš i uživaš.

Balans & zadovoljstvo

Velik broj žena ima problem s neuravnoteženim emocijama i čestim promjenama raspoloženja koje ponekad mogu biti vrlo iscrpljujuće. Uz pomoć WOW žena programa dovest ćeš svoje energije u balans i postići emocionalnu ravnotežu.

Veći fokus & kreativnost

Seksualna energija je najkreativnija energija u Univerzumu. Kada naučiš buditi ovu energiju primijetit ćeš kako ti se povećava kreativnost, kako se lakše usmjeravaš na svoje ciljeve i brže ostvaruješ uspjehe. Zapamti, ovo je energija iz koje može nastati novi život.

Povećanje plodnosti

Znanost je dokazala da je česti uzročnik neplodnosti stres u kojem se nalazimo i emocionalne blokade koje smo stvorili. Uz pomoć ovih vježbi naučit ćeš se opustiti, ukloniti blokade i ojačati svoje tijelo kako bi se pripremilo za trudnoću.

Povećanje životne energije & entuzijazma

Ženska energija je slobodna, radosna, nesputana… Kada naučiš buditi tu energiju uz pomoć tehnika koje ćeš naučiti primijetiti ćeš koliko si boljeg raspoloženja i sretnija. Seksualna energija je neiscrpni izvor koji imamo koja će ti pomoći da se manje umaraš i imaš više životnog elana tokom cijelog dana.

Samopouzdanje

Kada nam je aktivna ženska, seksualna energija tada nam je jako i samopouzdanje jer su ove dvije stvari usko povezane. Ukoliko nam je ta energija blokirana, sramimo se, imamo ne podržavajuća uvjerenja tada nam nedostaje i samopouzdanja.

Bezbolne mentruacije & poboljšanje zdravlje

Naučit ćeš najvažnije tehnike za poboljšanje svog zdravlja – tehnike disanja kao i drevnu taoističku vježbu koja će ti pomoći da napokon zavoliš “one dane u mjesecu”. Zahvaljujući ovim vježbama mogu se pohvaliti da sam 12 godina savršeno zdrava.

ŠTO KAŽU POLAZNICI MOJIH RADIONICA?

PRIJAVI SE I PROMIJENI SVOJ ŽIVOT

WOW ŽENA LIVE WEBINAR 

Iskoristi sada priliku, cijena je snižena jer ti želim omogućiti da u ovim trenucima napraviš nešto za sebe: 170 kn (23 €)

Redovna cijena: 340 kn (45 €)

Promo cijena traje još samo:

UPOZNAJ SVOJU UČITELJICU

Petra Čutuk je učiteljica meditacije i vježbi disanja s certifikatom internacionalne organizacije, life coach, internacionalno certificirani NLP master i autorica metode WOW žena koju završilo preko 220 žena u samo nekoliko mjeseci. Sa 16 godina počela se baviti radom na sebi koji joj je pokrenuo velike transformacije zbog kojih je i odlučila prihvatiti ovaj plemeniti poziv da inspirira i podučava ljude kako da počnu vjerovati, tražiti i manifestirati život kakav žele u svim oblastima života.  Redovno već više od 10 godina održava radionice, seminare, humanitarne projekte, individualne coachinge koje je prošlo nekoliko tisuća zadovoljnih klijenata kojima je Petra pomogla u duhovnom i osobnom razvoju. Njena specijalnost je rad sa ženama kojima pomaže osvijestiti snagu ženske energije, razviti samopouzdanje, imati bolje partnerske odnose i ostvariti ciljeve. Uz ovo Petra je danas uspješna poduzetnica koja je svoju firmu pokrenula kada je imala samo 19 godina, jedan od njenih projekata je ZASU nakit sa svrhom koji je ubrzo nakon lansiranja postao svjetski brend.

IMAŠ LI DODATNA PITANJA O WOW ŽENA WEBINARU?

KAKO IZGLEDA OVAJ WEBINAR?

2.4. od 18 do 21h idemo LIVE i ako tada ne možeš pratiti – bez brige – dobit ćeš link i imaš neograničen pristup sadržaju. Nakon izvršene uplate dobit ćeš pristupne podatke za webinar koji možeš pratiti uživo i postavljati pitanja 2.4.

NOVA SAM U OVAKVOJ VRSTI RADA NA SEBI, JE LI OVO ZA MENE RADIONICA?

Apsolutno, da! Metoda Wow žena osmišljena je za svaku ženu, bez obzira na njeno prethodno iskustvo i znanje u radu na sebi. Petra je odabrala najefikasnije tehnike koje su vrlo jednostavne i koje će svakoj ženi donijeti pozitivne promjene.

ZA KOJU DOBNU SKUPINU JE WOW ŽENA WEBINAR?

Program Wow žena namijenjena je ženama svih dobnih skupina. U taoističkoj praksi djevojčice od prve mjesečnice mogu početi raditi tehnike za buđenje ženske energije i time će zadržati svoju mladolikost. Ukoliko si u menopauzi ovaj webinar je također za tebe jer će ti pomoći da održiš hormonalnu ravnotežu i povratiš svoju vitalnost i mladolikost.

NA KOJI NAČIN MOGU RADITI MEDITACIJU NAKON WEBINARA?

Na poklon ćeš dobiti vođenu meditaciju u audio obliku za buđenje ženske energije tako da možeš svaki dan raditi ovu predivnu praksu za koju ti je potrebno samo 15ak minuta dnevno.

JE LI WEBINAR NAMIJENJENA TRUDINCAMA?

Dio vježbi koje ćeš naučiti na ovom webinaru kao što su tehnike disanja, meditacija za buđenje ženske energije, vježba za uklanjanje negativnih uvjerenja je namijenjena i trudnicama. Neke od vježbi ne preporučaju se raditi za vrijeme trudnoće, no nakon poroda će ti one puno pomoći regenerirati tijelo i energiju.

PRIJAVI SE SADA - ima još samo nekoliko slobodnih mjesta

X