Detox tijela, uma i emocija

Ova ONLINE radionica je investicija u tvoju sadašnjost i budućnost

DETOX TI JE POTREBAN UKOLIKO SE PRONALAZIŠ U JEDNOM (ILI VIŠE) OVIH OPISA:

1) Osjećaš umor i bezvoljnost (iako možda dobro spavaš, nikako da se riješiš tog umora)?

2) Primjećuješ kako sporo napreduješ u nekim oblastima života, kao da ti nedotaje pokretačke energije?

3) Nakupljaju ti se negativne emocije i teško “izlaziš na kraj” s njima?

4) Imunitet ti je jako slab i ne osjećaš vitalnu energiju u sebi?

5) Često razmišljaš o prošlosti, brineš o budućnosti, a u sadašnjem trenutku teško uživaš?

6) Želiš novu energiju, pozitivne promjene u svom životu?

Snaga Žene

ONLINE radionica koja će probuditi tvoju unutarnju snagu

Petra Cutuk Vjeruj Traži Manifestiraj Zdravlje Meditacija Vježbe Disanja Samopouzdanje Posao Snaga Senzualnost

Želiš li probuditi svoju najsnažniju energiju? Jesi li spremna otkriti snagu svoje ženske energije i početi uživati u vlastitom tijelu? Ova radionica kreirana je kako bi ti pružila tehnike i alate za buđenje naše snažne seksualne energije. Nauči kako možeš svakodnevno koristiti svoj potencijal i unutarnju energiju za postizanje zdravlja, otklanjanje energetskih blokada, buđenje ljubavi i zadovoljstva prema sebi. Razvij pozitivan stav prema vlastitom tijelu, probudi snagu koja leži u tebi!

SAMOPOUZDANJE

WEBINAR koji će ti pomoći da povećaš samopouzdanje i ostvaruješ više uspjeha

Petra Cutuk Vjeruj Traži Manifestiraj Zdravlje Meditacija Vježbe Disanja Samopouzdanje Posao Samopouzdanje Webinar Radionica Uspjeh

Kada nemamo samopouzdanja odgađamo važne korake u životu, živimo u strahu, nezadovoljstvu, ne volimo i ne cijenimo sebe. Ja znam kako je to. I sada ću ti iskreno reći, uspjela sam to promijeniti, i ti to možeš! Možeš ostaviti prošlost iza sebe, kako bi buduća ti bila samopouzdana osoba. Možeš se suočiti sa situacijama od kojih si bježala zbog manjka samopouzdanja. Možeš ostvarivati svoje ciljeve. Možeš zračiti energijom samopouzdanja. Postani i ti samopouzdana osoba uz radionicu Samopouzdanje.

KREIRAJ SVOJU STVARNOST

ONLINE radionica – želiš li ti da tvoji snovi postanu tvoja stvarnost?

Događa li ti se da tvoji ciljevi jako sporo postaju stvarnost? Primjećuješ kako gubiš fokus i ponekad odustaješ od svojih snova? Želiš li postati osoba koja manifestira svoje ciljeve? Ako je tvoj odgovor “DA” na bilo koje (ili sva) pitanje onda je radionica “Kreiraj svoju stvarnost” stvorena upravo za tebe. I jako sam sretna što ćeš upravo sada napraviti ovaj korak da počneš kreirati svoju stvarnost onakvom kakvu želiš!

TRANSFORMACIJA ZDRAVLJA

ONLINE radionica s kojom ćeš poboljšati svoje trenutno zdravstveno stanje, povećati nivo energije i jednostavno se bolje osjećati u svojoj koži

Petra Cutuk Vjeruj Traži Manifestiraj Zdravlje Meditacija Vježbe Disanja Samopouzdanje Posao Pelješac Asane

Sada imaš priliku pridružiti se transformacijskoj radionici koja će ti pružiti alate, tehnike i motivaciju da poboljšaš svoje zdravlje. Želiš li imati više energije i probuditi vibraciju zdravlja u sebi? Ova radionica je za svakoga tko se želi osjećati bolje u vlastitoj koži, promijeniti način razmišljanja, usvojiti podržavajuća uvjerenja o zdravlju i povećati svoju svakodnevnu razinu energije. Nakon završene online radionica “Transformacija zdravlja” imat ćeš ključ za zdravlje u svojim rukama i kreirat ćeš plan za svoju svakodnevnicu s novim navikama koje će donijeti transformacije u tvoj život.

PMSPostani Majstorica Sreće

WEBINAR koja će tvoje emocije dovesti u balans

Petra Cutuk Vjeruj Traži Manifestiraj Zdravlje Meditacija Vježbe Disanja Samopouzdanje Posao Savjet Emocije Ljepota Pms Senzualnost

Pogledaj ovu sliku. Pronalaziš li sebe u njoj? Da, to smo mi – žene. Senzibilne, emotivne, snažne i svakako trebamo biti takve i pokazivati svoje emocije. No osjećaš li ponekad da emocije kontroliraju tvoj život? Koliko puta ti se dogodilo da u vrlo kratkom roku promijeniš cijelu paletu emocija, od tuge, preko ljutnje, straha, do smijeha? Želiš li preuzeti emocije u svoje ruke i osjećati se samopouzdano & sretno & zadovoljno?

Svakodnevno se susrećemo s novim izazovima, situacijama u kojima trebamo zadržati svoju emocionalnu stabilnost. Srećom, imamo fantastičnu sposobnost da sami upravljamo svojim emocijama, sami ih kreiramo i mijenjamo.

Pridruži se ovoj jedinstvenoj radionici na kojoj ćeš naučiti tehnike za cijeli život koji će ti pomoći da svoje emocije održiš u balansu.

DRAGO MI JE ŠTO ĆEŠ I TI BITI DIO OVE ZAJEDNICE

Prijavi se da u svoj sandučić dobivaš motivaciju, savjete, vježbe, promocije i budeš dio ove fenomenalne zajednice.

Pročitala/o sam Izjavu o privatnosti i Uvjete korištenja i slažem se s njom*

HVALA NA PRIJAVI!