Inspirativna iskustva

Petra Cutuk Vjeruj Traži Manifestiraj Zdravlje Meditacija Vježbe Disanja Samopouzdanje Posao Savjet San Emocije Ljepota Promjena Energija Inspiracija

Inspirirati nekoga je najljepši osjećaj na svijetu…

Draga Petra želim ti se zahvaliti na prekrasnoj radionici Postani Majstorica Sreće.Slijedila sam svoju intuiciju i osjećala da ću na ovoj radionici pronaći i više nego jedan odgovor na svoja pitanja.Tako se i manifestiralo.Hvala ti na iskrenom dijeljenju svojih životnih iskustava to je ljepota emocija iskreno reći svoje osjećaje.Hvala ti na konkretnim objašnjenjima za Ciljeve u životu,dobrobiti Zvukova za naše tijelo i meni najvažnije DISANJE.Hvala ti za vježbe disanja koje su meni osobno od velike važnosti.Hvala svim predivnim ženama i Karlu koji su podijelili svoju pozitivnu energiju na radionici.Za kraj vrlo vrijedna stvar su tvoje knjižice s pisanim materijalom s radionice jer su divan podsjetnik kroz cijelo vrijeme rada na sebi!Radujem se novom susretu !Od srca Katarina Pišonić.

Radionica Kreiraj godinu kakvu želiš bila je fantastična. Dobila sam toliko puno uvida u sebe i znanje kako da promijenim život. Već su mi se neki ciljevi počeli ostvarivati, tako da stvarno ovo djeluje. Oduševljena sam.

Maja Š.

Draga Petra, hvala na odličnoj radionici u Rijeci. Inspirirala si me da konačno poduzmem nešto u svom životu, prestanem samo sanjariti i krenem ostvarivati ciljeve. Nakon radionice osjećam se odlučno i kao da mogu sve što želim realizirati. Hvala ti na svemu. Jedva čekam iduće susrete.

Helena B.

Draga Petra.
Evo par dojmova s jucerasnje radionice.. Bilo mi je jako lijepo i korisno, iznenadjujuce…
Dobili smo konkretne smjernice za zdraviji i sretniji zivot  i sigurno cu prakticirati neke od savjeta svakodnevno, a knjizica koju smo dobili je odlican podsjetnik na sve vjezbe. Sve pohvale i za tvoj rad!
Samo veselo i hrabro dalje ❤
Nadam se da ce uskoro opet biti prilike za druzenje.

Ana P.

Draga Petra, dogodilo mi se toliko pozitivnih stvari u zadnje vrijeme, odnosno od radionice “Manifestiraj svoje snove” da sam imala veliku potrebu javiti ti se, jer volim dijeliti pozitivu s predivnim i spiritualnim ljudima poput tebe! Ni sama ne znaš kako si utjecala na moja razmišljanja i pozitivne promjene! Zahvalna sam na ljudima kao što si ti koji me svakodnevno inspiriraju i svojom pozitivom natjeraju osmijeh na lice i probude još veću zahvalnost na sitnicama koje proživljavam!

Tea B.

Bilo je jako ugodno, sa puno korisnih informacija, i sa sjajnom energijom:) Nikada još nisam vidjela tako pomno uskladjem projekt sa divnim rezultatom- narukvicom mojih snova! Divni ste…

Nataša I.B.

Tvoja pozitivna energija je zarazna. Inspirirala si me u potpunosti. Hvala, hvala. hvala.

Ivona P.

Radionica Snaga Žene mi je otvorila oči. Probudila se energija u meni za koju nisam ni znala da je imam. Hvala ti od srca.

Tamara Ž.B.

Pravo je osvježenje uspoznati ovako mladu, poduzetnu osobu čija te priča ostavi bez daha. Sretna sam jer sam imala priliku proći tvoju radionicu, veselim se primijeniti naučene korake manifestacije u svom životu. Sretno dalje.

Katarina H.

Oduvijek sam znala da sve ideje koje imam u glavi mogu postati stvarnost, no često sam odustajala na putu ostvarenja istih jer nisam znala točno korake kako da ih ostvarim. Ova radionica mi je pomogla, naučila sam toliko puno korisnih stvari i cijela priča kako nešto možemo ostvariti mi je sada puno jasnija. Hvala ti, bilo je jako lijepo iskustvo.

Marija I.

Draga Petra, hvala, hvala, hvala. Ova radionica mi je još jedna potvrda Univerzuma da slučajnosti ne postoje. Naime, proučavajući znaćenje kristala koje sam odabrala intuitivno za izradu svoje narukvice, dobila sam još jednu potvrdu da me Univerzum, Bog i Andjeli čuju, podržavaju te da sam na dobrom putu ka ostvarenju svoga velikoga sna. Tvoja i Karlova radionica (iako je on bio u ‘sjeni’) su mi dali još neke dodatne smjernice i savjete kako zadržati fokus i ….to je to. Srce mi je puno ljubavi , obuzimaju me žmarci i neopisiva toplina svaki put kad pogledam u narukvicu, nešto predivno. Lebdim od kad sam je stavila na ruku, naprosto ti ne mogu opisati osjećaj koji se otvorio u meni. Hvala, hvala, hvala veeeeliko vam hvala oboma na ovom diiiivnom poklonu i velikodušnosti i na ovom divnom iskustvu.

Aida B.

ŽELIŠ LI I TI POZITIVNU PROMJENU U SVOM ŽIVOTU?

[no_button size=”large” style=”” text=”KRENI” icon_pack=”no icon” fa_icon=”angle-right” icon_position=”” icon_color=”#ffffff” icon_background_color=”” icon_background_hover_color=”” link=”https://petracutuk.com/?page_id=135″ target=”_self” color=”#ffffff” hover_color=”#0a0a0a” background_color=”#0a0a0a” hover_background_color=”#e5d8d2″ border_color=”#0a0a0a” hover_border_color=”#e5d8d2″ border_width=”” font_size=”20px” font_style=”normal” font_weight=”500″ margin=”” padding=”” border_radius=””]

PRIJAVI SE SADA - ima još samo nekoliko slobodnih mjesta

X