OVA RADIONICA JE TRENUTNO NEDOSTUPNA, PRONAĐI NEKU DRUGU ZA SEBE.

ZAŠTO JE OVO RADIONICA ZA TEBE?

Događa li ti se da tvoji ciljevi jako sporo postaju stvarnost?

Primjećuješ kako gubiš fokus i ponekad odustaješ od svojih snova?

Želiš li postati osoba koja manifestira svoje ciljeve?

Ako je tvoj odgovor “DA” na bilo koje (ili sva) pitanje onda je radionica “Kreiraj svoju stvarnost” stvorena upravo za tebe. I jako sam sretna što ćeš upravo sada napraviti ovaj korak da počneš kreirati svoju stvarnost onakvom kakvu želiš!

O čemu je riječ?

Vision board je jedan od najmoćnijih alata manifestacije koji nam pomaže zadržati fokus na našim ciljevima kako bismo ih što lakše i brže ostvarili. Kada kreiramo vision board, mi kreiramo široku sliku svoje budućnosti i svakodnevno radimo na privlačenju i manifestaciji. Ono na što usmjerimo našu pažnju, to manifestiramo, tako funkcionira Zakon privlačenja. Vision board je naša mapa budućnosti koji nas konstantno podsjeća na naše ciljeve. Svaki puta kada ga pogledamo, naš nesvjesni um prima subliminalne poruke da je to što vidimo naša stvarnost. I upravo u tome leži tajna i moć ove tehnike, jer kada nesvjesni um prihvati nešto kao stvarnost, tada i na svjesnoj razini kreće manifestacija.

SVIDJET ĆE TI SE ŠTO DOBIVAŠ OVOM RADIONICOM

Izrada Vision boarda korak po korak

Naučit ću te i voditi korak po korak kako da kreiraš svoj Vision board. Vision board nisu nasumično odabrane fotke i stavljene na board, već je mnogo više od toga. Važno je naučiti kako pravilno izraditi svoj board kako bi se ciljevi ostvarili upravo onako kako ti to želiš.

Meditacija tvoje budućnosti

U ovoj dubokoj, vođenoj meditaciji otkrit ćeš kako želiš da tvoja budućnost izgleda kako bi dobila/o sliku i jasan uvid u vlastite ciljeve koje želiš ostvariti. Ova meditacija pomoći će ti otpustiti blokade kako bi shvatio svoj neograničeni potencijal. Na dar ćeš dobiti ovu meditaciju kako bi je svakodnevno mogla/ao prakticirati.

Postavljanje ciljeva – tehniku koju koriste najuspješniji ljudi

Po receptu vrhunskih stručnjaka dobit ćeš alate pomoću kojih ćeš od sada postaviti svaki svoj cilj. Ciljevi nam daju svrhu i usmjeravaju nas u životu. Kada naučiš pravilno postavljati svoje ciljeve, lakše ćeš održati svoj fokus i ostvariti ih.

Vizualizacija cilja

Naučit ćeš kako svaki svoj cilj vizualizirati kako bi se počeo što prije manifestirati u svakodnevnici. Vizualizacija je najmoćnija tehnika za manifestiranje ciljeva.

Motivacija i osobna priča 

Saznat ćeš na koji način je Vision board pomogao meni i mojim klijentima kroz dugogodišnje iskustvo, inspirirati se i dobiti veliku motivaciju da i ti kreneš što prije kreirati svoju stvarnost onakvom kakvu želiš.

Podrška na tvom putu

U svakom trenutku osjećaj se slobodnom/im postaviti mi pitanja, podijeliti svoje iskustvo. Ova online radionica nalazi se u zatvorenoj Facebook grupi i jako me veseli kreiranje ovako snažne, podržavajuće zajednice. Radujem se čitati vaša iskustva, podijelite svoje priče i međusobno se podržite u ostvarivanju ciljeva.

ISKUSTVA ZADOVOLJNIH KLIJENATA

KAKO SAM JA POČELA KREIRATI SVOJU STVARNOST

Od kad znam za sebe, imam jako puno ideja. Dupli Blizanac (horoskopski) stalno ima potrebnu stvoriti nešto novo i u svemu tome gubila sam svoj fokus.

Marljiva sam i radoholičar, gotovo svaku svoju ideju sam krenula realizirati no odustala bi ili se ne bi ostvarila onako kako sam ja to željela.

Shvatila sam da se vrtim u krug,  ponavljam iste greške i da ovim tempom samo ostajem na istom mjestu, a trošim sebe, svoju energiju. Tada sam počela tražiti odgovore, proučavati što rade uspješni ljudi i odlučila sam kako mi je potrebna nova životna strategija, jer ova nije davala željene rezultate.

Odgovor je došao – nauči postavljati svoje ciljeve, educiraj se, kreiraj svoj Vision board!

Kako sam krenula to prakticirati, tako su se moji snovi počeli ostvarivati ekspresno brzo. Uvjerila sam se u snagu vlastitog uma, u to da zaista gdje usmjeravam svoju pažnju – to mi se manifestira u životu. Sjećam se u početku kada mi se prva stvar s mog Vision boarda ostvarila (donja slika – Mini cooper) kako sam dobila vjetar u leđa i spoznala da mi sami kreiramo svoju stvarnost te kako granice realno ne postoje već ih mi imamo potrebu određivati.

Vision board i postavljanje ciljeva mi svakodnevno daje veliki fokus (koji mi je jako potreban). Ujutro kada pogledam svoj V.board imam jasnu svrhu u životu, znam kamo idem i s veseljem sve ostvarujem.

Ovu radionicu kreirala sam kako bi i tebi dala vjetar u leđa da spoznaš svoj potencijal i prihvatiš činjenicu da si kreator vlastitog života. To je najveća spoznaja u životu i tada kreće magija. Odabrala sam najvažnije tehnike za manifestaciju ciljeva i spojila ih u ovu radionicu koja je namijenjena svima koji žele promjenu.

Vjerujem da ti je u životu dosta čekanja, stoga ne čekaj više već sada zakorači u kreiranje svoje stvarnosti. Vrijeme je da tvoji snovi postanu stvarnost i da se kreneš nalaziti u trenucima u kojima ćeš shvatiti da je to upravo ono o čemu si maštala/o!

 

S ljubavlju,

Petra

 

p.s. s lijeve strane nalaze se nekoliko fotografija S vision boarda u stvarnost. Prva je bila kamena kuća u kojoj sam do nedavno živjela, druga slika je poruka jedne moje klijentice, a treća je prva vožnja u našem Miniju.

Česta pitanja

Kako funkcionira ova radionica?

Kreiraj svoju stvarnost je online radionica koja je objavljena unutar zatvorene Facebook grupe. Kada izvršiš prijavu i uplatu, zaprimit ćeš link za pristup Facebook grupi. Imaš neograničen pristup radionici, tako da možeš ponavljati gradivo,vježbati uz vodstvo Petre i to iz udobnosti vlastitog doma.

Što mi je sve potrebno za izradu Vision boarda?

Kako bi kreirala/o svoj vision board potrebna ti je ploča – najčešće pluto ploča u dimenzijama po želji. Fotografije za svoj board možeš izrezivati iz časopisa, a najefikasnija varijanta je da ih pronađeš na internetu i isprintaš, tako ćeš dobiti baš ono što želiš. Pripremi škare i ljepilo! I to je to 🙂

Što ako imam dodatna pitanja o radionici?

U komentarima videa, kao i grupi možeš ostavljati bilo kakva pitanja i komentare na koja ćeš dobiti odgovor. Ako želiš postaviti privatno neko pitanje, slobodno se obrati na info@petracutuk.com. Tu smo da ti pomognemo u tvom procesu da Kreiraš svoju stvarnost!

Na koji način mogu svakodnevno raditi meditaciju iz ove radionice?

U zatvorenoj Facebook grupi dobit ćeš na dar meditaciju u audio obliku koju možeš preuzeti. Nakon što je preuzmeš na svoje računalo ili mobitel možeš je prakticirati svakodnevno.

O PETRI

Petra Čutuk je učiteljica meditacije i vježbi disanja s certifikatom internacionalne organizacije, life coach, internacionalno certificirani NLP master i autorica metode Snaga Žene i ciklusa autorskih transformacijskih radionica “Moja vibracija je…” Sa 16 godina počela se baviti radom na sebi koji joj je donjeo velike transformacije zbog kojih je i odlučila prihvatiti ovaj plemeniti poziv da inspirira i podučava ljude kako da počnu vjerovati, tražiti i manifestirati život kakav žele u svim oblastima života. Redovno već više od 10 godina održava radionice, seminare, humanitarne projekte, individualne coachinge koje je prošlo nekoliko tisuća zadovoljnih klijenata kojima je Petra pomogla u duhovnom i osobnom razvoju. Uz ovo Petra je danas uspješna poduzetnica koja je svoju firmu pokrenula kada je imala samo 19 godina, jedan od njenih projekata je ZASU nakit sa svrhom koji je ubrzo nakon lansiranja postao svjetski brend.

PRIJAVI SE SADA - ima još samo nekoliko slobodnih mjesta

X