Petra Cutuk Vjeruj Traži Manifestiraj Zdravlje Meditacija Vježbe Disanja Samopouzdanje Posao Blog Zdravlje Uspjeh

Je li zdravlje važno za uspjeh?

Naše tijelo, duh i emocije su jako povezani. Pitanje je posvećujemo li im dovoljno pažnje?

Primijetila sam da kada smo mladi da nam pojam zdravlja i nije nešto extra privlačno. Jedemo svašta, ne spavamo dovoljno, prakticiramo navike koje nam često ne donose sjajne rezultate. Mislimo da znamo najbolje za sebe i savjeti odraslih, mudrijih nam kroz jedno uho uđu, a kroz drugo izađu van 🙂 Sve do trenutka kada ne dođe neki problem. Kada se javi neka bolest, koja nam obično nešto signalizira na dubljem nivou, shvatimo da nismo povezani sa vlastitim tijelom. I to obično bude trenutak promjene. Trenutak kada si kažem od danas mijenjam život, pazim što jedem, vježbam, vodim računa o svom tijelu. Je li ti se dogodio kada taj trenutak?

Kaže se svako zlo za neko dobro i zato danas kada razmislim zahvalna sam jer sam kao dijete – teenager dobila svoju lekciju. Dane svog djetinjstva sam često provodila bolesna. Od rođenja sam imala problema s bubregom koji nije pravilno radio i sa stalnim upalama mjehura koje su mi bila prava muka. Bila sam stalno prehlađena, slabog imuniteta, vječno u redovima kod doktora.  I tako do moje 16 godine kada sam odlučila promijeniti svoju vibraciju i svoj život. Od tada sam već 11 godina savršeno zdrava. Tada sam počela sa svojom praksom  meditacije, vježbi disanja, ljubavi prema sebi i dubljem povezivanju sa sobom.

Ovaj članak pišem jer te želim inspirirati. Želim te potaknuti da ne čekaš “taj trenutak” već da odmah sada počneš slušati svoje tijelo i postaneš mu prijatelj. Prestani unositi toksine (jer doći će dan naplate) i započni nove navike koje će povećati tvoju vibraciju.

Zdravlje je mnogo više od toga da ne moraš ići doktoru .

Dobro zdravlje povećava našu energiju. A naša energija nam omogućuje da živimo život iz svojih snova. Kada imaš energije, kada si u visokoj vibraciji, lakše se fokusiraš na svoje ciljeve. Lakše prihvaćaš nove izazove, pronalaziš rješenja, stvaraš nove životne prilike. Zdravlje je početna točka uspješnog života. I kada ga postigneš, važno ga je održavati. Tu nam je veliki izazov i često u trenutku kada riješimo neki zdravstveni izazov, vratimo se na naše stare navike. Zaboravimo lekciju koju smo naučili. Najbolje je osvijestiti da je svaki trenutak prilika da radimo na vlastitoj energiji i brinemo o svom duhu, tijelu i emocijama.

I, što ćeš danas napraviti za svoje zdravlje i svoju uspješnu budućnost?

Kako bi ti pomogla, kreirala sam ovaj besplatni e-book 5 koraka do savršenog zdravlja koji možeš preuzeti KLIKOM OVDJE.

ili nauči već danas vježbe i alate koji su meni pomogli da se iscijelim i da svaki dan njegujem svoje zdravlje & energiju uz pomoć online radionice Transformacija zdravlja.

Petra Cutuk Vjeruj Traži Manifestiraj Zdravlje Meditacija Vježbe Disanja Samopouzdanje Posao Transformacija Zdravlja

ONLINE RADIONICA NA KOJOJ ĆEŠ NAUČITI KORAKE I ALATE KOJI SU MENI POMOGLI DA BUDEM SAVRŠENO ZDRAVA 11 GODINA. KLIKNI ZA VIŠE

No Comments

Post A Comment

Iskoristi sada promo cijenu povodom dana žena

X