Uvjerenja o novcu – je li vrijeme da ih promijeniš?

Tvoja uvjerenja direktno utječu na rezultate koje imaš u svom životu. Tvoj život trenutno je odraz tvojih uvjerenja. Henry Ford je rekao: “Što god misliš da možeš ili ne možeš, u pravu si.” I ako se ponekad pitaš zašto ti je financijska situacija toliko loša, zašto se tvoj trud, više rada ne održava na financijsku situaciju, zbog čega ti uvijek fali novca i imaš osjećaj kao da negdje curi, odgovor leži u tvojim uvjerenjima. 

Želim ti ispričati svoju osobnu priču o financijskim uvjerenjima. Dugo godina sam već bila učitelj meditacije, održavala edukacije s ljudima, pomagala im na putu osobnog i duhovnog razvoja, no koliko god sam se trudila, nisam imala novaca. Ne u smislu da ga nisam imala za kupnju nekih luksuznih predmeta, već nisam imala za osnovne stvari za život, krpala sam kraj s krajem, brinula koji račun ću moći platiti, noćima nisam spavala već sam radila kako bi “zaradila više”. I tako sam živjela nekoliko godina, pokušavajući pronaći recept kako imati više novca. Meni je to tada značilo – radi više i imat ćeš više. Tada sam otišla na jednu edukaciju koja mi je otvorila oči, na kojoj sam naučila da postoji nešto što se zovu uvjerenja i zakoračila sam u jedan posve novi svijet. Napokon sam otkrila kako sam sama sebi najveća prepreka, otkrila sam koja su to moja uvjerenja koja me doslovno blokiraju da doživim financijski preokret. Mijenjala sam (i mijenjam ih dan danas) svoja uvjerenja korak po korak, integrirala ih kao novu istinu u svom životu i počela sam živjeti jednu novu stvarnost. Ne kažem da se preokret dogodio preko noći, a svakako prvi korak preokreta je otkriti koja su to ograničavajuća uvjerenja i biti spreman mijenjati ih. Rezultat će doći, garantiram ti!

Što su to uvjerenja?

Uvjerenja su istine po kojima živimo. Znaš kako svaki novčić ima dvije strane, mi kada duboko vjerujemo u nešto (imamo uvjerenje), ne preispitujemo što se nalazi s druge strane novčića već vjerujemo samo da postoji ta jedna strana. Postoje uvjerenja koja nas podržavaju te ona koja nas ne podržavaju. Do negdje 7. godine života formirali smo najveći broj uvjerenja jer smo kao spužve upijali “mudrosti” i “istine” vlastitih roditelja koje nisu uvijek podržavajuće. Uvjerenja možemo naslijediti od roditelja, neka formiramo na temelju vlastitih iskustava, neka uvjerenja su na nacionalnoj razini kreirana. Najpozitivnija stvar oko uvjerenja je ta da ih možemo mijenjati. Kada osvijestimo neko uvjerenje, preispitamo li podržava nas ili nas ograničava u određenim segmentima života, možemo ga promijeniti.

Koja su tvoja uvjerenja o novcu?

Vrijeme je da razmisliš o vlastitim uvjerenjima o novcu. Što ti prvo pada na pamet kada čuješ riječ “novac”? Što su tvoji roditelji govorili o novcu? Što misliš o bogatim ljudima? Uzmi olovku i papir i zapiši sve istine o novcu u koje vjeruješ.

Dva česta uvjerenja o novcu koje su prihvaćena na našim prostorima su: “Novac je prljav.”, “Novac je nužno zlo.”. Jesu li ti poznate ove izjave? Zamisli samo koliko ovakvo uvjerenje blokira energiju novca u tvoj život, jer ako vjeruješ da je nešto prljavo ili zlo, zašto bi to privlačio u svoj život? Nitko si ne želi zlo i lošu energiju u životu, zar ne?

Kreni već sada mijenjati svoja uvjerenja

Od kada je znanje o uvjerenjima napravilo preokret u mom životu, posvetila sam se edukaciji na kojoj sam naučila tehnike i metode za mijenjanje uvjerenja. U mom e-booku “Privlačim obilje u svoj život” naučit ćeš formulu kako mijenjati svako svoje uvjerenje.

Ovo nije običan e-book, ovaj e-book sadrži u sebi odmah primjenjive vježbe uz pomoć kojih ćeš:

otkriti svoja ograničavajuća uvjerenja o novcu te kako ih promijeniti
postavit ćeš svoje financijske ciljeve
naučiti 8 zlatnih pravila prosperiteta
naučit ćeš kako razmišljaju bogati ljudi i kako i ti možeš početi razmišljati upravo na takav način
kako kreirati svoj kutak obilja u domu

Uz e-book u paketu se nalazi kolekcija od 5 meditacija “Vibracija bogatstva” koja će ti pomoći promijeniti svoju energiju i viđenje prosperiteta, vizualizirati ono što želiš imati u svom životu.

Iskoristi sada priliku jer za najbrže vrijedi promo cijena. Klikni ovdje i naruči svoju kolekciju.

No Comments

Post A Comment

Iskoristi sada promo cijenu povodom dana žena

X