Ovaj komplet sadrži kolekciju bestseller kolekcija vođenih meditacija koje trajno ostaju tebi

Ovo možeš očekivati od ove kolekcije meditacija

Meditacija “Privuci obilje u dan” (trajanje 09:59) – ovu meditaciju pripremila sam za tebe kako bi svako jutro započela upravo s njom. Pomoću ove meditacije otvorit ćeš se za vibraciju prosperiteta i prepoznati koliko je ta energija prisutna svuda oko tebe i kako lako možeš doći do nje.

Meditacija “Moje drvo obilja” (trajanje 16:09) – Ovo je jedna posebna meditacija u kojoj ćeš se povezati sa svojim drvom obilja. Pomoći će ti osvijestiti zahvalnost prema obilju koje trenutno imaš u životu i privučeš energiju prosperiteta.

Meditacija “Vidim bogatstvo oko sebe” (trajanje 10:16) – Ovu meditaciju kreirala sam kako biste s njome započeli dan. Isto tako, idealna je za sve trenutke kada se nađeš u financijskom škripcu, jave ti se strahovi ili panika jer će promijeniti tvoju vibraciju i pomoći ti da vizualiziraš ostvarenje cilja. 

Meditacija “Rastem i napredujem” (trajanje 13:59) –
kroz ovu meditaciju povezat ćeš se sa svojim višim JA i aktivirati svoj rast u svim aspektima života. Ova meditacija pomoći će ti uvidjeti kako je obilje dostupno svuda oko tebe u neograničenim količinama, a snaga da ga privučeš u svoj život leži u tebi. Dozvoli si rast. Dozvoli sebi napredak.

BONUS “Večernja zahvalnost” (trajanje 04:49) – Zahvalno srce je magnet za prosperitet. Ova kratka večernja meditacija podići će tvoju vibraciju i pomoći ti razviti zahvalnost za dan. Na taj način sa zahvalnim srcem, počet ćeš privlačiti još više prosperiteta u svakodnevnicu.

 

Meditacija “Volim se – Prihvaćam se” (trajanje 15:40) – uz pomoć ove meditacje otvorit ćeš svoju srčanu čakru i otpustiti ćeš sve ono što te ne služi i ne podržava – sve negativne misli i osjećaje koje gajiš prema sebi i zbog kojih ti nedostaje ljubavi prema sebi.

Meditacija “Iscjeljenje vibracijom ljubavi” (trajanje 15:25) – sada ćeš se upoznati s pravom snagom i potencijalom vibracije ljubavi. U ovoj meditaciji aktivirat ćeš svoju srčanu čakru, probuditi vibraciju ljubavi koju ćeš koristiti za iscjeljenje svojih organa, uklanjanje emotivne i fizičke boli.

Meditacija “Opraštam sebi” (trajanje 21:02) – vrijeme je da u svom životu napraviš prostora za novu energiju i za vibraciju ljubavi, uz pomoć ove meditacije napravit ćeš veliki korak u svom životu – oprostit ćeš nekome i sebi. Kada oprostimo počinjemo osjećati slobodu.  Možeš svaki dan ponavljati proces zamišljajući istu osobu, ili ukoliko osjetiš potrebu, svaku meditaciju možeš raditi vizualizirajući drugu osobu kojoj želiš oprostiti. Uživaj.

Meditacija “Privlačenje srodne duše” (trajanje 21:19) – ovo je meditacija koja će te povezati sa srodnom dušom. Ako već imaš partnera, ova meditacija pomoći će ti stvoriti energetsku povezanost između vaših duša te osnažiti vašu ljubav i povezanost. Ukoliko si u potrazi za partnerom, ova meditacija pomoći će ti prizvati srodnu dušu u tvoj život kako bi je što prije manifestirala u realnosti. Uživaj u ovoj ljubavi koju ćeš aktivirati kroz ovu vođenu meditaciju.

BONUS “Probudi boginju u sebi” (trajanje 16:42) – unutar svake od nas nalazi se boginja – ženski princip koji često zanemarimo jer potiskujemo tu snažnu energiju. Ova meditacija pomoći će ti osloboditi se obrazaca koji te sprječavaju da se prepustiš uživanju, osjetit ćeš snagu seksualne energije, slobodu, spontanost i radost. Ovu meditaciju odlično je raditi ujutro kako bi se aktivirala za cijeli dan ispred sebe.

BONUS “Aktiviranje energije jutra”  (trajanje 8:35) – ovo je predivna meditacija koja kratko traje i koja je idealna za početak svakog dana. S ovom meditacijom započet ćeš dan s pozitivnom energijom.

 

Meditacija “Opuštanje i iscjeljenje” (trajanje 15:06) – ovu meditaciju pripremila sam za tebe kako bi opustila/o napetosti iz svog tijela i započela/o proces iscjeljenja. Opuštenost je najvažnije stanje koje trebamo postići ako želimo da naše tijelo bude zdravo i snažno.

Meditacija “Buđenje 7 čakri” (trajanje 14:52) – čakre su energetski centri u nama i kada su nam aktivne i u balansu imat ćemo vitalnu energiju i zdravlje. Ova meditacija pomoći će ti aktivirati svih 7 čakri. Prednost ove meditacije je što djeluje na svih 7 čakri kako bi ti cijelo tijelo bilo u balansu i kako bi probudila i održala zdravlje duha i tijela.

Meditacija “Novi Ja” (trajanje 11:14) – postaješ ono kakave su ti misli”, ova meditacija pomoći će ti da tvoj nesvjesni um prihvati ideju tebe kao potpuno zdrave, vitalne i energične osobe.

Meditacija “Pročišćenje” (trajanje 14:29) – ova meditacija pomoći će ti eliminirati toksine iz tvog organizma. U ovoj meditaciji posjetit ćeš jednu predivnu šumu i povezati se s elementom Vode i Sunca koji pročišćavaju i donose vitalnu energiju.

BONUS “Za podizanje vibracije zdravlja” (trajanje 8:44) – ova kratka meditacija pomoći će ti u trenucima kada osjećaš malaksalost, manjak energije, pad imuniteta ili napetost u fizičkom tijelu.

BONUS “Meditacija za drugu čakru”

Meditacije ćeš zaprimiti na svoj e-mail u audio obliku i možeš ih preuzeti na bilo koji uređaj.

POKLON e-book “Privlačim obilje u svoj život”

Ovo nije običan e-book, ovaj e-book sadrži u sebi odmah primjenjive vježbe uz pomoć kojih ćeš:

 • otkriti svoja ograničavajuća uvjerenja o novcu te kako ih promijeniti
 • postavit ćeš svoje financijske ciljeve
 • naučiti 8 zlatnih pravila prosperiteta
 • naučit ćeš kako razmišljaju bogati ljudi i kako i ti možeš početi razmišljati upravo na takav način
 • kako kreirati svoj kutak obilja u domu

Naruči sada ovaj komplet – iskoristi FLASH sale

Cijena ovog paketa: 55 €

Promo cijena ovog paketa: 22 €

Ispuni kontakt obrazac i u najkraćem roku ćeš zaprimiti podatke za plaćanje (moguće platiti virmanski, kartično ili PayPal)

  Pročitala/o sam Izjavu o privatnosti i Uvjete korištenja i slažem se s njom

  PRIJAVI SE SADA - ima još samo nekoliko slobodnih mjesta

  X