ZDRAVLJE je visoko na listi vrijednosti u našim životima, a meditacije nam pomažu probuditi vitalnu energiju u nama, podržati naše zdravlje i postići unutarnji mir.

Duh, tijelo i emocije čine jednu savršenu cjelinu. Meditacija pozitivno djeluje na sva 3 aspekta.

Ova kolekcija meditacija sadrži 4 meditacije za buđenje vibracije zdravlja i na poklon ćeš dobiti još 2 meditacije: kratku meditaciju za podizanje vibracije zdravlja i meditaciju za dobar početak dana.

Kako nam meditacija pomaže?

Kada malo sagledaš svoj život, složit ćeš se s time da su tvoje tijelo, duh i emocije povezani? Recimo kada imaš neki zdravstveni problem, teško tada održavaš svoj pozitivan duh. Češće ti naviru neke tužne misli, negativnost? Ili kada se nalaziš u stresnoj situaciji, možda ti se događa da te boli želudac, počinješ plitko disati?

Ovo nam se svima događa jer smo mi sačinjeni od duha, tijela i emocija i ako želimo holistički pristupiti na poboljšanje kvalitete života, trebamo voditi računa o sva 3 aspekta. Meditacija nam tu jako pomaže jer kroz nju se povezujemo sa svojim fizičkim tijelom, stvaramo bolju konekciju između duha – tijela – emocija, učimo slušati signale koje nam tijelo šalje, smanjujemo stres koji skupljamo tokom dana, pročišćavamo emocije.

Meditacija je toliko jednostavna tehnika, a toliko snažna! Ne treba ti puno vremena u danu, možeš je prakticirati gdje god se nalazio. Iskoristi snagu meditacije.

Ovo možeš očekivati od ove kolekcije meditacija

Meditacija “Opuštanje i iscjeljenje” (trajanje 15:06) – ovu meditaciju pripremila sam za tebe kako bi opustila/o napetosti iz svog tijela i započela/o proces iscjeljenja. Opuštenost je najvažnije stanje koje trebamo postići ako želimo da naše tijelo bude zdravo i snažno.

Meditacija “Buđenje 7 čakri” (trajanje 14:52) – čakre su energetski centri u nama i kada su nam aktivne i u balansu imat ćemo vitalnu energiju i zdravlje. Ova meditacija pomoći će ti aktivirati svih 7 čakri. Prednost ove meditacije je što djeluje na svih 7 čakri kako bi ti cijelo tijelo bilo u balansu i kako bi probudila i održala zdravlje duha i tijela.

Meditacija “Novi Ja” (trajanje 11:14) – postaješ ono kakave su ti misli”, ova meditacija pomoći će ti da tvoj nesvjesni um prihvati ideju tebe kao potpuno zdrave, vitalne i energične osobe.

Meditacija “Pročišćenje” (trajanje 14:29) – ova meditacija pomoći će ti eliminirati toksine iz tvog organizma. U ovoj meditaciji posjetit ćeš jednu predivnu šumu i povezati se s elementom Vode i Sunca koji pročišćavaju i donose vitalnu energiju.

BONUS “Za podizanje vibracije zdravlja” (trajanje 8:44) – ova kratka meditacija pomoći će ti u trenucima kada osjećaš malaksalost, manjak energije, pad imuniteta ili napetost u fizičkom tijelu.

BONUS “Aktiviranje energije jutra”  (trajanje 8:35) – ovo je predivna meditacija koja kratko traje i koja je idealna za početak svakog dana. S ovom meditacijom započet ćeš dan s pozitivnom energijom.

Meditacije ćeš zaprimiti na svoj e-mail u audio obliku i možeš ih preuzeti na bilo koji uređaj.

Naruči sada svoju kolekciju meditacija “Vibracija zdravlja”

CIJENA 14 €

Ispuni kontakt obrazac i u najkraćem roku ćeš zaprimiti podatke za plaćanje (moguće platiti virmanski, kartično ili PayPal)

    Pročitala/o sam Izjavu o privatnosti i Uvjete korištenja i slažem se s njom

    © Petra Cutuk 2023

    Iskoristi sada promo cijenu povodom dana žena

    X