Ova 4 kristala aktivirat će tvoju energiju

Osjećaš kako ti je nivo energije prilično nizak? Jedva čekaš proljeće da se malo pokreneš iz ovog zimskog sna i otkloniš osjećaj tromosti? Potrebne su ti velike količine kave da se ujutro pokreneš?

Umor je česta pojava danas i može biti prilično iscrpljujuća jer osim što se fizički osjećamo umorno, i mentalno smo manje efikasni, teško se fokusiramo i nedostaje nam motivacije u životu. Najjednostavnije rečeno: umor i manjak energije nisu dobri prijatelji uspješnog života i ostvarenja ciljeva 🙂

Možda bi bilo dobro da počneš nositi na sebi kristale koji su poznati kao aktivatori energije “boosteri”, a donosim ti svojih 4 favorita među kristalima koji imaju najsnažnije djelovanje. Kristale možeš nositi na sebi kao komade nakita, ili ih držati u prostoru, nositi u torbi i slično. Osobno preferiram nositi ih u obliku nakita jer dokazano je kako u dodiru s kožom imaju snažniji učinak.

Ovih 4 kristala će buditi tvoju energiju na svakodnevnom nivou:

Karneol – kristal koji nas motivira

Ovaj predivni kristal (dolazi u nijansama od crvene do narančaste) ima snažnu energiju. Potiče hrabrost, daje unutarnju snagu, pomaže nam da se riješimo strahova. Pomaže nam vjerovati u sebe i svoje mogućnosti, da se lakše kreativno i emotivno izrazimo, i otkrijemo sve svoje talente. Ovo je kamen koji uzemljuje i pojačava fokus te koncentraciju.  Poznat je kao kristal motivacije koji unosi radost i strast u životu, smanjuje onaj osjećaj neentuzijazma i motivira nas na akciju.

AMAZONIT – kristal koji pročišćuje um, tijelo i emocije

Osjećaj umora i tromosti često je posljedica nakupljene negativne energije, toksina u tijelu i jednostavno nam je potrebno osloboditi i otpustiti tu energiju kako bismo stvorili prostora za novu, pozitivnu energiju i jednu vrstu životnog osvježenja. Tu nastupa amazonit, kristal nježne plave boje koji obožavam. Smatra se da je povezan s planetom Venerom. Ovaj kristal pojačava misli, poboljšava kreativnost, intelekt, psihičke sposobnosti i intuiciju. Pročišćava sve meridijane u našem tijelu, donosi samopozudanje, smanjuje stres i povoljno djeluje na mozak i živčani sustav. Amazonit povećava protok energija u našem tijelu.

GORSKI KRISTAL – kristal koji jednostavno moraš imati

Gorski kristal je jedan od najpoznatijih kristala i smatra se najsnažnijim među kristalima jer ima sposobnost djelovanja na svih 7 čakri, na naše tijelo, duh i emocije. Stari Rimljani su vjerovali da on u sebi nosu energiju bogova koja daje mudrost, snagu i veliku količinu energije. On može biti zamjena bilo kojem drugom kristalu, pojačava snagu svakog kristala, te može energetski čistiti ostale kristale. Koristi se za zaštitu od energetskih utjecaja ljudi koji nas okružuju, pomaže nam fokusirati se, imati jasnoću misli i djelovanja. Nošenje gorskog kristala povećava razinu mentalne i fizičke energije, pročišćuje tijelo, regenerira sve organe, stimulira imunološki sustav i dovodi rad čitavog organizma u ravnotežu.

AVENTURIN  – kristal koji unosi radost u sve segmente života

Aventurin je jako zanimljiv kristal koji dolazi u narančastoj, zelenoj i plavoj boji. Poznat je po tome što uklanja blokade i strahove koji nas blokiraju da živimo svoj pun potencijal. Smatra se kako donosi veliku količinu sreće i radosti u život. Otvara našu srčanu čakru i pomaže nam da postanemo zahvalni u životu i više djelujemo iz ljubavi, a manje iz straha. Osobe kojima nedotaje životna volja i elan, obožavat će ovaj kristal jer jako povećava razinu energije i optimizam.

 

NARUKVICE KOJE ĆE TI POMOĆI PROBUDITI ENERGIJU

Ako te priča o ovim kristalima zainteresirala i želiš početi koristiti kristale kao svoje male pomagače, donosim ti prijedlog narukvica s ovim kristalima koje će ti biti sjajna podrška.

POKLON ZA TEBE: do 1.3. unesi kupon kod: petra20 za 20% popusta na kupovinu ZASU proizvoda.

Narukvica “Chakrice” na sebi ima 7 kristala koji bude našu energiju: karneol, narančasti aventurin, žuti kalcit, rozenkvarc, amazonit, ametist i gorski kristal. (Saznaj više i naruči)

Narukvica “PRočišćenje” s amazonitom. Pročisti svoje tijelo, meridijane od nakupljenih toksina, i svoj um od negativnih navika i razmišljanja.(Saznaj više i naruči)

Narukvica “Nova energija”sa zelenim avneturinom će ti donijeti svježinu pozitivnu energiju.(Saznaj više i naruči)

Narukvica “Yin Yang” s gorskim kristalom pomoći će ti stvoriti veći balans u životu i pokrenuti energiju. (Saznaj više i naruči)

Nema komentara

Objavi komentar

DRAGO MI JE ŠTO ĆEŠ I TI BITI DIO OVE ZAJEDNICE

Prijavi se da u svoj sandučić dobivaš motivaciju, savjete, vježbe, promocije i budeš dio ove fenomenalne zajednice.

Pročitala/o sam Izjavu o privatnosti i Uvjete korištenja i slažem se s njom*

HVALA NA PRIJAVI!