Petra Cutuk Vjeruj Traži Manifestiraj Zdravlje Meditacija Vježbe Disanja Samopouzdanje Posao Humanitarni Seminar Ljubav Vibracija
Želiš probuditi ljubav prema sebi?
Želiš da tvoja vibracija bude ljubav?
U ovo blagdansko vrijeme želiš širiti ljubav i obradovati nekoga?

Što je humanitarni seminar Moja vibracija je LJUBAV?

Voljet ću se onoga dana kada ću imati 7 kilograma manje…Voljet ću se kada nađem idealnog partnera…Voljet ću se kada nađem bolji posao… Tražiš li i ti izgovore i odgađaš li započeti voljeti sebe?

Jesi li se jednom razočarao/la u ljubav i sada kao da “u ljubav vjere nemam…”? Misliš li da je nemoguće pronaći dobrog partnera? Imaš li osjećaj kao da tvoje srce nije spremno primiti i slati ljubav?

Sada imaš jedinstvenu priliku prisustvovati humanitarnom seminaru Moja vibracija je LJUBAV te naučiti kako da u svoj život uneseš snažnu energiju ljubavi. Dobit ćeš konkretne alate i smjernice kako da zavoliš sebe i počneš širiti energiju ljubavi.

Zašto trebaš doći na ovaj seminar?

 

Ovaj seminar kreirali smo tako da odgovara svakome od vas, bilo da ste u vezi, braku ili sami, zaljubljeni ili se tek planirate zaljubiti. Namijenjen je svima koji žele  dobiti konkretne alate i smjernice kako da probude energiju ljubavi u svojim životima. Ukoliko se nalaziš u jednom od tri opisa, to je dodatna potvrda da je upravo ovo seminar koji će ti biti fenomenalna podrška na tvom putu promjene.

Tažiš li izgovore da počneš voljeti sebi i prihvaćati se onakva/av kakav jesi? Želiš li napokon voljeti sebi i povećati svoje samopouzdanje? Na ovom seminaru ćeš dobiti alate kako da ukloniš blokade i uvjerenja koja imaš prema sebi kako bi počela/o stvarati pozitivnu sliku o sebi. Ovo će ti pomoći da razviješ odnos pun ljubavi prema sebi.

Misliš li da je nemoguće imati skladnu vezu punu razumijevanja? Jesi li se razočarao/la u ljubav i izgubio/la vjeru da će tvoja iduća veza biti bolja? Vodit ćemo te kroz proces kreiranja budućnosti kakvu želiš i dobit ćeš alate kako da privučeš partnera u svoj život.

Imaš osjećaj kao da ti je teško otvoriti svoje srce i pokazati toplinu i ljubav? Energija ljubavi je jako snažna i pomaže nam ukloniti strahove i blokade na psihofizičkom nivou. Na ovom seminaru radit ćemo zajedno meditaciju za otvaranje tvog srčanog centra,

Što ćeš sve dobiti po cijeni od samo 88 kuna

 KREIRANJE NOVIH UVJERENJA – dobit ćeš  konkretne alate kako da kreiraš podržavajuća uvjerenja o ljubavi i da otpustiš ograničavajuća uvjerenja (u ljubavi nemam sreće, u ljubav vjere nemam, teško je pronaći idealnog partnera i sl)
 
VIZUALIZACIJA SKLADNE VEZE ovaj dio radionice pružit će ti alate kako da privučeš i kreiraš skladnu vezu.
 POSTAVLJANJE CILJEVA dobit ćeš alate pomoću kojih ćeš od sada postaviti svaki svoj cilj
 MEDITACIJA ZA OTVARANJE SRČANOG CENTRA Zamisli kakvu ćemo energiju zajedno stvoriti kada ćemo biti usmjereni na jedan cilj – širenje vibracije ljubavi. U ovoj meditaciji otvorit ćeš svoje srce i osvijestiti moć ljubavi za iscjeljenje negativnih emocija i blokada u svom tijelu i um

…i to još uvijek nije sve!
Ljubav se najviše širi kada se dijeli s drugima!

Iz tog razloga ovaj seminar je HUMANITARNOG karaktera i svojim dolaskom unijet ćeš vibraciju ljubavi onima kojima je to najpotrebnije. Od svake prodane ulaznice 50% prihoda donirat ćemo:

Zagreb – udruga Mali zmaj koja se bavi poboljšanjem kvalitete života nezbrinute i siromašne djece

PulaDječji dom Ruža Petrović

RijekaDječji dom I.Brlić Mažuranić

 

Sretni smo i zahvalni što ćemo zajedno kreirati vibraciju ljubavi i proširiti je dalje. Hvala unaprijed svakome od vas tko će se pridružiti ovom seminaru.

Petra Cutuk Vjeruj Traži Manifestiraj Zdravlje Meditacija Vježbe Disanja Samopouzdanje Posao Srce
Petra Cutuk Vjeruj Traži Manifestiraj Zdravlje Meditacija Vježbe Disanja Samopouzdanje Posao Humanitarni Seminar Ljubav
Predavači

“Sretna sam jer ovaj humanitarni seminar vodim zajedno Karlom, on je moja najveća životna podrška, motivacija i osoba s kojom se zajedno razvijam u svim segmentima života. Naša ljubav traje već skoro 11 godina i drago nam je da ćemo s tobom proširiti svoju priču i vibraciju koju nosimo u sebi.” Petra

Lokacije

30.11. (18.30 do 20.30) Zagreb CookHub  – Zagrebački velesajam – Paviljon 14A

4.12. (18.30 do 20.30) Pula – Hotel Park Plaza Histria

5.12. (18.30 do 20.30) Rijeka -Hotel Jadran

Cijene ulaznica:

Zagreb –88,00 kn

Pula – 88,00 kn

Rijeka – 88,00 kn

Ljubav je tema koja uvijek privlači velik broj ljudi jer smo se gotovo svi uvjerili koliko je moćna i koliko promjena donosi u naše živote. Ako i ti želiš pokrenuti pozitivne promjene u svom životu i želiš u ovo blagdansko vrijeme širiti ljubav i svojim dolaskom učiniti dobro za sebe i za druge, drago nam je da ćemo se družiti na upravo ovom seminaru. Broj polaznika u svakom gradu je ograničen. Kako bi bilo da odmah sada rezerviraš svoje mjesto na ovom jedinstvenom događaju?

Iskoristi sada promo cijenu povodom dana žena

X