Kristali za plodnost i trudnoću

Danas sam ušla u 16.tjedan trudnoće i ne mogu dočekati petak kada ćemo saznati spol bebice. Trudnoća je stvarno predivan period u kojem otkrivam neki novi svijet. Budući da je velik dio moje zajednice na društvenim mrežama upoznat koliko volim svijet kristala te sam dobila mnogo upita koji kristali su dobri za trudnoću, koji za plodnost, u nastavku ovog blog posta možeš pročitati cijeli vodič o najboljim kristalima za plodnost kao i o kristalima koji nas odlično podržavaju u periodu trudnoće.

Kristali su tisućama godina poznati po svojim svojstvima te se koriste za podizanje vibracija, uklanjanje nekih energetskih blokada, pomažu nam pri oslobađanju negativnih misli, poznati su da štite od negativnih utjecaja okoline. Svaki kristal ima svoju energiju i vibraciju koja djeluje na nas kada ga nosimo na sebi (ili držimo u prostoru). U svijet kristala sam ušla prije više od 10 godina, kada sam ih počela koristiti za neke tadašnje zdravstvene probleme i izazove sa svojim emocijama. Zbog predivnih transformacija koje sam postigla zahvaljujući kristalima, prije više od 6 godina pokrenula sam ZASU brend nakita kako bi mogla širiti ovu priču i kako bi svatko od vas mogao upoznati snagu kristala.

A vratimo se mi kristalima za plodnost i trudnoću 🙂

Najbolji kristali za plodnost

Ako osjećaš majčinske instinkte, imaš želju da i ti postaneš majka, kristali ti mogu u tome pomoći. Određeni kristali povoljno djeluju na balans ženskih hormona, smanjuju stres i povećavaju samu plodnost.

Najsnažniji kristal za ovo razdoblje je svakako Unakit. To je kristal koji se tisućama godina preporuča ženama da ga nose na sebi kako bi povećale svoju plodnost, odlično djeluje na ženski reproduktivni sustav, smatra se da je kristal koji stvara novi život. I za vrijeme trudnoće odlično ga je nositi jer štiti bebu i mamu od negativnosti i smatra se da dobro djeluje na zdravlje. S ovim kristalom dizajnirala sam narukvicu “Drvo Života” jer mi je inspiracija bila stvoriti komad nakita koji će simbolizirati rađanje novog života.

Mjesečev kamen – od davnih vremena, ovaj je kristal povezan s mjesecom te nosi žensku energiju (u prošlosti su se ženski ciklusi ravnali prema mjesečevim mijenama). Povećava žensku plodnost, pomaže uravnotežiti hormone i olakšava prirodno začeće.

Biseri – simbol su ženstvenosti te pomažu kod problema ženskih reproduktivnih organa. Također su poželjni za uravnotežen rad hormona i plodnost.

Karneol – narančasti kristal koji će ti dobro doći u periodu kada želiš ostati trudna jer povećava seksualnu energiju, uklanja blokade, povećava plodnost i smanjuje strahove. Velik broj neplodnosti često nastaje zbog potisnutih strahova kojih nismo svjesni, a ovaj kristal povoljno djeluje na to.

Najbolji kristali za trudnoću

U periodu trudnoće smo vrlo senzibilne i postoje neke stvari koje nam tada postaju centar svijeta: zdravlje i razvoj naše bebice, naš unutarnji mir (što manje stresa jer stres nije dobar za bebu) i naravno naše zdravlje. Prema ovim čimbenicima odabrala sam nekoliko svojih kristala favorita koji nam pomažu da nam trudnoća bude što ljepši period.

Apsolutni ‘must have’ u trudnoći je Gorski kristal. On je jedan od najsnažnijih kristala koji djeluje na naš um, tijelo i emocije. Smanjuje umor, povećava našu energiju, osnažuje imunitet, jača našu otpornost na stres i kada je u kombinaciji s drugim kristalima on još dodatno pojačava njihovo djelovanje.

Rozenkvarc je također kristal poželjan u trudnoći jer povoljno utječe na reproduktivne organe, on je aktivator našeg srčanog centra i odlično povezuje majku s bebom i gradi taj odnos pun ljubavi i nježnosti. Štiti od negativnosti i uz to pomaže u periodu nakon poroda kako bismo se brže regenerirale.

Lapis lazuli smanjuje stres i njegov utjecaj na naše tijelo. Ima sposobnost transformirati negativnu energiju u pozitivnu i eliminirati stres iz okoline. Smatra se da olakšava porod, u prošlosti su ga žene nosile i za vrijeme poroda (već se vidim kako ću se sva nakititi s lapis lazulijem prije poroda 🙂

Kristali koje sam navela za plodnost: mjesečev kamen, biseri i unakit su također odlični i u samoj trudnoći.

Ako imaš bilo kakvih pitanja slobodno mi napiši u komentaru, voljela bi čuti tvoje mišljenje.

A ovo su narukvice koje preporučam, samo klikni na njih i otvorit će ti se više o njima.

Narukvica “Snaga Žene” je najpopularnija za trudnice i one koje to žele postati, na sebi ima rozenkvarc, rodonit, mjesečev kamen.

Narukvica “Savršeno zdravlje” na sebi ima gorski kristal, zeleni žad, rozenkvarc i fluorit.

Narukvica “Drvo Života” je idealna za sve trudnice i žene koje žele ostati u drugom stanju

 

POKLON ZA TEBE – iskoristi kupon kod za 25% popusta za kupnju ZASU narukvica za plodnost i trudnoću. Kupon možeš iskoristiti samo do 30.5. do 21h., potrebno je prilikom kupnje u košarici unijeti kod: trudnoca25 i popust će se obračunati. Posjeti ZASU shop klikom OVDJE.

No Comments

Post A Comment

PRIJAVI SE SADA - ima još samo nekoliko slobodnih mjesta

X