O čemu je riječ?

#humanitarniprojekt

Želiš li napraviti promjene u svom životu? Potrebno ti je više samopouzdanja? Spremna si raditi na sebi? Tvoje srce je puno ljubavi i želi nekome pomoći i usrećiti ga?

Onda si s razlogom ovdje. Ovo je projekt koji sam osmislila i koji vjerujem da će te potaknuti da se pridružiš.

Moja draga prijateljica Dijana Kocić dala je otkaz na poslu i otišla volontirati u jednu školu u Africi. U toj školi ima 527 djece. Djece koja danas u 21.stoljeću svoju edukaciju i dane provode u školi koja nema struju, nemaju loptu za igranje, nisu vidjeli atlas, često su gladna, odjeća im je poderana, nemaju mnogo… Ta djeca imaju velik osmijeh i srce iako nemaju niti bojice kojima mogu oslikavati šarenilo svijeta koji ih okružuje.

Veliko srce ima hrabra Dijana koja je odlučila za vrijeme svog boravka napraviti PROMJENU. Napravila je listu stvari i troškovnik što je sve potrebno da se uredi barem dio škole. Akcija je u tijeku, već je skoro pola sredstava prikupljeno u samo nekoliko dana. Radovi su počeli. Djeca se igraju sa svojom prvom loptom, u tom Afričkom selu sada postoji učionica s prvom utičnicom (uveli su struju), pokrpane su rupe u krovu, crta se s novim bojicama, promjene se događaju.

Cijeli projekt je transparentan i možeš pratiti progres:

Klikni za Dijanin Instagram

Klikni za Dijanin Blog

A tu sada nastupaš ti!

“Promjena za promjenu” je tvoj i moj doprinos cijeloj priči! Snizila sam maksimalno cijene svojih edukacija i od svake prodaje 50% uplaćujemo Dijani za ovaj projekt. Idealan je trenutak da odabereš neku edukaciju za sebe i na taj način doneseš osmijeh ovoj djeci koji su rođeni pod sretnom zvijezdom samo im život to još nije pokazao. Molim te od srca da iskoristiš ovaj trenutak jer jedino zajedno možemo nešto napraviti.

NAPRAVI PROMJENU ZA PROMJENU I ODABERI RADIONICU

Jesi li spremna otkriti snagu ženske energije?

Osjećaš li manjak ženstvenosti?

Nemaš dovoljno samopouzdanja?

Nedostatak samopouzdanja. Negativne emocije prema sebi. Nezadovoljstvo životom. Osjećaj srama. Nemogućnost pronalaska partnera. Ovo su samo neki od “simptoma” s kojima se danas susreće velik broj nas žena. Zbog vremena u kojem živimo gdje mnogi smatraju žensku energiju slabijom, u želji da budemo prihvaćene, sve više aktiviramo muški princip, a žensku energiju pomalo potiskujemo što nas dovodi do nezadovoljstva.

Vrijeme je za velike životne promjene. Vrijeme je da shvatiš koliku snagu imaš u sebi i da je počneš koristiti.

Redovna cijena Wow žena programa je 330 kn (45€), trenutna cijena za #humanitarniprojekt je samo 208 kn (28€).

DETOX TI JE POTREBAN UKOLIKO SE PRONALAZIŠ U JEDNOM (ILI VIŠE) OVIH OPISA:

1) Osjećaš umor i bezvoljnost (iako možda dobro spavaš, nikako da se riješiš tog umora)?

2) Primjećuješ kako sporo napreduješ u nekim oblastima života, kao da ti nedostaje pokretačke energije?

3) Nakupljaju ti se negativne emocije i teško “izlaziš na kraj” s njima?

4) Imunitet ti je jako slab i ne osjećaš vitalnu energiju u sebi?

5) Često razmišljaš o prošlosti, brineš o budućnosti, a u sadašnjem trenutku teško uživaš?

6) Želiš novu energiju, pozitivne promjene u svom životu?

Redovna cijena programa Detox tijela, uma i emocija je 448 kn (61€), trenutna cijena za #humanitarniprojekt je samo 140 kn (19€).

OSJEĆAŠ LI MANJAK SAMOPOUZDANJA?

U PROŠLOSTI TI SE DOGODILA NEKA SITUACIJA ZBOG KOJE DANAS NEMAŠ SAMOPOUZDANJA?

ZBOG MANJKA SAMOPOUZDANJA VIDIŠ DA NE OSTVARUJEŠ USPJEHE U ŽIVOTU?

ŽELIŠ LI TO PROMIJENITI SADA?

Redovna cijena programa Samopouzdanje webinar je 348 kn (48€), trenutna cijena za #humanitarniprojekt je samo 140 kn (19€).

ŽELIŠ  POZITIVNE PROMJENE U SVOM ŽIVOTU, ZAR NE?

Osjećaš kako ti je život previše stresan? Primjećuješ kako teško radiš neke promjene? Voljela bi raditi na sebi i podići kvalitetu svog života na viši nivo?

Na pravom si mjestu i s razlogom upravo ovo čitaš. Sada imaš jedinstvenu priliku investirati u ovaj program “12o dana pozitivnih životnih promjena”. Ovo je sadržaj Kluba Visoka vibracija i sada ćeš odmah dobiti cjelokupni paket koji imaš trajno (neograničeni pristup) i imaš potpunu slobodu raditi vježbe i meditacije u tempu koji tebi najviše odgovara.

Ovo je JEDINSTVEN program na tržištu jer sada imaš mogućnost iz udobnosti vlastitog doma u bilo kojem trenutku raditi na svom duhovnom i osobnom razvoju. Zamisli, ne moraš nigdje ići, možeš ponavljati lekcije, raditi u tempu koji tebi odgovara i svjedočiti sjajnim promjenama u svom životu. Koliko je ovo super?

Redovna cijena 120 DANA POZITIVNIH ŽIVOTNIH PROMJENA je 616 kn (85€), trenutna cijena za #humanitarniprojekt je samo 198 kn (28€).

PRIJAVI SE SADA - ima još samo nekoliko slobodnih mjesta

X