Kakva je tvoja trenutna financijska situacija? Kakav imaš odnos prema novcu? Osjećaš li kako puno radiš, a ostaje ti premalo? Bojiš li se da nećeš imati dovoljno novaca?

Vrijeme je da uz pomoć ove kolekcije meditacija i e-booka promijeniš svoju financijsku situaciju, otvoriš se za energiju prosperiteta koja se nalazi svuda oko nas. Kako ti ovo zvuči? Sjajno, zar ne?

Ovaj komplet sadrži kolekciju od 5 meditacija + 1 ebook s praktičnim vježbama.

Ovaj komplet koji se sastoji od meditacija i e-booka kreirala sam za tebe kako bi ti pomogla aktivirati energiju bogatstva. Obilje se nalazi svuda oko nas, ono što stoji na putu da ta predivna energija uđe u naš život su naše misli, uvjerenja, strahovi, načini na koji se odnosimo prema toj energiji. Uz pomoć ovih meditacija počet ćeš primjećivati koliko obilja se nalazi u tvojoj okolini, postat ćeš zahvalniji i time ćeš početi privlačiti još više obilja u svakodnevnicu.

Kada promijeniš svoju energiju i misli koje imaš prema novcu, počet ćeš ga privlačiti u svoj život. 

e-book “Privlačim obilje u svoj život”

Ovo nije običan e-book, ovaj e-book sadrži u sebi odmah primjenjive vježbe uz pomoć kojih ćeš:

 • otkriti svoja ograničavajuća uvjerenja o novcu te kako ih promijeniti
 • postavit ćeš svoje financijske ciljeve
 • naučiti 8 zlatnih pravila prosperiteta
 • naučit ćeš kako razmišljaju bogati ljudi i kako i ti možeš početi razmišljati upravo na takav način
 • kako kreirati svoj kutak obilja u domu

Ovo možeš očekivati od ove kolekcije meditacija

Meditacija “Privuci obilje u dan” (trajanje 09:59) – ovu meditaciju pripremila sam za tebe kako bi svako jutro započela upravo s njom. Pomoću ove meditacije otvorit ćeš se za vibraciju prosperiteta i prepoznati koliko je ta energija prisutna svuda oko tebe i kako lako možeš doći do nje.

Meditacija “Moje drvo obilja” (trajanje 16:09) – Ovo je jedna posebna meditacija u kojoj ćeš se povezati sa svojim drvom obilja. Pomoći će ti osvijestiti zahvalnost prema obilju koje trenutno imaš u životu i privučeš energiju prosperiteta.

Meditacija “Vidim bogatstvo oko sebe” (trajanje 10:16) – Ovu meditaciju kreirala sam kako biste s njome započeli dan. Isto tako, idealna je za sve trenutke kada se nađeš u financijskom škripcu, jave ti se strahovi ili panika jer će promijeniti tvoju vibraciju i pomoći ti da vizualiziraš ostvarenje cilja. 

Meditacija “Rastem i napredujem” (trajanje 13:59) –
kroz ovu meditaciju povezat ćeš se sa svojim višim JA i aktivirati svoj rast u svim aspektima života. Ova meditacija pomoći će ti uvidjeti kako je obilje dostupno svuda oko tebe u neograničenim količinama, a snaga da ga privučeš u svoj život leži u tebi. Dozvoli si rast. Dozvoli sebi napredak.

BONUS “Večernja zahvalnost” (trajanje 04:49) – Zahvalno srce je magnet za prosperitet. Ova kratka večernja meditacija podići će tvoju vibraciju i pomoći ti razviti zahvalnost za dan. Na taj način sa zahvalnim srcem, počet ćeš privlačiti još više prosperiteta u svakodnevnicu.

Meditacije ćeš zaprimiti na svoj e-mail u audio obliku i možeš ih preuzeti na bilo koji uređaj.

Naruči sada svoju kolekciju meditacija “Vibracija bogatstva” + ebook “Privlačim obilje u svoj život

Redovna cijena: 198 kn (27 €)

Promo cijena samo za idućih 20 prijava: 97 kn (13 €)

Ispuni kontakt obrazac i u najkraćem roku ćeš zaprimiti podatke za plaćanje (moguće platiti virmanski, kartično ili PayPal)

  Pročitala/o sam Izjavu o privatnosti i Uvjete korištenja i slažem se s njom

  Iskoristi sada promo cijenu povodom dana žena

  X